keuken-surhuisterveen

Keuken Surhuisterveen

Kom naar Bakker Postma

Keukens Surhuisterveen

Al 50 jaar is Bakker Postma dé specialist voor keukens in Surhuisterveen en omgeving. Wij weten als geen ander hoe we je kunnen adviseren in de zoektocht naar een nieuwe keuken, of hoe we je kunnen helpen met keukenrenovatie. Surhuisterveen is slechts een halfuurtje rijden naar onze showroom met meer dan 50 keukenopstellingen. Van modern tot retro, van klassiek tot landelijk. Bij ons vind je de mooiste keuken van Surhuisterveen.

keuken-surhuisterveen
Groot aanbod keukenapparatuur

Keuken in Surhuisterveen kopen

Kom bij ons langs in de showroom en laat je adviseren door ons gepassioneerde team voor een keuken in Surhuisterveen. Wij bieden keukens en apparatuur aan van de merken Keller, Rotpunkt Küchen, NEFF, Boretti, ETNA, Miele en Arte. We vinden het belangrijk dat jouw droomkeuken niet compleet afhankelijk is van het prijskaartje en bieden daarom keukens in elke prijscategorie aan. Kom vrijblijvend langs en laat je adviseren over de mogelijkheden binnen jouw budget voor een nieuwe keuken in Surhuisterveen.

keuken-surhuisterveen
Al 50 jaar hoge kwaliteit

Onze professionals aan het werk

Wanneer je bij ons een keuken koopt, kun je rekenen op de perfecte service gedurende het hele proces, inclusief een perfecte levering en plaatsing van de keuken. Dit wordt allemaal gedaan door ons eigen installatieteam. Zo weten we zeker dat onze standaard hoge kwaliteit gewaarborgd wordt en dat de gemaakte afspraken worden nagekomen. Plan vrijblijvend een afspraak met onze professionals om de mogelijkheden in Surhuisterveen te bespreken.

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken:

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
keuken-surhuisterveen
Kom langs in onze showroom

Groot aanbod keukens nabij Surhuisterveen

Kom bij ons langs in onze showroom om de keukens te komen bewonderen en ideeën op te doen, of maak een afspraak met één van onze adviseurs en start alvast met dromen. Wil je een afspraak maken? We zijn telefonisch bereikbaar op 058–2670440 en per e-mail op info@bakker-postma.nl. De mooiste en voordeligste keukens van Surhuisterveen koop je bij Bakker Postma!

Bakker Postma keukens in Surhuisterveen & regio

Door onze jarenlange ervaring zijn wij als keukenspecialist actief in de gehele provincie. Bewonder ons werk van keukens in Surhuisterveen en regio: