Bakker Postma voor 
de perfecte keuken

Bakker Postma

Een ruim assortiment kwaliteitskeukens in diverse stijlen

Omdat geen mens hetzelfde is en iedereen een eigen smaak heeft, bieden wij een grote collectie keukens in diverse stijlen aan – van modern tot klassiek en van retro tot landelijk. In onze showroom vind je topmerk keukens en keukenapparatuur. Denk hierbij aan Rotpunkt Küchen, Siemens, Keller, ATAG, Arte, Quooker en meer.

Meer dan 40 keukens 
in onze showroom

Wij hebben een ruim opgezette showroom met meer dan 40 keukens in uiteenlopende stijlen. Ervaar de duurzame merken en kwaliteitsproducten. Wij staan klaar om jouw keukendroom te verwezenlijken. Kom langs bij Bakker Postma in Leeuwarden en ontdek onze prachtige keukens.

Een glimp van onze keukens

Wat je wensen ook zijn, wij maken een passend plan. Heb je al duidelijk voor ogen wat je wilt of ben je nog in de oriëntatiefase? Wij helpen je graag met de volgende stap.

Keuken op maat

Bij Bakker Postma weten we dat een keuken maatwerk is. Een ontwerp dat goed aansluit bij je woning, stijl en budget vinden wij belangrijk. Onze keukenspecialist verwerkt jouw ideeën en wensen in een uniek keukenontwerp.

Kennis en vakmanschap

Ervaren adviseurs staan voor je klaar

Onze deskundige adviseurs luisteren graag naar jouw wensen en verwachtingen. Ze kennen de merken en denken in mogelijkheden. Bij Bakker Postma maken we graag samen met jou een passend plan. Geen vraag is te gek en ook na de plaatsing staan we voor je klaar. Geheel vrijblijvend ervaren hoe dat gaat?

Keukenstijlen van modern tot klassiek en 
van retro tot landelijk

Keukens van gerenomeerde merken in diverse stijlen. Budgetvriendelijk of exclusief maatwerk, wij helpen je graag met het verwezenlijken van een keuken die bij je past.

  • Moderne keukens
  • Urban keukens
  • Klassieke keukens
  • Landelijke keukens
  • Betonlook keukens
  • Industriele keukens
  • Design keukens
  • Exclusieve keukens

Bakker Postma werkt samen met gerenomeerde merken