keukens-marssum

Keukens Marssum

Ruime selectie A-merken

Keukens Marssum

Rij voor de mooiste keukens Marssum uit naar onze keukenzaak in de Friese hoofdstad. Hier vind je meer dan 50 showroomkeukens van gerenommeerde merken. Graag verwelkomen wij jou met een kop koffie, gevolgd door een gedegen advies. Samen zorgen we ervoor dat je in Marssum een prachtige keuken aanschaft, die aan al je wensen voldoet en alle verwachtingen overtreft! Van welke keuken in Marssum droom jij?

keukens-marssum
50+ opstellingen in de showroom

Mooiste keukens van Marssum

Als keukencentrum krijgen wij regelmatig klanten uit Marssum over de vloer die op zoek zijn naar een stijlvolle keuken. In onze ruime showroom kun je onze volledige selectie stijlen in verschillende opstellingen bekijken. Graag adviseren wij je over de modellen die bij jouw interieur passen en beantwoorden wij al je vragen. Wat A-merk keukens en apparatuur betreft kun je bij ons kiezen uit diverse fabrikanten: ATAG, Arte, Keller, Miele, Pronorm, Quooker, Rotpunkt Küchen, NEFF, Etna en meer. Maak vooraf een afspraak of kom vrijblijvend langs voor een keuken in Marssum.

keukens-marssum
Groot aantal stijlen

Vind nabij Marssum keukens

Met ruim 50 jaar ervaring is Bakker Postma als keuken centrum Marssum en omgeving niet vreemd. We hebben dan ook voor ieder wat wils! Qua stijlen kun je denken aan klassiek, modern, landelijk en retro. Hierbij kun je gaan voor een showroommodel, maar ook een keuken op maat laten samenstellen. Wij adviseren je graag, geheel vrijblijvend uiteraard. Met als doel in Marssum een keuken te realiseren waar je nog vele jaren van kunt genieten. Zien we je snel?

keukens-marssum
Voor ieder budget

Laat jouw keuken renoveren

Is jouw keuken aan renovatie toe? Qua renovaties is er veel bij ons mogelijk. Wij verzorgen namelijk zowel gedeeltelijke renovaties als uitgebreide klussen, waarbij jouw keuken volledig wordt gerenoveerd. Het volledige renovatieproces bestaat uit een aantal stappen, zoals het hak- en sloopwerk, het uitdenken van de stijl en kleur van jouw nieuwe keuken, het invullen van de maten van de deuren en kasten en eventueel het kiezen van accessoires. Bij elke stap luisteren wij graag naar jouw wensen en denken wij met je mee. Twijfel je of jouw keuken toe is aan renovatie, of heb je een andere vraag die u aan ons wilt stellen? Bel ons gerust, of kom langs in ons keukencentrum nabij Marssum!

keukens-marssum
Afspraak is afspraak

Eigen installatieteam

Een nieuwe keuken wordt geïnstalleerd door ons ervaren installatieteam, dat altijd conform de gemaakte afspraken werkt en open staat voor jouw inbreng. Bovendien nemen onze vakmannen geen genoegen met een ‘goede’ afwerking. Perfectie is met elke klus het streven; een keuken afleveren waar jij trots op bent is een vereiste! Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dat ook bent.

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken:

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
keukens-marssum

Keukencentrum nabij Marssum

Wil je direct onze ruime selectie A-merk keukens bekijken? Bezoek ons dan gerust in de Friese hoofdstad. Wij verwelkomen je hartelijk in onze showroom, waarna wij onze nieuwste collecties met je doorlopen en je tevens van een gedegen advies voorzien. Mocht je vragen hebben die onbeantwoord zijn gebleven, schroom dan niet om ons te bellen. Graag staan we je te woord en beantwoorden we je vragen, zodat je volledig geïnformeerd bent, alvorens je besluit om onze keukenwinkel te bezoeken vanuit Marssum.

Levering van keukens in Marssum en provincie

Met onze 50 jaar ervaring hebben wij de gehele provincie al gezien. Hierbij streven wij altijd naar één ding: afleveren van de mooiste keukens in Marssum en omstreken.