keuken-sneek

Keukens Sneek

De keukenspecialist

Voor keukens Sneek

Keukens in Sneek vind je in ons ruime assortiment in diverse stijlen. Wanneer je bij ons je nieuwe keuken koopt, komen wij deze met ons eigen installatieteam bij jou thuis installeren. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een keukenrenovatie. Op deze manier kun je blijven genieten van je huidige keuken, maar dan in een nieuw jasje. Laat je inspireren in onze grote showroom en kies voor de kwaliteit van Bakker Postma. Met veel plezier komen wij onze keukens in Sneek monteren!

keuken-sneek
Al 50 jaar ervaring

Mooiste keukens van Sneek

Wat voor ons het belangrijkste is voor je nieuwe keuken in Sneek, is dat jij helemaal tevreden bent. Kom daarom bij ons langs in de showroom voor een uitgebreid adviesgesprek en hulp bij alle keuzes. Zo vind jij altijd je droomkeuken. Wij helpen je graag; vanaf het eerste kopje koffie in de zaak tot aan het plaatsen van jouw keuken in Sneek

Al 50 jaar de specialist in keukens in Sneek

Waarom wij al 50 jaar de keukenwinkel in Sneek en omgeving zijn met de meeste expertise? Dit komt onder andere door:

  • De hoogste kwaliteit keukens tegen een voordelige prijs;

  • Persoonlijke begeleiding in het proces;

  • De hoogst mogelijke service: wij zijn pas tevreden wanneer jij tevreden bent;

  • Een uitgebreide showroom met meer dan 50 modelkeukens;

  • Een vast installatieteam met echte vakmensen;

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmerken.

In het proces naar jouw droomkeuken denken wij mee, adviseren wij, tekenen wij de plannen uit, wordt de keuken geplaatst en zelfs wanneer je op zoek bent naar een partij om een keukenrenovatie uit te voeren, kunnen wij je helpen met het verbouwen van jouw huidige keuken. Kom dus bij ons langs en geniet binnenkort van je nieuwe keuken in Sneek!

keuken-sneek
Wij staan voor kwaliteitsmerken

Keukens en apparatuur

Onze keukens en apparatuur zijn van de hoogste kwaliteit en onder andere van de volgende merken: Arte, ATAG, Pronorm, Rotpunkt Küchen, Siemens, Miele, Keller en meer. Met ons eigen installatieteam zorgen wij dat de kwaliteit en hoge standaard van de apparatuur nog lange tijd bij jou thuis tot zijn recht komt. Laat je inspireren in onze showroom en kies jouw droomkeuken!

keuken-sneek
Kom langs

Grote showroom bij jou in de buurt!

Stap in de auto en kom langs in ons keukencentrum vlakbij Sneek. We denken graag met je mee en zijn pas voor de volle 100% tevreden wanneer jij helemaal tevreden bent. Dus ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Kies dan voor Bakker Postma. Bij ons ben je in goede handen!

Van welke keuken in Sneek & regio droom jij?

Bakker Postma is actief in heel Friesland en omgeving, dus ook bij jou in de buurt. Hoe droom jij over de mooiste keukens van Sneek?