keuken-heerenveen

Keukens Heerenveen

Keukenzaak Bakker Postma

Voor keukens in Heerenveen

Rij voor de mooiste keukens Heerenveen uit naar Bakker Postma. Wij voorzien de provincie al 50 jaar van de mooiste, voordeligste kwaliteit keukens. Je vindt in onze showroom meer dan 40 keukenopstellingen in verschillende stijlen. Kom langs en laat je inspireren en adviseren door onze specialisten voor de mooiste keukens nabij Heerenveen.

keuken-heerenveen
Grootste showroom van het Noorden

De mooiste keukens van Heerenveen

Bakker Postma staat garant voor de hoogste kwaliteit, een betaalbare stijl, klasse en zekerheid. In onze showroom vind je een uitgebreide variatie in stijlen keukens. Heerenveen en omstreken weet ons al jarenlang te vinden. Wij bieden namelijk de grootste showroom van Noord-Nederland! Je kunt vrijblijvend langs komen of vooraf alvast een adviesgesprek inplannen. Zo weet je zeker dat wij alle tijd hebben voor het bespreken van jouw persoonlijke wensen voor de keuken in Heerenveen.

keuken-heerenveen
A-merken met kwaliteitsservice

Nieuwe apparatuur en keukenrenovatie

Wanneer je langskomt bij Bakker Postma kun je niet alleen terecht voor een nieuwe keuken in Heerenveen, maar ook voor een volledige keukenrenovatie. Voor ieder budget hebben wij een passende oplossing met diverse kwaliteitsmerken keukens en keukenapparatuur: ATAG, Arte, Keller, Miele, Pronorm, Rotpunkt Küchen, Siemens, Quooker, NEFF, ETNA, Boretti. Dit alles laten we installeren door ons eigen installatieteam bij jou thuis in Heerenveen.

keuken-heerenveen
Standaard 5 jaar garantie

Heerenveen kiest keukens van Bakker Postma

Of je nu op zoek bent naar een partij om jouw keuken te repareren, of om een geheel nieuwe keuken te kopen, bij Bakker Postma denken we graag met je mee. Niet voor niets hebben wij al meerdere inwoners van Heerenveen blij gemaakt met een Bakker Postma keuken. Kom bij ons langs aan de Balthasar Bekkerwei 108 in de Friese hoofdstad en laat je inspireren. De mooiste keukens van Heerenveen en omstreken vind je bij Bakker Postma.

Nieuwe keuken in Heerenveen?

Ben jij toe aan een nieuwe keuken of toe aan keukenrenovatie? Door onze jarenlange ervaring hebben wij al 50 jaar ervaring met het leveren en installeren van keukens in Heerenveen e.o.