keuken-bolsward

Keuken Bolsward

Bakker Postma

Keuken in Bolsward nodig?

Ben je toe aan een nieuwe keuken in Bolsward? Wij zijn al 50 jaar specialist op het gebied van keukens en verwelkomen je graag in onze ruime showroom in de Friese hoofdstad. Hier vind je opstellingen van gerenommeerde merken, zoals Arte, Miele en Neff. Graag laten wij jou onze nieuwste collecties zien en voorzien wij je van een gedegen advies. Kom vrijblijvend langs in onze keukenzaak, of informeer je alvast voor de mogelijkheden voor jouw keuken in Bolsward!

keuken-bolsward
Grootste showroom van het Noorden

Alle stijlen keukens van Bolsward

Welke stijl jouw persoonlijke voorkeur ook heeft, in onze showroom staan diverse showroomkeukens opgesteld om jou te inspireren. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in A-merk keukens en hebben een ruime showroom, bestaande uit meer dan 50 showroomkeukens. Graag ontvangen wij jou vanuit Bolsward en laten wij jou onze mooiste keukens zien, in de stijlen modern, retro, landelijk, klassiek en alles hier tussen in.

keuken-bolsward
Mogelijkheden voor ieder budget

Ook keukenrenovaties in Bolsward

Is jouw keuken aan renovatie toe? Als keukenspecialist kunnen wij je ook daarmee van dienst zijn. Het maakt niet uit of het gaat om een kleine reparatie, een gedeeltelijke renovatie, of dat jouw complete keuken genoveerd moet worden, inclusief hak- en sloopwerk. Je bent bij ons altijd aan het juiste adres. In Bolsward en omgeving hebben wij door de jaren heen menig keukenrenovatie verzorgd. Heb je vragen of specifieke voorkeuren die je alvast wilt bespreken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op, of kom langs in onze keukenwinkel!

keuken-bolsward
Vakkundige installateurs

In perfecte staat afgeleverd

Heb je voor Bolsward een nieuwe keuken gevonden? Dan is het tijd om ons installatieteam aan het werkt te zetten. Zij hebben ruime ervaring met het installeren van keukens en zorgen ervoor dat alles efficiënt en vakkundig wordt gemonteerd. Onze vakmannen hebben oog voor detail en zorgen ervoor dat elke keuken met uiterste precisie wordt geïnstalleerd. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook voor de volle 100% bent met jouw nieuwe keuken in Bolsward.

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken:

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
keuken-bolsward

Jouw keukenspeciaalzaak vlakbij Bolsward

Direct onze ruime selectie designkeukens bekijken kan in onze showroom in de Friese hoofdstad, waar we je helpen met al je vragen en je tevens van een gedegen advies kunnen voorzien. Graag laten we je onze nieuwste collecties zien en helpen we je met het vinden van een keuken die jouw verwachtingen overtreft! Je kunt vrijblijvend bij ons binnenlopen of alvast een afspraak inplannen met een van onze specialisten. Zo weet je zeker dat we je uitgebreid kunnen ondersteunen met het uitzoeken van een potentieel nieuwe keuken in Bolsward.

Bekend van keukens in Bolsward en regio

In de afgelopen 50 jaar hebben wij al talloze keukens geleverd en geïnstalleerd op verschillende plaatsen in de provincie. Wanneer is het tijd voor jouw nieuwe keuken in Bolsward?