Keukens-friesland

Keukens Friesland

Bakker Postma: al bijna 50 jaar

De mooiste keukens in Friesland

In onze grote showroom vind je keukens in Friesland in diverse stijlen, van landelijk tot retro en van klassiek tot modern. Bij ons kun je erop rekenen dat we een keuken geheel naar jouw smaak kunnen samenstellen. Met ruim 50 jaar ervaring door heel Friesland adviseren we je graag én geheel vrijblijvend over alle mogelijkheden. Kom lang sin onze showroom en ervaar de kwaliteit van onze keukens in Friesland!

Keukens-friesland
Grote keukenwinkel

De beste keukens uit Friesland

Wanneer je bij Bakker Postma een keuken koopt, kun je erop rekenen dat we de keuken in perfecte staat afleveren en indien gewenst in huis plaatsen. Wij werken uitsluitend met ons eigen vakkundige installatieteam uit Friesland. Hierdoor kunnen wij hoge kwaliteit waarborgen en garanderen dat de keuken op de juiste manier én op het afgesproken. Kom gerust langs om de mogelijkheden te bespreken voor jouw keuken in Friesland!

Keukens-friesland
Showroomkeukens en renovatie

Keukenrenovatie door Bakker Postma

Naast het aanschaffen van een nieuwe keuken, kun je ook bij ons terecht voor keukenrenovatie in Friesland. Het kan namelijk zo zijn dat je nog jaren wilt genieten van uw huidige keuken, maar dat deze toch echt aan vervanging toe is. Laat jouw keuken renoveren door het team van specialisten van Bakker Postma! Neem contact met ons op over de mogelijkheden, of kom langs in onze showroom.

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken:

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma

Groot aanbod showroomkeukens in Friesland

Kom langs in onze showroom in Friesland en kies jouw droomkeuken! Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Kom langs in onze keukenzaak aan de Balthasar Bekkerwei 108 in Leeuwarden! De koffie staat al klaar. We begeleiden je graag in het proces naar jouw nieuwe keuken. Heb je speciale wensen? Geen probleem. We kunnen overal rekening mee houden.

Friesland koopt keukens bij Bakker Postma

Met al ruim 50 jaar ervaring hebben wij al diverse showroomkeukens, renovatie en andere projecten uitgevoerd in de hele provincie. Wanneer kunnen wij jou ondersteunen met nieuwe keukens in Friesland?