keuken-hommerts

Keukens Hommerts

Bakker Postma

Dé keukenspecialist in de regio

Een perfecte keuken in Hommerts is niet alleen een keuken die geheel naar jouw eigen smaak is, maar ook één die praktisch handig is en bij jouw woonruimte past. Je kunt er bij ons op rekenen dat we je keuken kunnen samenstellen zoals je dat wenst. Hierbij adviseren we je graag in de mogelijkheden en denken mee in oplossingen. Of je nu een keukenrenovatie wilt uitvoeren of een geheel nieuwe keuken nodig hebt, wij denken actief met je mee. Hierbij komt onze jarenlange ervaring samen met jouw smaak tot hopelijk jouw droomkeuken. Wij zijn pas tevreden met keukens in Hommerts als jij tevreden bent!

keuken-hommerts

Al jarenlang de specialist voor keukens in Hommerts

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat praktisch, mooi en haalbaar is. Wij denken graag mee met jouw plannen en kunnen je adviseren in de beste mogelijkheden. Niet voor niets dat wij bekend staan als de specialist voor vele keukens in Akkrum. Hierbij bieden wij de hoogste kwaliteit keukens voor een voordelige prijs. Wij hebben een vast installatieteam van vakmensen. Zij komen bij jou thuis om je droomkeuken te installeren. Heb je speciale wensen of moeten we ergens rekening mee houden? Geen probleem. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat bent over keukens in Akkrum!

keuken-hommerts

Diverse keukenapparatuur en stijlen

Met meer dan 50 jaar ervaring hebben wij al behoorlijk wat keukens geplaatst in de omgeving van Hommerts. Van een moderne greeploze keuken tot aan een landelijke keuken met veel details en vrolijke tegels. Wij kunnen het allemaal en jij kunt zelf je keuken bij ons samenstellen. Daarbij garanderen wij een uitstekende kwaliteit door samen te werken met hoogstaande merken. Zo hebben wij een ruim assortiment appratuur van de volgende merken: Miele, Keller, Siemens, Neff, Borretti, en nog veel meer.

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken:

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
keuken-hommerts

Koop jouw keuken bij Bakker Postma

Doordat wij werken met onze eigen vakmensen voor aflevering en installatie van jouw keuken in Hommerts, kunnen we je verzekeren van goede kwaliteit! Geen gedoe met derde partijen, wij regelen het allemaal voor jou. Wij doen graag dat beetje extra om jou goed te kunnen helpen! Of je nu al wel of niet weet wat je wilt, je bent van harte welkom in onze showroom. Wij denken met je mee en kunnen jou adviseren welke plannen haalbaar, praktisch en vooral realistisch zijn. Zo komen we samen tot het ontwerp van de mooiste keukens in Hommerts.

Droomkeukens in jouw regio kopen

Naast onze levering en plaatsing van keukens in Hommerts, zijn wij de keukenspecialist door heel de regio

  • Lemmer
  • Marssum
  • Drachten
  • Heerenveen
  • Bolsward
  • Oosterwolde
  • Kollum
  • Sneek
  • Dokkum
  • Friesland