tegels leeuwarden

Bakker Postma Tegels Leeuwarden

Bakker Postma

Voor de mooiste tegels in Leeuwarden voor wanden
& vloeren

Een woning kan niet zonder een mooie tegel. Leeuwarden komt naar Bakker Potsma voor een ruim assortiment vloer- en wandtegels in alle soorten en maten. Tegels bepalen de sfeer en met de juiste harmonie en combinaties kun je er jaren van genieten. Onze vakmensen in Leeuwarden staan voor je klaar om de perfecte balans te vinden en de tegels te plaatsen. Ook kun je bij ons terecht wanneer je de tegels in Leeuwarden los wilt bestellen.

tegelhandel leeuwarden
Grote tegelhandel

Ruim 1500 tegels 
in onze showroom in Leeuwarden

Voor de mooiste wand- en vloertegels in Leeuwarden ben je bij ons aan het juiste adres. Geef je badkamer, keuken, hal of woonkamer een nieuwe look! In de showroom van Bakker Postma tonen wij een breed scala aan keramische wand- en vloertegels van meer dan 100 merken. Van groot formaat tot visgraat, allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Zien we je snel in onze tegelhandel in Leeuwarden?

Laat je inspireren en adviseren in onze tegelhandel

Sfeerbepalend en van hoogwaardige kwaliteit. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste tegels in Leeuwarden.

wandtegels leeuwarden
vloertegels leeuwarden
tegels leeuwarden kopen
retro tegel leeuwarden
tegelhandel in Leeuwarden
vloertegels uit Leeuwarden

Tegels en afwerking

Niet alleen de tegel moet kloppen, maar ook de afwerking is belangrijk. Onze vakkundige monteurs in Leeuwarden zorgen voor een sublieme oplevering van alle wand- en vloertegels.

Tegel vloer Leeuwarden
Tegel wanden Leeuwarden
advies tegels leeuwarden
Kennis en vakmanschap

Ervaren adviseurs staan voor je klaar in Leeuwarden

Onze deskundige adviseurs luisteren graag naar jouw wensen en verwachtingen. Ze kennen de merken en denken in mogelijkheden. Bij Bakker Postma maken we graag samen met jou een passend plan. Geen vraag is te gek en ook na de plaatsing staan we voor je klaar. Geheel vrijblijvend ervaren hoe dat gaat? Kom langs in onze tegelhandel in Leeuwarden.

Tegels in vele soorten 
en maten, een sfeerbepalende keuze

Wat jouw wensen ook zijn, bij Bakker Postma hebben we een ruim assortiment vloer- en wandtegels in Leeuwarden. Kom gerust langs om de verschillende stijlen te ervaren.

  • Keramische vloertegels
  • Keramische wandtegels
  • Keramische marmer
  • Mozaiektegels
  • Grootformaat
  • Badkamertegels
  • Tegelstrips
  • Tegelvloeren

Welke tegel kies jij?

Voor inspiratie & advies ben je van harte welkom in onze showroom. Hier staan specialisten voor je klaar voor het uitzoeken van de mooiste combinaties. Vraag vooraf gerust naar de mogelijkheden en huidige tegel collecties.

Contact opnemen

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken wand- en vloertegels

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner

Tegels uit Leeuwarden in de regio

Wij leveren niet alleen tegels in Leeuwarden, maar door geheel Friesland en daarbuiten. Zo is onze tegelhandel al actief geweest met het leggen van nieuwe vloer- en wandtegels in AkkrumBolswardDokkumDrachtenFranekerHarkema, Harlingen, Hommerts, Heerenveen, JubbegaJoureMakkum, LemmerScharsterbrug, Sint Nicolaasga, Surhuisterveen, SneekWolvega.