keuken-zwaagwesteinde

Keukens Zwaagwesteinde

Ben je op zoek naar keukens?

Bakker Postma is al 50 jaar specialist in deze branche

Zwaagwesteinde ligt op 20 minuten rijden van dé keukenspeciaalzaak in Leeuwarden. Bij Bakker Postma vind je de meest kwalitatieve varianten voor een betaalbare prijs. In de hoofdstad van de provincie is een showroom met meer dan 50+ keukens voor je huis in Zwaagwesteinde waar je uit kunt kiezen. Bakker Postma is al 50 jaar specialist in deze branche. Met allemaal verschillende stijlen is er altijd een voor jouw huis. Dit is de plek in je woning waar je de lekkerste maaltijden kan bereiden. Het hart van jouw huis. Vind hier keukens voor jouw huis in Zwaagwesteinde.

keuken-zwaagwesteinde

Kwaliteit keukens

Zoek je kwaliteit keukens voor in Zwaagwesteinde? Bij Bakker Postma in Leeuwarden vind je deze. Wij hebben de beste merken voor jouw huis, voor een goede prijs. Door de vele verschillende merken in ons assortiment kun je de keuken en het apparatuur zelf samenstellen. Ga je voor duurdere merken of liever meer budgetproof? Het kan allemaal. Wij hebben onder andere merken als: Keller, Miele, Siemens en Etna.

keuken-zwaagwesteinde

Al bijna 50 jaar de beste keukens dichtbij Zwaagwesteinde

In 20 minuten waan je je in de plek waar je jouw eigen samengestelde variant kan samenstellen. Bakker Postma heeft al veel jaren ervaring in het vak en zorgt ervoor dat jij tevreden bent met je aankoop. Wij denken met je mee, adviseren je, helpen met het uittekenen van je droom en plaatsen de nieuwe keuken in Zwaagwesteinde.

keuken-zwaagwesteinde

Keukenrenovatie in Friesland door Bakker Postma

Ook voor keukenrenovatie in Friesland moet je bij Bakker Postma zijn. Hierdoor kun je je bestaande keuken renoveren en nog jaren genieten van de keuken die je nu in Zwaagwesteinde hebt. Toch kun je het dan upgraden. Je bespaart hiermee vaak geld, doordat de basis behouden blijft.

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken:

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
keuken-zwaagwesteinde

Kom naar Bakker Postma voor keukens in Zwaagwesteinde

De specialisten van Bakker Postma helpen je graag bij een nieuwe keuken of renovatie van jouw favoriete plek in huis. Neem contact met ons op of kom langs aan de Balthasar Bekkerwei 108. Het beste voor je huis vind je bij Bakker Postma in Leeuwarden. Daarom rijd je voor keukens Zwaagwesteinde uit!

Droomkeukens in jouw regio kopen

Bakker Postma installeert ook bij jou thuis in Zwaagwesteinde. Daarnaast werken wij ook in andere regio’s in Friesland, namelijk:

  • Lemmer
  • Marssum
  • Drachten
  • Heerenveen
  • Bolsward
  • Oosterwolde
  • Kollum
  • Sneek
  • Dokkum
  • Friesland