keuken-oosterwolde

Keuken Oosterwolde

Hallo!

Ben je op zoek naar een keuken in Oosterwolde?

We begrijpen dat het een lastige zoektocht is om jouw droomkeuken te vinden. Om het eenvoudiger te maken hebben wij een grote showroom met daarin meer dan 50 keukenopstellingen voor je tentoongesteld! Bij ons vind je keukens in alle mogelijke stijlen! Inmiddels hebben wij bijna 50 jaar ervaring in de keukenbranche en weten wij als geen ander hoe wij jou het beste kunnen adviseren. Wij zorgen er altijd voor dat wij jou voor de volle 100% tevreden kunnen maken. Wij werken met onze eigen installatieteams en zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Dus pak de auto en rijd binnen 40 minuten naar de hoofdstad van Friesland. Laat je voor een nieuwe keuken in Oosterwolde adviseren door Bakker Postma!

keuken-oosterwolde

Dé nummer 1 specialist in keukens in Oosterwolde

Het is en blijft een hele opgave om een nieuwe keuken uit te zoeken. Er zijn meerdere factoren waarmee rekening gehouden moet worden, zoals de grootte van de keuken, het budget, de stijlen en de kleur. Het is prettig om dan advies te krijgen van een gespecialiseerde partij. Wij vinden het belangrijk om altijd een eerlijk advies te geven en mee te denken met jouw wensen. We werken uitsluitend met kwaliteitsmerken keukens en keukenapparatuur. Denk hierbij aan Rotpunk Küchen, Miele, Keller, ATAG, Arte, NEFF, Siemens en ETNA.

keuken-oosterwolde

Ook voor keuken renovatie

Wanneer je op zoek bent naar een partij om delen van je bestaande keuken in Oosterwolde te laten renoveren ben je ook bij ons aan het juiste adres. Het kan namelijk zo zijn dat de oven niet meer naar toebehoren werkt, dat de kraan aan vervanging toe is of dat de keukenkastjes er niet meer zo mooi uitzien als voorheen. Wij knappen dit voor je op!

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken:

keuken-oosterwolde
Een nieuwe keuken in Oosterwolde?

Kies een Bakker Postma Keuken!

Kom langs bij Bakker Postma en neem een kijkje in onze showroom. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken en je te laten adviseren. We zijn bereikbaar op 058 – 267 04 40, of via mail: info@bakker-postma.nl. Een nieuwe keuken in Oosterwolde koop je natuurlijk bij Bakker Postma!

Keuken renovatie of een nieuwe keuken bij jouw in de buurt

Naast de regio Oosterwolde kun je ook bij ons terecht voor een nieuwe keuken in de volgende regio’s:

  • Lemmer
  • Wolvega
  • Drachten
  • Heerenveen
  • Dokkum
  • Oosterwolde
  • Surhuisterveen
  • Sneek
  • Marssum
  • Friesland