keuken-bolsward

Keuken Bolsward

Hallo!

Op zoek naar een prachtige keuken in Bolsward?

Wij zijn al 50 jaar specialist op het gebied van keukens en verwelkomen je graag in onze ruime showroom in de Friese hoofdstad, op slechts 25 minuten rijden vanuit Bolsward. Hier tref je 50+ keukens van gerenommeerde merken, zoals Arte, Miele en Neff. Graag laten wij jou onze nieuwste collecties zien en voorzien wij jou van een gedegen advies. Zo haal je een designkeuken in huis die niet alleen aan uw wensen voldoet, maar ook naadloos aansluit op jouw interieur. Kom gerust eens langs in onze keukenzaak, of informeer je vrijblijvend telefonisch vanuit Bolsward!

keuken-bolsward

Ruime selectie keukens in Bolsward

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in A-merk keukens en hebben een ruime showroom, bestaande uit meer dan 50 showroomkeukens. Graag ontvangen wij jou vanuit Bolsward en laten wij jou onze mooiste keukens zien, in de stijlen modern, retro, landelijk en klassiek.

keuken-bolsward

Vakkundige keukenrenovaties

Is jouw keuken aan renovatie toe? Als keukenspecialist kunnen wij je ook daarmee van dienst zijn. Het maakt niet uit of het gaat om een kleine reparatie, een gedeeltelijke renovatie, of dat jouw complete keuken genoveerd moet worden, inclusief hak- en sloopwerk. Je bent bij ons altijd aan het juiste adres. In Bolsward en omgeving hebben wij door de jaren heen menig keukenrenovatie verzorgd. Heb je vragen of specifieke voorkeuren voor de stijl, maatwerk dat je wilt laten uitvoeren aan uw deuren of kastjes, of wil je misschien advies ontvangen over de praktische indeling van jouw keuken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op, of kom langs in onze keukenwinkel!

keuken-bolsward

In perfecte staat afgeleverd

Heb je een mooie designkeuken gevonden? Dan is het tijd om ons installatieteam aan het werkt te zetten. Zij hebben ruime ervaring met het installeren van keukens in Bolsward en zorgen ervoor dat alles efficiënt en vakkundig wordt gemonteerd. Onze vakmannen hebben oog voor detail en zorgen ervoor dat elke keuken met uiterste precisie wordt geïnstalleerd. Daarnaast wordt gedurende het hele proces rekening gehouden met je wensen en conform de afspraken gewerkt, zodat je te allen tijde weet waar je aan toe bent.

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken:

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
keuken-bolsward

Jouw keukenspeciaalzaak vlakbij Bolsward

Direct onze ruime selectie designkeukens bekijken kan in onze showroom in de Friese hoofdstad, waar we je helpen met al je vragen en je tevens van een gedegen advies kunnen voorzien. Graag laten we je onze nieuwste collecties zien en helpen we je met het vinden van een keuken die jouw verwachtingen overtreft! Mocht je nog een vraag hebben die na het lezen onbeantwoord is gebleven, bel ons dan gerust. We staan je graag te woord en beantwoorden we je vragen, zodat je op weg wordt geholpen, voordat je het besluit neemt om onze keukens te komen bezichtigen vanuit Bolsward.

Wij installeren keukens door heel Friesland

Naast Bolsward installeren wij keukens door de gehele provincie.

  • Lemmer
  • Wolvega
  • Drachten
  • Heerenveen
  • Buitenpost
  • Oosterwolde
  • Surhuisterveen
  • Sneek
  • Dokkum
  • Friesland