keuken-workum

Keuken workum

Kom naar Bakker Postma

Voor een keuken in Workum

Een groot assortiment, de beste service en kwaliteit. Dat wil je natuurlijk voor jouw keuken in Workum. Op een halfuur rijden vind je onze keukenspeciaalzaak met de grootste showroom van Noord-Nederland. Parkeer gratis voor de deur en kom de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken in Workum bekijken. In onze ruim opgezette showroom vind je verschillende stijlen, opstellingen en merken. Hoe ziet in Workum jouw ideale keuken er uit?

keuken-workum
Grote showroom voor inspiratie

Mooiste keukens van Workum

Bakker Postma dichtbij Workum toont keukens in verschillende opstellingen en stijlen in de showroom. Hier doe je ongetwijfeld inspiratie op voor je eigen droomkeuken. Zodra je iets ziet waarvan je helemaal weg bent, geef je dat aan bij onze specialisten. Samen kijken we wat mogelijk is in jouw huis en voor jouw budget. Dit advies is vrijblijvend en je zit nergens aan vast. Wij bieden alleen keukens van hoge kwaliteit, dus kom snel langs en bekijk ons aanbod aan keukens in de buurt van Workum.

keuken-workum
Alleen de beste merken

A-merk keukens en apparatuur

Als je besluit om in een nieuwe keuken te investeren, wil je daar ook jarenlang plezier van hebben. Daarom gebruiken wij uitsluitend keukenapparatuur van A-merken. Zo kun je onder andere kiezen tussen ATAG, Arte, Keller, Rotpunkt Küchen, ETNA en Siemens. Bij ons koop je de mooiste en voordeligste keukens van Workum. De installatie en montage van jouw keuken zijn bij de aankoop inbegrepen. Zo kun je rekenen op de hoge kwaliteit en service die je van ons in de showroom gewend bent. Wanneer kom jij vanuit Workum de mogelijkheden bekijken?

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken:

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
keuken-workum
Kom naar Bakker Postma

Koop keukens in Workum

We willen je graag verwelkomen in onze keukenwinkel voor inspiratie en advies. Naast nieuwe apparatuur kunnen wij jouw huidige keuken ook volledig renoveren. Hierdoor kun je met een klein budget al een wereld van verschil maken! Het is ons doel om van jouw ideeën realiteit te maken en daarom doen wij ons uiterste best zodat jij straks kunt koken in de keuken van je dromen. Ben je op zoek naar keukens Workum? Zoek dan niet verder en plan je bezoek!

De specialist voor keukens in jouw regio

Met onze ervaring van ruim 50 jaar, zijn wij een begrip geworden in Friesland. We renoveren en monteren niet alleen keukens in Workum, maar ook in andere regio’s: