keuken-noordbergum

Keukens Noordbergum

Hallo!

Ben je op zoek naar een keuken in Noordbergum?

Ben je bij ons uitgekomen nadat je zocht op ‘Keukens Noordbergum’? Dan komt dat doordat je bij ons het grootste assortiment keukens vindt! Wij beschikken over designkeukens die naadloos aansluiten op jouw interieur. In ongeveer 20 minuten ben je in de showroom waar je voldoende inspiratie kunt krijgen voor jouw keuken in Noordbergum. Kook je graag voor vrienden en familie of wil je alleen de dagelijkse kost verschaffen? Voor beide opties is er een keuken die bij jouw past. Daarbij kun je kijken naar verschillende kwaliteitsmerken, hoeveel ruimte je nodig denkt te hebben tijdens het koken en welke apparatuur je nodig bent. Ben je toe aan een nieuwe plek waar je jouw diner kunt maken? Kom dan snel langs in onze showroom.

keuken-noordbergum

Showroom met meer dan 50 keukens

In de showroom van Bakker Postma vind je meer dan 50 keukens. Hier vind je altijd een A-merk keuken die prachtig met jouw interieur samengaat. Zo kun je alvast kennismaken met de look en feel van jouw nieuwe aanwinst. Ga je voor een stoere uitstraling, industrieel, modern of toch landelijk? Wij hebben altijd de keuken die jij zoekt. Niets is onmogelijk, wil je details of de indeling veranderen? Dat is geen probleem. Wij helpen je graag en geven je advies over wat het beste bij jou past en welke kosten hieraan verbonden zijn. We doen graag dat beetje extra voor jou! Kom dus snel langs in onze showroom, waar je je ogen uitkijkt met meer dan 50 verschillende opties.

keuken-noordbergum

De beste service dichtbij Noordbergum is al bijna 50 jaar bij Bakker Postma

Al bijna 50 jaar vind je de beste service bij Bakker Postma. Je vindt ons dichtbij Noordbergum, op ongeveer 20 minuten rijden. Wij garanderen dat dit zeker de moeite waard is. Bij Bakker Postma vind je de beste service op het gebied van keukens. Wij hechten veel waarde aan service en hier gaan wij ook helemaal voor. Wanneer je iets bij ons besteld zorgen wij ervoor dat je 100% tevreden bent. Ga je voor een nieuwe of voor een renovatiekeuken? Ook dit kun je bij Bakker Postma realiseren. Wanneer je nog tevreden bent over een deel van jouw keuken kun je er ook voor kiezen om deze te laten renoveren. Waar je ook voor kiest, wij hebben de ervaring die je nodig hebt. Wij begeleiden je bij het hele proces, ontvang het beste advies en wij installeren alles, ook in Noordbergum.

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken:

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
keuken-noordbergum
Kom naar Leeuwarden

of maak een afspraak

Ben je op zoek naar een keukenwinkel nabij Noordbergum? Rijd dan naar Leeuwarden, waar je de showroom van Bakker Postma vindt. Hier kun je kiezen uit verschillende kwaliteitsmerken, waaronder: Miele, ATAG, Quooker en Keller. Wij helpen je graag met je vragen en zorgen ervoor dat je volledig geïnformeerd bent voordat je overgaat tot een aankoop. Vind de mooiste keukens nabij Noordbergum bij Bakker Postma.

Keukens in de regio van Noordbergum

Naast Noordbergum installeert Bakker Postma ook keukens in de overige regio’s:

  • Lemmer
  • Wolvega
  • Drachten
  • Heerenveen
  • Dokkum
  • Oosterwolde
  • Surhuisterveen
  • Sneek
  • Marssum
  • Friesland