keuken-zwaagwesteinde

Keukens Zwaagwesteinde

Al 50 jaar specialist

Voor keukens in Zwaagwesteinde

Kom langs voor jouw nieuwe keuken in Zwaagwesteinde. In onze grote showroom vind je de meest kwalitatieve varianten van de mooiste keukens voor een betaalbare prijs. In de hoofdstad van de provincie, op slechts 20 min. vanaf Zwaagwesteinde, is een showroom met 50+ keukenopstellingen waar je uit kunt kiezen. Benieuwd naar de moelijkheden? Kom vanuit Zwaagwesteinde keukens kijken bij Bakker Postma.

keuken-zwaagwesteinde
Kom langs!

Vanuit Zwaagwesteinde keukens kopen

Zoek je kwaliteit keukens voor in Zwaagwesteinde? Bij Bakker Postma in Leeuwarden vind je deze. Wij hebben de beste merken voor jouw huis, voor een goede prijs. Door de vele verschillende merken in ons assortiment kun je de keuken en het apparatuur zelf samenstellen. Ga je voor duurdere merken of liever een budgetproof keuken? Zwaagwesteinde heeft keuze uit onder andere merken als: Keller, Miele, Siemens en Etna.

keuken-zwaagwesteinde
Eigen team van specialisten

Installatie bij jou thuis in Zwaagwesteinde

Je kunt in onze showroom zelf jouw droomkeuken samenstellen. Bakker Postma heeft al veel jaren ervaring in het vak en zorgt ervoor dat jij tevreden bent met je aankoop. Wij denken met je mee, adviseren je, helpen met het uittekenen van je droom en plaatsen de nieuwe keuken in Zwaagwesteinde door onze eigen specialisten. Wanneer laat jij jouw keuken intekenen?

keuken-zwaagwesteinde
Voor ieder budget

Ook keukenrenovatie mogelijk

Ook voor keukenrenovatie in Zwaagwesteinde moet je bij Bakker Postma zijn. Hierdoor kun je jouw bestaande keuken renoveren en nog jaren genieten van de keuken die je hebt. Toch kun je het dan upgraden. Je bespaart hiermee vaak geld, doordat de basis behouden blijft. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken:

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
keuken-zwaagwesteinde

Kom naar Bakker Postma voor keukens in Zwaagwesteinde

De specialisten van Bakker Postma helpen je graag bij een nieuwe keuken of renovatie van jouw favoriete plek in huis. Neem contact met ons op of kom langs aan de Balthasar Bekkerwei 108. Je vindt hier de grootste showroom van Noord Nederland. Daarom rijd je voor keukens Zwaagwesteinde uit!