keuken-noordbergum

Keukens Noardburgum

Groot aanbod

Keukens nabij Noardburgum

Wij zijn al ruim 50 jaar specialist op het gebied van keukens. Noardburgum, of Noordbergum, is dan ook geen vreemde van Bakker Postma. In onze showroom kun je voldoende inspiratie krijgen voor jouw keuken in Noordbergum. Kook je graag voor vrienden en familie of wil je alleen de dagelijkse kost verschaffen? Wij kunnen je helpen! Kom langs in de showroom en laat je inspireren voor jouw nieuwe keuken in Noardburgum.

keuken-noordbergum
Showroom met 50+ opstellingen

Kies jouw keuken in Noardburgum

In de showroom van Bakker Postma vind je meer dan 50 keukens. Noardburgum is slechts 20 minuutjes rijden. Dat is zeker een bezoekje waard! Je vindt hier altijd een A-merk keuken die prachtig met jouw interieur samengaat. Zo kun je alvast kennismaken met de look en feel van jouw nieuwe aanwinst. Ga je voor een stoere uitstraling, industrieel, modern of toch landelijk? Wij hebben altijd de keuken die jij zoekt. Niets is onmogelijk, wil je details of de indeling veranderen? Dat is geen probleem. Wij helpen je graag en geven je advies over wat het beste bij jou past en welke kosten hieraan verbonden zijn. We doen graag dat beetje extra voor jouw nieuwe keuken in Noordbergum.

keuken-noordbergum
De beste service, al 50 jaar

Noordbergum koopt keukens bij Bakker Postma

Al 50 jaar vind je de beste service bij Bakker Postma. Wij garanderen dat een bezoekje vanuit Noordbergum zeker de moeite waard is. Ga je voor een nieuwe of voor een renovatiekeuken? Ook dit kunnen wij realiseren. Wanneer je nog tevreden bent over een deel van jouw keuken in Noardburgum kun je er ook voor kiezen om deze te laten renoveren. Waar je ook voor kiest, wij hebben de ervaring die je nodig hebt. Wij begeleiden je bij het hele proces, ontvang het beste advies en wij installeren alles, ook in Noordbergum.

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken:

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
keuken-noordbergum
Kom vrijblijvend langs

of maak een afspraak

Ben je op zoek naar een keukenwinkel nabij Noordbergum? Rijd dan naar Leeuwarden, waar je de showroom van Bakker Postma vindt. Hier kun je kiezen uit verschillende kwaliteitsmerken, waaronder: Miele, ATAG, Quooker en Keller. Wij helpen je graag met je vragen en zorgen ervoor dat je volledig geïnformeerd bent voordat je overgaat tot een aankoop. Vind vanuit Noardburgum de mooiste keukens bij Bakker Postma.

Keukens in Noardburgum en regio

Met projecten door de hele provincie hebben wij volop inspiratie en kennis opgedaan voor de mooiste resultaten. Wanneer kunnen wij jou helpen met een nieuwe keuken in Noardburgum?