Keukens Leeuwarden

Bakker Postma Keukens Leeuwarden

Bakker Postma

Voor de perfecte keuken uit Leeuwarden

Omdat geen mens hetzelfde is en iedereen een eigen smaak heeft, bieden wij een grote collectie keukens in Leeuwarden. Hierbij heb je keuze uit diverse stijlen – van modern tot klassiek en van retro tot landelijk. In onze showroom in Leeuwarden vind je topmerk keukens en keukenapparatuur. Denk hierbij aan Rotpunkt Küchen, Siemens, Keller, ATAG, Arte, Quooker en meer.
Kom voor jouw keuken naar Leeuwarden!

Showroom keukens Leeuwarden
Kom langs voor inspiratie & advies

Keukenwinkel in Leeuwarden

Wij hebben een ruim opgezette showroom met meer dan 40 keukens in Leeuwarden in uiteenlopende stijlen. Ervaar de duurzame merken en kwaliteitsproducten in onze keukenwinkel. Wij staan klaar om jouw droom te verwezenlijken. Kom langs bij Bakker Postma in Leeuwarden en ontdek onze prachtige keukens.

Een glimp van onze showroomkeukens

Wat je wensen ook zijn, wij maken een passend plan. Heb je al duidelijk voor ogen wat je wilt of ben je nog in de oriëntatiefase? Wij helpen je graag met de volgende stap voor de perfecte keuken uit onze keukenwinkel in Leeuwarden.

Wij kunnen je hierbij niet alleen helpen aan een volledig nieuw ontwerp, maar ook voor keukenrenovatie in Leeuwarden kun je bij ons terecht. Hiermee kun je al met een klein budget en kleine veranderingen een groot verschil maken!

Moderne keuken Leeuwarden
Leeuwarden keukens
Keukenapparatuur uit Leeuwarden
Keuken Leeuwarden uitzoeken
Landelijke keuken Leeuwarden
Stoere keukenstijl
Mat zwarte keukens

Keukens op maat

Bij Bakker Postma weten we dat een keuken maatwerk is. Een ontwerp dat goed aansluit bij je woning, stijl en budget vinden wij belangrijk. Onze keukenspecialist verwerkt jouw ideeën en wensen in een uniek keukenontwerp.

Keuken op maat
Keukenwinkel Leeuwarden
Keuken adviseurs in Leeuwarden
Kennis en vakmanschap

Deskundig advies over keukens in Leeuwarden

Onze ervaren en deskundige adviseurs luisteren graag naar jouw wensen en verwachtingen. Ze kennen de merken en denken in mogelijkheden. Bij Bakker Postma maken we graag samen met jou een passend plan. Geen vraag is te gek en ook na de plaatsing staan we voor je klaar. Geheel vrijblijvend ervaren hoe dat gaat? Plan gratis een afspraak in onze keukenwinkel in Leeuwarden.

Keukenstijlen van modern tot klassiek en 
van retro tot landelijk

Je vindt in onze keukenwinkel keukens van gerenommeerde merken in diverse stijlen. Budgetvriendelijk of exclusief maatwerk, wij helpen je graag met het verwezenlijken van een keuken in Leeuwarden die bij je past.

  • Moderne keukens
  • Urban keukens
  • Klassieke keukens
  • Landelijke keukens
  • Betonlook keukens
  • Industriele keukens
  • Design keukens
  • Exclusieve keukens

Welke keuken kies jij?

Kom vrijblijvend langs in onze showroom voor inspiratie & advies of maak vooraf een afspraak met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag met het realiseren van de mooiste keukens in Leeuwarden!

Contact opnemen

Bakker Postma werkt samen met gerenomeerde merken op het gebied van keukens

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner

Keukens uit Leeuwarden door de hele regio

Wij leveren droomkeukens in geheel Friesland en daarbuiten. Zo plaatsen wij niet alleen keukens in Leeuwarden, maar ook in Akkrum, Bolsward, Buitenpost, Dokkum, Drachten, Franeker, Giekerk, Grou , Haulerwijk, Harlingen, Heerenveen, Hommerts, Joure, Kollum, Kollumerzwaag, Lemmer, Marssum, Noordbergum, Oosterwolde, Oudehaske, Scharnegoutum, Sneek, Surhuisterveen, Stiens, Wolvega, Workum, Zwaagwesteinde.