keuken-joure

Keukens Joure

Hallo!

Ben je op zoek een keuken voor jouw woning in Joure?

Je vindt de beste kwaliteit voor een voordelige prijs bij Bakker Postma. Op een half uur rijden vanuit Joure vind je dé keukenzaak in Leeuwarden. Hier kun je je keuken laten ontwerpen zoals jij dat wilt. Iedere stijl is aanwezig en te bezichtigen in onze showroom. Onze winkel beschikt over meer dan 50 voorbeeldmodellen. Wij bieden je de beste service en helpen je graag aan jouw droomkeuken. Wat je stijl ook is, van modern tot landelijk en van klassiek tot retro, bij Bakker Postma vind je de geschikte keuken. Met een showroom waar je je perfecte keuken kunt kopen, op maar een half uur rijden van Joure.

keuken-joure

Keukens van kwaliteitsmerken

Bij ons vind je keukens van kwaliteitsmerken. Je vindt bij ons het grootste assortiment in Friesland. Wij hebben een aantal grote merken in ons assortiment. Zo hebben wij onder andere; ATAG, Arte, Boretti, Etna, Keller, Miele, Neff, Pronorm, Rotpunkt Küchen en Siemens. Met deze apparatuur zorgen wij voor de meest volledige en kwalitatieve plek waar je kunt koken! Wij hebben een eigen installatieteam die zeer vakkundig jouw nieuwe aanwinst gaat installeren. Daarmee garanderen wij dat dit correct in je huis wordt geplaatst en dus kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen. Bij Bakker Postma vind je keukens van kwaliteitsmerken, die betaalbaar zijn.

keuken-joure

De keuken van jouw dromen

De keuken is een belangrijke plek in je huis. Je wilt hier de maaltijden voor het gezin, vrienden en familie maken. Dan is het fijn als deze bij jouw wensen past. Wij hebben voor ieder budget een variatie aan keuze. Daardoor kunnen wij bij Bakker Postma samen met jou de keuken van je dromen realiseren.

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken:

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
keuken-joure

Ben je benieuwd geworden naar de keukens en jouw opties?

Kom zeker langs in onze showroom in Leeuwarden! Je bent vanuit Joure in 30 minuten in de hoofdstad van Friesland. Wij geven jou het beste advies en begeleiden je in het proces naar jouw droomkeuken. De koffie staat al voor je klaar! Kom snel langs en bekijk het ruime assortiment apparatuur en keukens voor je huis in Joure.

Keukens in jouw buurt

Bakker Postma levert door heel Friesland, dit betekent ook bij jou in de buurt! Wij leveren o.a. ook in:

  • Lemmer
  • Wolvega
  • Drachten
  • Heerenveen
  • Dokkum
  • Oosterwolde
  • Surhuisterveen
  • Sneek
  • Marssum
  • Friesland