keuken-franeker

Keuken Franeker

Al 50 jaar lang

De mooiste keukens in Franeker

Voor keukens in Franeker ben je bij Bakker Postma aan het juiste adres! Wij bieden al 50 jaar de mooiste keukens aan in de beste keukenzaak van Friesland. In onze ruime showroom vind je meer dan 50 opstellingen voor inspiratie van uiteenlopende stijlen. Kom spontaan langs of maak alvast een afspraak voor het uitzoeken van jouw keuken in Franeker

keuken-franeker
Bakker Postma

De specialist in keukens in Franeker

Wanneer je bij ons een keuken in Franeker komt uitzoeken, vinden we het belangrijk dat jij 100% tevreden de deur uit gaat. Daarom bieden we altijd de hoogst mogelijke service en werken we uitsluitend met onze eigen installatieteams om de keuken bij jou in Franeker te monteren. Omdat geen mens hetzelfde is en een ieder ook een eigen smaak heeft, bieden wij keukens in diverse stijlen aan – van modern tot klassiek en van retro tot landelijk. Ervaar het zelf en kom langs!

keuken-franeker

Ook voor keuken renovatie

Het kan ook zijn dat je keuken zijn beste tijd heeft gehad, maar dat je hier nog geen afscheid van wilt nemen. Ook in Franeker bieden wij keuken renovatie aan! Laat de kastjes opknappen, de apparatuur of de tegels in de keuken vervangen. Zo is jouw vertrouwde keuken binnen de kortste keren weer als nieuw. Ben je benieuwd geworden en wil je een nieuwe of gerenoveerde keuken in Franeker? Stap in de auto en rijd in no-time naar Bakker Postma!

De mooiste keukenapparatuur

Omdat geen mens hetzelfde is en een ieder ook een compleet eigen smaak heeft, bieden wij keukens in diverse stijlen aan – van modern tot klassiek en van retro tot landelijk. Bij ons vind je alleen topmerken keukens en keukenapparatuur.

keuken-franeker
keuken-franeker

Bakker Postma werkt samen met gerenomeerde merken: Quooker, Rotpunkt Küchen, Siemens, Keller, ATAG, Arte en meer

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
keuken-franeker
Plan een afspraak

Ervaren adviseurs staan voor je klaar

Wanneer je bij Bakker Postma een keuken koopt krijg je persoonlijke begeleiding in het gehele aankoopproces én daarna. Wij staan je bij vanaf het begin van het aankoopproces tot het eind. Wij denken met je mee om jouw droomkeuken realiteit te maken. Ben je benieuwd geworden? Plan een afspraak of kom bij ons langs in de showroom aan de Balthasar Bekkerwei 108.