keuken-joure

Keukens Joure

Kom naar Bakker Postma

Keukens Joure kopen?

Een keuken in Joure vind je voor de beste prijs en kwaliteit bij Bakker Postma. Op een half uur rijden vanuit Joure vind je hier keukens in 50 verschillende opstellingen. Hier kun je de keuken laten ontwerpen zoals jij dat wilt. Iedere stijl is aanwezig en te bezichtigen in onze showroom. Vraag vrijblijvend advies of plan alvast een gesprek in met onze specialisten. We helpen je graag met een nieuwe keuken in Joure.

keuken-joure
A-merken apparatuur

Vind jouw keuken nabij Joure

Je vindt bij Bakker Postma vanuit Joure keukens van kwaliteitsmerken. Zo hebben wij een aantal grote merken in ons assortiment. Denk aan; ATAG, Arte, Boretti, Etna, Keller, Miele, Neff, Pronorm, Rotpunkt Küchen en Siemens. Met deze apparatuur zorgen wij voor de meest volledige en kwalitatieve plek waar je kunt koken! Wij hebben een eigen installatieteam die zeer vakkundig jouw nieuwe aanwinst gaat installeren. Daarmee garanderen wij dat dit correct in je huis wordt geplaatst en dus kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen. Bij Bakker Postma vind je keukens nabij Joure van kwaliteitsmerken die betaalbaar zijn.

keuken-joure
Grootste showroom van de regio

Vind jouw droomkeuken

De keuken is een belangrijke plek in je huis. Je wilt hier de maaltijden voor het gezin, vrienden en familie maken. Dan is het fijn als deze bij jouw wensen past. Wij hebben voor ieder budget een variatie aan keuze. Daardoor kunnen wij bij Bakker Postma samen met jou in Joure de keuken van je dromen realiseren. Plan een vrijblijvend adviesgesprek met onze specialisten voor een uitgebreid consult op maat. We helpen je graag met het uitdenken van alle mogelijkheden.

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken:

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
keuken-joure
Kom langs

Vanuit Joure keukens bezichtigen

Kom zeker langs in onze showroom in Leeuwarden! Je bent vanuit Joure in 30 minuten in de hoofdstad van Friesland. Aan de Balthasar Bekkerwei 108 hebben wij genoeg gratis parkeerplekken. Kom vrijblijvend langs voor het beste advies en begeleiding in het proces naar jouw droomkeuken. De koffie staat al voor je klaar! Laat je inspireren door het ruime assortiment apparatuur en keukens voor jouw huis in Joure.

Populair in Joure & regio

Bakker Postma levert al 50 jaar door heel Friesland, dit betekent ook bij jou in de buurt! Wanneer kunnen wij jou helpen met een nieuwe keuken in Joure?