keuken-giekerk

Keukens Giekerk

Keukens in Giekerk?

De keukenspeciaalzaak Bakker Postma is slechts 30 minuten rijden van Giekerk

Wij hebben al bijna 50 jaar ervaring met de mooiste keukens van hoogwaardige kwaliteit die je woning helemaal af maken. In onze uitgebreide showroom vind je de beste A-merk keukens, in meer dan 50 verschillende keukenopstellingen. Zo ben jij verzekerd van een keuken met een prachtig design dat bij jou past. Niet alleen leveren wij de beste kwaliteit, ook staan wij bekend om onze hoogwaardige service. Een compleet nieuwe keuken, of een keukenrenovatie? Niks is te gek voor onze experts. Woon je in de buurt? Kom dan langs in onze showroom en bekijk ons aanbod van de meest hoogwaardige keukens.

keuken-giekerk

Bakker Postma als keukenspeciaalzaak voor keukens in Giekerk

Voor jouw droomkeuken in Giekerk moet je bij Bakker Postma zijn. In onze showroom zijn meer dan 50 verschillende varianten van keukens opgesteld. Zo zit er altijd een geschikte keuken tussen die past in de ruimte van jouw woning. Mocht dit nog niet het geval zijn, dan kunnen wij de keukens uit de showroom voor jou aanpassen. Zo ben je verzekerd van een keuken naar jouw wens. Naast verschillende designs hebben wij ook een breed assortiment aan keukenapparatuur. Je kunt dan precies kiezen wat je wilt, waardoor jouw nieuwe keuken van alle gemakken is voorzien.

keuken-giekerk

Keukens van hoogwaardige merken

Wanneer je zoekt naar een perfecte keuken voor jouw woning in Giekerk, kun je het beste terecht bij dé keukenspeciaalzaak Bakker Postma. Wij bieden een breed assortiment aan verschillende kwaliteitsmerken. In onze showroom zijn keukens en keukenapparatuur te vinden: Miele, Siemens, Atag, Arte, Keller, Quooker, Pronorm, Rotpunkt Küchen, NEFF, Boretti en Etna. Deze merken zijn in verschillende stijlen te verkrijgen. Elke woning is anders, elke keuken dus ook. Dat begrijpen wij als geen ander. Een keuken is vaak het hart van een woning, en moet goed passen bij jouw interieur. Bij ons kun je terecht voor keukens die variëren van landelijk tot modern. Samen met de beste experts op het gebied van keukens vind je de het design wat perfect bij jou past.

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken:

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
keuken-giekerk

Koop jouw keuken in Giekerk bij Bakker Postma

Keukens in Giekerk vind je bij dé keukenspeciaalzaak Bakker Postma. Om te voorkomen dat er ongemakken ontstaan, houden wij zowel de installatie als de montage van de keukens in eigen handen. Onze vakmensen weten als geen ander hoe onze keukens geplaatst moeten worden en daarom is dan ook bij de aankoop inbegrepen. Niet alleen voor nieuwe keukens zijn wij beschikbaar, ook voor reparatie van jouw huidige keuken. Kom langs aan de Balthasar Bekkerwei 108 en vraag vrijblijvend advies aan bij onze experts. Bij Bakker Postma staan wij voor jou klaar voor keukens in Giekerk.

Droomkeukens in jouw regio kopen

Bakker Postma installeert ook bij jou thuis in Giekerk. Daarnaast werken wij ook in andere regio’s in Friesland, namelijk:

  • Lemmer
  • Marssum
  • Drachten
  • Heerenveen
  • Bolsward
  • Oosterwolde
  • Kollum
  • Sneek
  • Dokkum
  • Friesland