keuken-franeker

Keuken Franeker

Bakker Postma

Al 50 jaar lang bieden wij de mooiste keukens in Franeker

Op zoek naar “keuken Franeker”? Dan ben je bij Bakker-Postma aan het juiste adres! Wij bieden namelijk al 50 jaar de mooiste keukens aan in de beste keukenzaak van Friesland. In onze ruime showroom vind je meer dan 50 showroomkeukens. Vanuit Franeker rijd je binnen een kwartier naar de hoofdstad van Friesland, waar je kunt genieten van veel variatie in stijl, expertise en bovenal erg goed geprijsde, mooie keukens.

keuken-franeker

Al 50 jaar dé nummer 1 specialist in keukens in Franeker

Inmiddels hebben wij al bijna 50 jaar ervaring in het vak. Je ziet dit terug in het serviceniveau dat wij bieden! We vinden het belangrijk dat jij 100% tevreden de deur uit gaat en we bieden altijd de hoogst mogelijke service. Bovendien werken we uitsluitend met onze eigen installatieteams om de keuken bij jou in Franeker te monteren. Daarmee garanderen wij een hoge standaard. Omdat geen mens hetzelfde is en een ieder ook een eigen smaak heeft, bieden wij keukens in diverse stijlen aan – van modern tot klassiek en van retro tot landelijk.

keuken-franeker

Ook voor keuken renovatie

Het kan ook zijn dat je keuken zijn beste tijd heeft gehad, maar dat je hier nog geen afscheid van wilt nemen. Ook in Franeker bieden wij keuken renovatie aan! Laat de kastjes opknappen, de apparatuur of de tegels in de keuken vervangen. Zo is jouw vertrouwde keuken binnen de kortste keren weer als nieuw. Ben je benieuwd geworden en wil je een nieuwe of gerenoveerde keuken in Franeker? Stap in de auto en rijd in no-time naar Bakker Postma!

Omdat geen mens hetzelfde is en een ieder ook een compleet eigen smaak heeft, bieden wij keukens in diverse stijlen aan – van modern tot klassiek en van retro tot landelijk. Bij ons vind je alleen topmerken keukens en keukenapparatuur.

keuken-franeker
keuken-franeker

Bakker Postma werkt samen met gerenomeerde merken: Quooker, Rotpunkt Küchen, Siemens, Keller, ATAG, Arte en meer

keuken-franeker
Plan een afspraak

Ervaren adviseurs staan voor je klaar

Wanneer je bij Bakker Postma een keuken koopt krijg je persoonlijke begeleiding in het gehele aankoopproces én daarna. Wij staan je bij vanaf het begin van het aankoopproces tot het eind. Wij denken met je mee om jouw droomkeuken realiteit te maken. Ben je benieuwd geworden? Plan een afspraak of kom bij ons langs in de showroom aan de Balthasar Bekkerwei 108.

Een nieuwe keuken in de buurt van Franeker

In geheel Friesland en daarbuiten leveren wij keukens. Maar ook in de omgeving van Franeker leveren en plaatsen wij keukens.

  • Lemmer
  • Wolvega
  • Drachten
  • Heerenveen
  • Dokkum
  • Oosterwolde
  • Surhuisterveen
  • Sneek
  • Marssum
  • Friesland