keuken-workum

Keuken workum

Voor een keuken in Workum

Ben je bij Bakker Postma op de goede plek

Een groot assortiment, de beste service en kwaliteit, dat is waar wij voor staan! Iets meer dan een halfuur rijden en je bent al bij onze keukenspeciaalzaak in de hoofdstad van Friesland. Je parkeert gratis op onze ruime parkeerplaats en we hebben de koffie voor je klaarstaan. In onze ruim opgezette showroom wandel je van keuken naar keuken, door verschillende stijlen, opstellingen en merken. Hier doe je ongetwijfeld inspiratie op voor je eigen droomkeuken. Zodra je iets ziet waarvan je helemaal weg bent, geef je dat aan bij onze specialisten. Samen kijken we wat mogelijk is in jouw huis en voor jouw budget. Dit advies is vrijblijvend en je zit nergens aan vast. Wij bieden alleen keukens van hoge kwaliteit, dus kom snel langs en bekijk ons aanbod aan keukens in de buurt van Workum.

keuken-workum

Complete keukens in Workum

Bakker Postma dichtbij Workum beschikt over een eigen installatieteam dat jouw keuken monteert. Het monteren en renoveren van keukens is de specialiteit van deze vakmensen. De afspraken die voorafgaand aan de klus gemaakt zijn, worden door hen nageleefd. Op die manier kom je niet voor verrassingen te staan. Wij vinden het belangrijk dat jij tevreden bent over het resultaat, maar het proces is even belangrijk bij de bouw van jouw keuken.

keuken-workum

Alleen de beste merken

Als je besluit om in een nieuwe keuken te investeren, wil je daar ook jarenlang plezier van hebben. Daarom gebruiken wij uitsluitend keukenapparatuur van A-merken. Zo kun je onder andere kiezen tussen ATAG, Arte, Keller, Rotpunkt Küchen, ETNA en Siemens. Bij ons koop je de mooiste en voordeligste keukens van Workum. De installatie en montage van jouw keuken zijn bij de aankoop inbegrepen. Ruim 50 keukens zijn tentoongesteld in onze uitgebreide showroom. Hier kun je de verschillende merken in het echt bekijken, zodat je een indruk krijgt van de stijl. Ons aanbod varieert in prijsklasse, waardoor iedereen bij ons kan slagen

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken:

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
keuken-workum

Bij Bakker Postma koop je keukens in Workum

We willen je graag verwelkomen in onze specialistische keukenwinkel. Renoveren en monteren van keukens is waar wij blij van worden. We willen dat jij tevreden bent met de complete service van het eerste adviesgesprek tot de aflevering van jouw keuken. We nemen echt de tijd voor jou tijdens alle onderdelen van de klus. We ontzorgen je waar dat kan en zijn altijd transparant in onze communicatie. Het is ons doel om van jouw ideeën realiteit te maken en daarom doen wij ons uiterste best zodat jij straks kunt koken in de keuken van je dromen. Ben je op zoek naar keukens Workum? Zoek dan niet verder en plan je bezoek!

Een droomkeuken in jouw regio

Met onze ervaring van ruim 50 jaar, zijn wij een begrip geworden in Friesland. We renoveren en monteren niet alleen keukens in de buurt van Workum, maar ook in andere regio’s:

  • Lemmer
  • Marssum
  • Drachten
  • Heerenveen
  • Bolsward
  • Oosterwolde
  • Harlingen
  • Sneek
  • Dokkum
  • Friesland