keuken-heerenveen

Keukens Heerenveen

Hallo!

Ben je op zoek naar keukens in Heerenveen?

Bakker Postma voorziet provincie Friesland al bijna 50 jaar van de mooiste, voordeligste kwaliteit keukens. Wij zijn gevestigd in de hoofdstad van de provincie. Vanaf Heerenveen is het over de A32 slechts een half uur rijden naar dé keukenzaak van Friesland. Onze winkel beschikt over een uitgebreide showroom waar wij meer dan 50 showroomkeukens voor je klaar hebben staan. Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat jij als koper helemaal tevreden bent. We zetten graag net een stapje extra in het gehele aankoop en installatie proces. Daarom komen wij met ons eigen installatieteam langs in Heerenveen en omstreken voor de keukenmontage. Dus ben je op zoek naar prachtige keukens in Heerenveen? Rijd dan net een stukje verder en kom langs bij dé keukenspecialist van de provincie! De koffie staat al klaar.

keuken-heerenveen

De keukenzaak met de mooiste keukens vlakbij Heerenveen: Bakker Postma

Bakker Postma staat garant voor de hoogste kwaliteit, een betaalbare stijl, klasse en zekerheid. In onze showroom vind je een uitgebreide variatie in stijlen. Dus of je nu op zoek bent naar een keuken in een landelijke, retro, moderne of klassieke stijl, bij Bakker Postma vind je het! Hiernaast is het ook mogelijk om ervoor te kiezen om jouw bestaande keuken door Bakker Postma te laten renoveren. Zo creëer of restaureer jezelf je droomkeuken, zonder afscheid te hoeven nemen van het verleden en om kosten te besparen. Wij vinden het belangrijk dat jij persoonlijke begeleiding krijgt in het gehele proces en met een hoge mate van flexibiliteit.

keuken-heerenveen
Wij staan voor

Kwaliteitsmerken keukens en apparatuur

Wanneer je langskomt bij Bakker Postma kun je onder andere rekenen op de volgende kwaliteitsmerken keukens en keukenapparatuur: ATAG, Arte, Keller, Miele, Pronorm, Rotpunkt Küchen, Siemens, Quooker, NEFF, ETNA, Boretti.

keuken-heerenveen

Kies voor een Bakker Postma keuken in Heerenveen

Of je nu op zoek bent naar een partij om jouw keuken te repareren, of om een geheel nieuwe keuken te kopen, bij Bakker Postma denken we met je mee. Kom bij ons langs aan de Balthasar Bekkerwei 108 en laat je inspireren. De mooiste keukens van Heerenveen en omstreken vind je bij Bakker Postma.

Keukens in de regio van Heerenveen

Onze keukens zijn niet alleen in Heerenveen, maar ook in de volgende regio’s in Friesland verkrijgbaar:

  • Lemmer
  • Wolvega
  • Drachten
  • Franeker
  • Dokkum
  • Oosterwolde
  • Surhuisterveen
  • Sneek
  • Marssum
  • Friesland