keukens-haulerwijk

Keukens Haulerwijk

Kom naar Bakker-Postma

Voor complete keukens in Haulerwijk

Ben je tijdens het zoeken naar ‘Keukens Haulerwijk’ bij ons uitgekomen? Onze showroom is op ongeveer 40 minuten rijden verwijderd. Waan je in een droom met alle A-merk keukens en bekijk welk design geschikt is voor jouw huis in Haulerwijk. Of je nu kiest voor een uitgebreid ontbijt, een heerlijke lunch of een zelfbereid driegangendiner, het begint allemaal met een kwaliteit keuken. Hierbij kijk je naar het juiste apparatuur, de mooiste vormgeving en dat allemaal voor een betaalbare prijs. Wacht niet langer op jouw droomkeuken, maar stel hem snel samen bij Bakker Postma!

keukens-haulerwijk

De keuken showroom dichtbij Haulerwijk

Je vindt meer dan 50+ keukens in de showroom van Bakker Postma. Van iedere stijl vindt je een opstelling die bij jouw wensen past. Je vindt ons in de hoofdstad van Friesland. Met bijna 50 jaar ervaring in keukens gaan wij samen met jou kijken naar het nieuwe hart van jouw woning.

keukens-haulerwijk

Keukens Haulerwijk kopen

Wanneer je keukens van Bakker Postma koopt weet je dat dit kwalitatieve A-merk keukens zijn voor een betaalbare prijs. De merken die je bij ons in de showroom vindt zijn onder andere: Keller, Miele, Siemens, Etna, ATAG, Neff. Van deze merken hebben wij zowel keukens als apparatuur. Op deze manier weet je zeker dat je heerlijke gerechten kan maken. Door het ruime assortiment kwaliteit merken is er voor ieder budget een oplossing.

keukens-haulerwijk

Keuken renovatie in Haulerwijk

Naast het aanschaffen van een nieuw design kunnen wij ook jouw keuken in Haulerwijk renoveren. Het voordeel hiervan is dat het veel geld kan schelen. Je kunt namelijk nog jaren genieten van de plek waar je kookt, door een aantal aanpassingen te doen. Samen met onze specialisten kunnen wij een plan maken.

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken:

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
keukens-haulerwijk

Bij Bakker Postma vind je je droomkeuken in de showroom

Rij naar de hoofdstad van Friesland in 40 minuten en bekijk wat bij jou en jouw interieur past. Kies een A-merk design waar je gelukkig van wordt en waar je de maaltijden voor dierbaren gaat maken. Kom snel naar Bakker Postma waar wij samen naar jouw wensen kijken. Onder het genot van een kopje koffie stellen wij jouw droomkeuken samen en geven wij jou advies waar je vragen over hebt. De mooiste kwaliteit keukens van Friesland koop je al 50 jaar bij Bakker Postma, ook wanneer je in Haulerwijk woont.

Een keuken in jouw regio kopen

Naast keukens in Haulerwijk leveren wij ook in heel de provincie. Zo verstrekken wij ook keukens in:

  • Lemmer
  • Marssum
  • Drachten
  • Heerenveen
  • Bolsward
  • Oosterwolde
  • Harlingen
  • Sneek
  • Dokkum
  • Friesland