Badkamer Leeuwarden

Bakker Postma Badkamers Leeuwarden

Bakker Postma

Voor badkamers uit Leeuwarden in diverse
stijlen en sferen

Badderen, douchen en tandenpoetsen in een badkamer uit Leeuwarden die helemaal bij je woonstijl past? Bij Bakker Postma ontwerpen we een badkamer die volledig aan jouw wensen voldoet. Met de mooiste badkamerproducten van hoogstaande merken, natuurlijk volgens de laatste trends. Kom langs in onze badkamerwinkel in Leeuwarden!

Badkamerwinkel Leeuwarden
Grote showroom

Ruim 25 opstellingen van badkamers
 in Leeuwarden

Of het gaat om een badkamerrenovatie of een compleet nieuwe badkamer in Leeuwarden, wij zorgen voor een passend plan. De mogelijkheden zijn eindeloos en in onze badkamerwinkel ervaar je verschillende badkamersferen en -stijlen. Ook vind je in onze showroom een groot assortiment douches, wastafels, baden, spiegels, kranen, toiletten. Kortom, voor al het sanitair in Leeuwarden ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag met het functioneel indelen van de ruimte en een sfeer te creëren waar je nog jaren van kunt genieten.

Een selectie uit onze badkamerwinkel in Leeuwarden

Duurzame producten, slimme indelingen en de nieuwste trends op badkamer gebied. Je vindt het allemaal in onze badkamerwinkel in Leeuwarden. Ervaar het zelf en kom langs in onze showroom!

Wist je dat je naast het samenstellen en ontwerpen van een geheel nieuwe badkamer, je bij ons ook terecht kunt voor badkamer renovatie in Leeuwarden? Vaak kun je al met een klein budget en kleine veranderingen een groot verschil maken. Dé ideale oplossing wanneer er nog verschillende onderdelen van het sanitair een tijdje mee kunnen, maar je wel graag een verandering wilt in stijl, of vervanging van een kapot onderdeel. Kom langs en informeer naar de mogelijkheden!

sanitair leeuwarden
badkamer uit Leeuwarden
sanitairwinkel leeuwarden
showroom badkamer leeuwarden
badkamer showroom leeuwarden
showroom model badkamer

Harmonie, indeling 
en oog voor detail

Een badkamer draait om harmonie en indeling. Door het maken van de juiste keuzes hebben wij bij Bakker Postma Leeuwarden voor ieder budget een passend plan. Kom langs in onze badkamerwinkel voor inspiratie en advies!

badkamer showroom leeuwarden
sanitair uit leeuwarden
sanitairwinkel Leeuwarden
Kennis en vakmanschap

Ervaren adviseurs voor badkamer en sanitair in Leeuwarden

Onze deskundige adviseurs luisteren graag naar jouw wensen en verwachtingen. Ze kennen de merken en denken in mogelijkheden. Bij Bakker Postma maken we graag samen met jou in Leeuwarden een passend plan voor de mooiste badkamers en sanitair. Geen vraag is te gek en ook na de plaatsing staan we voor je klaar. Geheel vrijblijvend ervaren hoe dat gaat? Plan een afspraak in onze sanitairwinkel in Leeuwarden.

Wij hebben in Leeuwarden badkamers voor pure wellness tot modern functioneel

Badkamers in diverse stijlen. Budgetvriendelijk of exclusief maatwerk, wij helpen je graag met het verwezenlijken van een badkamer in Leeuwarden die bij je past.

  • Moderne badkamer
  • Urban badkamer
  • Klassieke badkamer
  • Luxe badkamer
  • Badkamer hotel stijl
  • Duurzame badkamer
  • Wellness badkamer
  • Badkamer renovatie

Kom langs

Kom voor inspiratie & advies vrijblijvend langs in onze showroom of maak vooraf een afspraak met een van onze specialisten. Wij helpen je graag met het uitzoeken van de mooiste badkamer en het beste sanitair op basis van jouw wensen. Zien we je snel?

Naar de showroom

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken voor de mooiste badkamers

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner

Badkamers uit Leeuwarden in de hele regio

Wij leveren niet alleen badkamers in Leeuwarden, maar door geheel Friesland en daarbuiten. Zo hebben wij al sanitair in Friesland geplaatst in de regio van BolswardDokkumDrachten, Gorredijk, HeerenveenJoure, Sint Nicolaasga, Surhuisterveen, Sneek en Wolvega.