Bakker Postma

Keukens Scharnegoutum

Kom naar Bakker-Postma

Voor complete keukens in Scharnegoutum

Bent je, na gezocht te hebben op ‘Keukens Scharnegoutum’ bij ons terecht gekomen? De reden daarvoor is dat onze ruime showroom op slechts 30 minuten van Scharnegoutum verwijderd ligt. Kom snel onze ruime keukenselectie bezichtigen, bestaande uit 50+ A-merken. Daarnaast bezorgen en installeren wij ook vakkundig je gloednieuwe keuken. Bij Bakker Postma heb je de keuze uit gerenommeerde merken als; Miele, Siemens en Keller. Je kunt je favoriete plek van het huis persoonlijk samenstellen. Hierbij kun je rekening houden met je budget. Wij hebben voor iedereen een keuken. Hulp nodig? Geen probleem! Wij vinden goede service erg belangrijk en doen graag dat beetje extra voor jou. Kom snel langs in onze showroom.

keuken-scharnegoutum

De specialist in keukens voor Scharnegoutum

Bakker Postma is al bijna 50 jaar specialist in keukens. Scharnegoutum valt in het gebied waar wij bezorgen en installeren. Op deze manier kies je je nieuwe aanwinst en de rest wordt allemaal voor je geregeld. Door onze jarenlange ervaring kunnen we je altijd helpen! Gaat je stijl uit naar modern, landelijk, retro of klassiek? Wat je ook zoekt, wij hebben altijd een designkeuken die prachtig met jouw interieur samengaat.

keuken-scharnegoutum

Keukenrenovatie in Scharnegoutum

Naast ons brede assortiment van A-merk keukens kun je ons ook inschakelen voor het renoveren van je keuken in Scharnegoutum. Wij hebben als keukenspecialist hier ook veel ervaring mee. Het kan gaan om een kleine reparatie, een gedeeltelijke renovatie of een complete make-over. Onze vakmannen houden te allen tijde rekening met je budget en wensen. Wil je alleen nieuwe apparatuur, nieuwe kastjes of wil je alleen de basis laten staan? Wat je visie ook is, wij kunnen jou helpen. Onze experts adviseren je over de nieuwste trends, wat een praktische inrichting van jouw keuken zou kunnen zijn en gaan voor jou aan de slag, inclusief met het hak- en sloopwerk.

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken:

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
keuken-scharnegoutum

Jouw keukenzaak dichtbij Scharnegoutum

Wil je langskomen in de showroom die nabij Scharnegoutum ligt? Binnen een half uur vind je genoeg inspiratie voor je nieuwe kookplek! Dus stap in de auto en waan je spoedig in de showroom van Bakker Postma. Wij denken graag met je mee en willen ervoor zorgen dat jij 100% tevreden bent met je aankoop. De mooiste keukens vind je bij Bakker Postma: de keukenzaak voor Scharnegoutum en omgeving.

Installatie van keukens door heel Friesland

Bakker Postma installeert keukens door heel Friesland. Naast Scharnegoutum zijn wij ook in de volgende regio’s actief:

  • Lemmer
  • Marssum
  • Drachten
  • Heerenveen
  • Bolsward
  • Oosterwolde
  • Harlingen
  • Sneek
  • Dokkum
  • Friesland