keuken-sneek

Keukens Sneek

De keukenspecialist

Voor keukens Sneek

Bij ons vind je een ruim assortiment keukens nabij Sneek in diverse stijlen. Wanneer je bij ons een keuken koopt, komen wij deze met eigen installatieteam bij jou thuis in Sneek installeren. Ook is het mogelijk om te kiezen voor keukenrenovatie. Op deze manier kun je blijven genieten van je huidige keuken, maar dan in een nieuw jasje. Laat je inspireren in de showroom en kies voor de kwaliteit van Bakker Postma. Met veel plezier komen wij onze keukens in Sneek monteren!

keuken-sneek
Al 50 jaar ervaring

Mooiste keukens van Sneek

Wat voor ons het belangrijkste is, is dat jij helemaal tevreden bent over jouw nieuwe keuken. Sneek en omstreken komt daarom bij ons langs in de showroom voor een uitgebreid adviesgesprek en hulp bij alle keuzes. Vanaf het eerste kopje koffie in de zaak tot het plaatsen van jouw keuken in Sneek. Kom bij ons langs of maak vrijblijvend een afspraak.

Al 50 jaar de specialist in keukens in Sneek

Waarom wij al 50 jaar de keukenwinkel in Sneek en omgeving zijn met de meeste expertise? Dit komt onder andere door:

  • De hoogste kwaliteit keukens tegen een voordelige prijs;

  • Persoonlijke begeleiding in het proces;

  • De hoogst mogelijke service: wij zijn pas tevreden wanneer jij tevreden bent;

  • Een uitgebreide showroom met meer dan 50 modelkeukens;

  • Een vast installatieteam met echte vakmensen;

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmerken.

In het proces naar jouw droomkeuken denken wij mee, adviseren wij, tekenen wij de plannen uit, wordt de keuken geplaatst en zelfs wanneer je op zoek bent naar een partij om keukenrenovatie uit te voeren kunnen wij je helpen met het verbouwen van jouw huidige keuken. Zo lang jij in Sneek maar tevreden bent!

keuken-sneek
Wij staan voor kwaliteitsmerken

Keukens en apparatuur

Onze keukens en apparatuur zijn van de hoogste kwaliteit en onder andere van de volgende merken: Arte, ATAG, Pronorm, Rotpunkt Küchen, Siemens, Miele, Keller en meer. Met ons eigen installatieteam zorgen wij dat de kwaliteit en hoge standaard van de apparatuur nog lange tijd bij jou thuis in Sneek tot zijn recht komt. Laat je inspireren in onze showroom en kies jouw droomkeuken!

keuken-sneek
Kom langs

Groot keukencentrum vlakbij Sneek!

Stap in de auto en kom langs in ons keukencentrum vlakbij Sneek. We denken graag met je mee en zijn pas voor de volle 100% tevreden wanneer jij helemaal tevreden bent. Dus ben je op zoek naar keukens in Sneek? Kies dan voor Bakker Postma. Bij ons ben je in goede handen!

Van welke keuken in Sneek & regio droom jij?

Bakker Postma is actief in heel Friesland en omgeving, dus ook bij jou in de buurt. Hoe droom jij over de mooiste keukens van Sneek?