keukens-marssum

Keukens Marssum

Keukens Marssum

Op zoek naar een ruime selectie A-merk keukens?

In onze keukenzaak in de Friese hoofdstad vind je meer dan 50 showroomkeukens van gerenommeerde merken. Onze keukenwinkel vind je op slechts enkele minuten rijden vanuit Marssum. Graag verwelkomen wij jou met een kop koffie, gevolgd door een gedegen advies. Samen zorgen we ervoor dat je een design keuken aanschaft, die aan al je wensen voldoet en alle verwachtingen overtreft!

keukens-marssum

50+ designkeukens in Marssum

Als keukenspeciaalzaak krijgen wij regelmatig klanten uit Marssum over de vloer die op zoek zijn naar één van onze stijlvolle keukens. In onze ruime showroom kun je onze volledige selectie showroomkeukens bekijken. Graag adviseren wij je over de modellen die bij jouw interieur passen en beantwoorden wij al je vragen. Wat A-merk keukens en apparatuur betreft kun je bij ons kiezen uit diverse fabrikanten: ATAG, Arte, Keller, Miele, Pronorm, Quooker, Rotpunkt Küchen, NEFF, Etna en meer.

keukens-marssum

Altijd een keukenstijl die bij jou past

Wij zijn al vele decennia dé keukenspecialist in Marssum en omgeving, en hebben dit onder meer de danken aan ons ruime assortiment designkeukens. Qua stijlen kun je denken aan klassiek, modern, landelijk en retro. Wat je smaak ook is en ongeacht je voorkeur qua interieurstijl, je vindt bij ons altijd een prachtige keuken, die aan al jouw wensen voldoet. Stel je liever een keuken op maat samen? Ook dat is mogelijk. Wij adviseren je graag, geheel vrijblijvend uiteraard. Met als doel een droomkeuken te realiseren, waar je nog vele jaren van kunt genieten.

keukens-marssum

Ook voor renovaties

Is jouw keuken aan renovatie toe? Bel ons om de mogelijkheden te bespreken, of kom langs in onze keukenspeciaalzaak nabij Marssum. Qua keukenrenovaties is er veel bij ons mogelijk. Wij verzorgen namelijk zowel gedeeltelijke renovaties als uitgebreide klussen, waarbij jouw keuken volledig wordt gerenoveerd. Het volledige renovatieproces bestaat uit een aantal stappen, zoals het hak- en sloopwerk, het uitdenken van de stijl en kleur van jouw nieuwe keuken, het invullen van de maten van de deuren en kasten en eventueel het kiezen van accessoires. Bij elke stap luisteren wij graag naar jouw wensen en denken wij met je mee. Twijfel je of jouw keuken toe is aan renovatie, of heb je een andere vraag die u aan ons wilt stellen? Bel ons gerust, of kom langs in onze showroom!

keukens-marssum

Jouw keuken vakkundig geïnstalleerd

Als het op keukens aankomt ontzorgen wij je graag van A tot Z. Beginnend met een gedegen advies in onze keukenzaak nabij Marssum, met daaropvolgend een vakkundige installatie. Een nieuwe designkeuken wordt geïnstalleerd door ons ervaren installatieteam, dat altijd conform de gemaakte afspraken werkt en open staat voor jouw inbreng. Bovendien nemen onze vakmannen geen genoegen met een ‘goede’ afwerking. Perfectie is met elke klus het streven; een keuken afleveren waar jij trots op bent is een vereiste!

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken:

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
keukens-marssum

Jouw keukenwinkel nabij Marssum

Wil je direct onze ruime selectie A-merk keukens bekijken? Bezoek ons dan gerust in de Friese hoofdstad. Wij verwelkomen je hartelijk in onze showroom, waarna wij onze nieuwste collecties met je doorlopen en je tevens van een gedegen advies voorzien. Mocht je vragen hebben die onbeantwoord zijn gebleven, schroom dan niet om ons te bellen. Graag staan we je te woord en beantwoorden we je vragen, zodat je volledig geïnformeerd bent, alvorens je besluit om onze keukenwinkel te bezoeken vanuit Marssum.

Wij monteren keukens in de gehele provincie

Naast Marssum leveren wij ook keukens in de volgende locaties:

  • Lemmer
  • Wolvega
  • Drachten
  • Heerenveen
  • Bolsward
  • Oosterwolde
  • Surhuisterveen
  • Sneek
  • Dokkum
  • Friesland