keukens-drachten

Keukens Drachten

Bakker Postma

Al 50 jaar lang de mooiste keukens in Drachten

Heb je gezocht op “keukens Drachten” en niet een geschikte keukenzaak in Drachten gevonden? Geen reden tot zorgen! Drachten ligt op minder dan een half uur afstand van de hoofdstad, waar de showroom van Bakker Postma zit. Met ruim 50 jaar ervaring zijn wij de specialist voor uw nieuwe keuken in Drachten

keukens-drachten
De nummer één specialist

Voor de mooiste keukens in Drachten

Onze winkel beschikt over een uitgebreide showroom met ten minste 50 verschillende keukenopstellingen. Wij doen graag net een stapje extra en vinden het belangrijk om de hoogst mogelijke service te bieden. Naast nieuwe keukens bieden wij ook de mogelijkheid tot keukenrenovatie aan. Dus ben je op zoek naar de beste kwaliteit keukens in Drachten? Stap in de auto en rijd binnen een half uur naar dé keukenspecialist van de provincie!

Al bijna 50 jaar de beste service in keukens en vlakbij Drachten

Wij van keukenzaak Bakker Postma hebben jaren ervaring in het vak. Hierdoor kun je profiteren van de volgende voordelen:

  • De hoogste kwaliteit keukens tegen een voordelige prijs;

  • Persoonlijke begeleiding in het proces;

  • De hoogst mogelijke service: wij zijn pas tevreden wanneer jij tevreden bent;

  • Een uitgebreide showroom met meer dan 50 modelkeukens;

  • Een vast installatieteam met echte vakmensen;

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmerken.

In het proces naar jouw droomkeuken denken wij mee, adviseren wij, tekenen wij de plannen uit, wordt de keuken geplaatst en zelfs wanneer je op zoek bent naar een partij om keukenrenovatie uit te voeren kunnen we je helpen met het verbouwen van jouw huidige keuken. Zo lang jij maar tevreden bent! Al bijna 50 jaar de beste service door Bakker Postma. 

keukens-drachten

Een ruim aanbod kwaliteitskeukens bij Bakker Postma

Wanneer je vanuit Drachten naar Bakker Postma komt voor een nieuwe keuken, kun je kiezen uit een ruim assortiment kwaliteitsmerken. Zo verkopen wij onder andere keukens en keukenapparatuur van Atag, Arte, Keller, Quooker, Miele, Pronorm, Rotpunkt Küchen, Siemens, NEFF, Boretti en Etna. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kunnen we je alles vertellen over de voor- en nadelen van al deze keukenapparatuur.

keukens-drachten
Uiteenlopende stijlen

Voor iedereen uit Drachten een keuken

Omdat wij begrijpen dat niet iedereen dezelfde smaak heeft, bieden wij keukens in diverse stijlen aan, van klassiek tot modern en van landelijk tot retro. Kom langs op de Balthasar Bekkerwei en bepaal zelf welke smaak het beste bij jou past!

Bakker Postma werkt samen met gerenomeerde merken

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
keukens-drachten

Kom langs bij dé keukenspecialist vlakbij Drachten

Kom eens kijken bij de mooiste keukenzaak van Friesland en omstreken. Wij bieden je graag een kopje koffie aan en gaan graag in gesprek over jouw droomkeuken of de renovatie ervan.

Bakker Postma in jouw regio

Als keukenzaak zijn wij werkzaam in heel de provincie Friesland: