Bakker Postma voor 
de ideale badkamer

Bakker Postma

Voor badkamers in diverse stijlen en sferen

Badderen, douchen en tandenpoetsen in een badkamer die helemaal bij je woonstijl past? Bij Bakker Postma ontwerpen we een badkamer die volledig aan jouw wensen voldoet. Met de mooiste badkamerproducten van hoogstaande merken, natuurlijk volgens de laatste trends.

Meer dan 25 badkamers
 in onze showroom

Of het gaat om een badkamerrenovatie of een compleet nieuwe badkamer, wij zorgen voor een passend plan. De mogelijkheden zijn eindeloos en in onze showroom ervaar je verschillende badkamersferen en -stijlen. Ook vind je in onze showroom een groot assortiment douches, wastafels, baden, spiegels, kranen, toiletten. Wij helpen je graag met het functioneel indelen van de ruimte en een sfeer te creëren waar je nog jaren van kunt genieten.

Een selectie van onze badkamers

Duurzame producten, slimme indelingen en de nieuwste trends op badkamer gebied.

Harmonie, indeling 
en oog voor detail

Een badkamer draait om harmonie en indeling. Door het maken van de juiste keuzes hebben wij bij Bakker Postma voor ieder budget een passend plan.

Kennis en vakmanschap

Ervaren adviseurs staan voor je klaar

Onze deskundige adviseurs luisteren graag naar jouw wensen en verwachtingen. Ze kennen de merken en denken in mogelijkheden. Bij Bakker Postma maken we graag samen met jou een passend plan. Geen vraag is te gek en ook na de plaatsing staan we voor je klaar. Geheel vrijblijvend ervaren hoe dat gaat?

Wij hebben badkamers voor pure wellness tot modern functioneel

Badkamers in diverse stijlen. Budgetvriendelijk of exclusief maatwerk, wij helpen je graag met het verwezenlijken van een badkamer die bij je past.

  • Moderne badkamer
  • Urban badkamer
  • Klassieke badkamer
  • Luxe badkamer
  • Badkamer hotel stijl
  • Duurzame badkamer
  • Wellness badkamer
  • Badkamer renovatie

Bakker Postma werkt samen met gerenomeerde merken

Wij leveren badkamers in geheel Friesland en daarbuiten.  BolswardDokkumDrachten, HeerenveenJoure, Sint Nicolaasga, Surhuisterveen, Sneek.