Badkamer Leeuwarden

Badkamer Renovatie Leeuwarden

Bakker Postma

Voor badkamer renovatie Leeuwarden

Inspiratie nodig voor een badkamer renovatie in Leeuwarden? Bakker Postma geeft jou een passend plan dat aansluit bij al jouw wensen en verwachtingen! Bij ons vind jij de mooiste stijlen, sferen en diverse bijpassende badkamermeubels, om zo jouw droombadkamer te realiseren. Wil jij meer informatie over het vernieuwen van je badkamer? Kom dan bij ons langs of neem contact op over een badkamer renovatie in Leeuwarden.

Badkamerwinkel Leeuwarden
Laat je inspireren

Kom naar Leeuwarden voor badkamer renovatie

Op zoek naar het beste advies voor een badkamer renovatie in Leeuwarden? Dan staat ons team voor jou klaar. Met meer dan 50 jaar ervaring kies je bij ons gegarandeerd voor kwaliteit en deskundig advies. In onze ruime showroom zijn diverse stijlen te bekijken. Hier vind jij jouw favoriete hoogwaardige merken en kun jij de mooiste producten met eigen ogen zien. Laat onze showroom je inspireren en kom zo tot de beste ideeën voor jouw badkamer renovatie in Leeuwarden

Eindeloze keuzes voor badkamer renovaties in Leeuwarden

Naast alle mogelijkheden voor een renovatie van je badkamer in Leeuwarden, vind je bij ons ook alle kennis over de laatste trends en de beste merken. Zo kies jij niet alleen voor een mooie ruimte in huis, maar ga je ook voor kwaliteit. Wil jij meer informatie over het vernieuwen van je badkamer? Kom dan bij ons langs of neem contact op over een badkamer renovatie in Leeuwarden.

sanitair leeuwarden
badkamer uit Leeuwarden
sanitairwinkel leeuwarden
showroom badkamer leeuwarden
badkamer showroom leeuwarden
showroom model badkamer
Bakker Postma
Waarom renoveren?

Kleine aanpassingen, grote veranderingen

Vind bij ons een passend plan voor een badkamerrenovatie en bekijk al onze verschillende sferen en stijlen in Leeuwarden. In de showroom kies jij uit de mooiste meubels, maar kun je ook gaan voor het vervangen van bijvoorbeeld alleen de wandtegels. Zo creëer je met een kleine aanpassing, al een geheel nieuwe look. Kies bijvoorbeeld voor een nieuw badkamermeubel en maak het af met een mooie kraan. Alles is mogelijk! Bij Bakker Postma wordt jouw perfecte badkamer werkelijkheid door het renoveren van diverse onderdelen.

sanitairwinkel Leeuwarden
Kennis en vakmanschap

Renovatie met oog voor detail

Onze ervaren adviseurs staan voor jou klaar. Samen werken we aan een passend plan om jouw wensen en verwachtingen te realiseren en zorgen wij voor harmonie in jouw nieuwe badkamer. Wij staan voor kwaliteit, deskundigheid en duurzaamheid. Heb jij dus speciale wensen? Dan zorgen wij ervoor dat dit in de renovatie wordt meegenomen. Zo werken we samen aan de realisatie van jouw droombadkamer.

Renoveren op jouw manier

Meer dan 35 inspirerende showrooms staan voor jou klaar om je te inspireren over de verschillende mogelijkheden en stijlen. Uit deze voorbeelden kun je losse elementen kiezen, voor een mooie make-over en succesvolle renovatie van jouw badkamer.

  • Douches
  • Wastafels
  • Badkamermeubelen
  • Kranen
  • Sanitair
  • Wellness producten
  • Tegels

Kom langs voor badkamer renovatie in Leeuwarden

Ben jij dus op zoek naar een ervaren partij voor het realiseren van jouw nieuwe badkamer? Dan kun jij bij Bakker Postma terecht! Wij adviseren jou graag en zorgen voor inspiratie in onze ruime showroom. Van plan tot aan het plaatsen van je badkamer en zelfs nog daarna; ons team zorgt ervoor dat jij kan genieten van de mooiste badkamer renovatie in Leeuwarden!

Naar de showroom

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken voor de mooiste badkamers

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner