keuken-kollum

Keuken Kollum

Toe aan een nieuwe keuken?

Dan ben je bij Bakker Postma op de juiste plek

Kollum ligt op een half uur rijden van onze specialistische keukenzaak Bakker Postma. Met ruim 50 jaar ervaring zijn wij een bekende naam in de provincie Friesland. In onze grote showroom kun je de diverse keukenopstellingen in het echt komen bewonderen. Bij ons kies je niet alleen voor een uitgebreid aanbod, maar ook voor hoogwaardige service. Een keuken van Bakker Postma staat garant voor kwaliteit! Of je nu gaat voor een compleet nieuwe inrichting of een keukenrenovatie, ons deskundige personeel gaat voor je tot het uiterste. Woont je in de regio? Stap dan snel in de auto en kom langs om ons gevarieerde aanbod te bekijken of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan. Kies ons als de leverancier van jouw nieuwe keuken in Kollum.

keuken-kollum

Specialistische keuken Kollum

Het is ons ter oren gekomen dat veel inwoners vanuit Kollum op bezoek komen in onze keukenzaak. In de regio is er een groot aanbod aan keukens, maar het assortiment van lokale winkels is vaak beperkt tot enkele merken. Bakker Postma beschikt over een showroom waar meer dan 50 keukens tentoongesteld zijn en wij onderscheiden ons van de rest door een groter assortiment te voeren. Hoewel wij de afgelopen jaren uitgegroeid zijn tot een keukengigant, kun je nog steeds dezelfde persoonlijke service van ons verwachten. Ons personeel staat iedere dag klaar om je bij te staan in de zoektocht naar een nieuwe keuken in de regio Kollum. Wij zijn pas tevreden met het resultaat als jij iedere dag met plezier kunt koken.

keuken-kollum

Verschillende keukenmerken

Het is voor ons vanzelfsprekend dat wij keukens aanbieden van de beste kwaliteit. Daarom leveren wij alleen apparatuur en keukenmeubilair van de beste merken, waaronder Atag, Arte, Keller, Quooker, Miele, Pronorm, Rotpunt Küchen, Siemens, NEFF, Boretti en Etna. In onze keukenspeciaalzaak vinden we het belangrijk dat het uiterlijk van jouw keuken aansluit bij de rest van jouw interieur. Daarom vind je diverse woonstijlen bij ons terug, zoals: Klassiek, modern, landelijk en retro. Ongeacht je budget kun je bij ons een passende keuken vinden, want ons aanbod bestaat uit producten van verschillende prijsklassen.

keuken-kollum

Stap voor stap een nieuwe keuken in Kollum

Zit je al een tijdje na te denken over een nieuwe inrichting van uw keuken? Ben je helemaal klaar met het koken op gas en heb je besloten milieubewuster te leven? Bij Bakker Postma denken we graag met je mee om de keuken van je dromen te creëren. Het begint met een bezoek aan onze winkel waar je inspiratie kunt opdoen in onze keukenspeciaalzaak. Zodra je een keukenstijl hebt gevonden die bij jou past, kun je vrijblijvend advies aanvragen bij één van onze medewerkers. De plannen worden doorgegeven aan een ontwerper die een schets maakt van jouw toekomstige keuken in Kollum. Onze zaak beschikt over een eigen montageteam dat jouw keuken vakkundig bij jou thuis komt installeren. Als je liever kleinere aanpassingen wilt doorvoeren, kun je de keuken door ons laten renoveren.

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken:

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
keuken-kollum

Jouw nieuwe keuken in Kollum koop je bij Bakker Postma

Bij onze keukenzaak vind je ongetwijfeld de modernste keukens voor de scherpste prijs. We willen voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan en daarom houden wij alles in eigen handen. De installatie en montage van de keuken is bij de aankoop inbegrepen en wordt uitgevoerd door ons eigen team. Gedurende het hele proces nemen wij de tijd voor jou, van het eerste adviesgesprek tot de laatste afwerkingen. Bij ons kies je voor transparante communicatie, duidelijke afspraken en een complete service. Kom vooral op bezoek en bekijk je toekomstige keuken voor Kollum.

Unieke keukens door de hele provincie

Wij monteren niet alleen keukens in Kollum. Vanuit heel de provincie Friesland komen inwoners op bezoek bij onze specialistische keukenwinkel:

  • Lemmer
  • Marssum
  • Drachten
  • Heerenveen
  • Bolsward
  • Oosterwolde
  • Harlingen
  • Sneek
  • Dokkum
  • Friesland