keukens-akkrum

Keukens Akkrum

Bakker Postma

Dé keukenspecialist in de regio

Ben jij toe aan iets nieuws in huis en wil je advies op het gebied van keukens? Akkrum is slechts 20 minuutjes rijden van onze showroom. Hier kun je terecht voor heel veel inspiratie en advies. Wij hebben zeker 50 keukenopstellingen beschikbaar, om je een goed beeld te geven van de combinaties en mogelijkheden voor keukens in Akkrum.

keukens-akkrum

Al jarenlang de specialist voor keukens in Akkrum

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat praktisch, mooi en haalbaar is. Wij denken graag mee met jouw plannen en kunnen je adviseren in de beste mogelijkheden. Niet voor niets dat wij bekend staan als de specialist voor vele keukens in Akkrum. Hierbij bieden wij de hoogste kwaliteit keukens voor een voordelige prijs. Wij hebben een vast installatieteam van vakmensen. Zij komen bij jou thuis om jouw droomkeuken te installeren. Heb je speciale wensen of moeten we ergens rekening mee houden? Geen probleem. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat bent over keukens in Akkrum!

keukens-akkrum

Kiezen voor een nieuwe keuken of keukenrenovatie?

Je kunt bij ons terecht voor het uitzoeken van een compleet nieuwe keuken, maar wij kunnen keukens ook komen renoveren bij jou thuis in Akkrum. Is er iets kapot of ben je toe aan een nieuwe stijl, zonder een volledig nieuw keukenbudget uit te willen geven? Bij keukenrenovatie helpen we je graag met het verbouwen van jouw huidige keuken. Hiermee kunnen we het geheel naar jouw smaak maken. Een nieuw frontje of keukenblad doet al wonderen voor het aangezicht.

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken:

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
keukens-akkrum

Koop jouw keuken bij Bakker Postma

Keukens in Akkrum vind je bij dé keukenspeciaalzaak Bakker Postma. Om te voorkomen dat er ongemakken ontstaan houden wij zowel de installatie als de montage van de keukens in eigen handen. Onze vakmensen weten als geen ander hoe onze keukens geplaatst moeten worden en daarom is dan ook bij de aankoop inbegrepen. Niet alleen voor nieuwe keukens zijn wij beschikbaar, ook voor reparatie van je huidige keuken. Kom langs aan de Balthasar Bekkerwei 108 en vraag vrijblijvend advies aan bij onze experts. Bij Bakker Postma staan we voor je klaar voor keukens in Akkrum.

Droomkeukens in jouw regio kopen

Bakker Postma installeert ook bij jou thuis in Akkrum. Daarnaast werken wij ook in andere regio’s in Friesland, namelijk:

  • Lemmer
  • Marssum
  • Drachten
  • Heerenveen
  • Bolsward
  • Oosterwolde
  • Kollum
  • Sneek
  • Dokkum
  • Friesland