keuken-harlingen

Keukens Harlingen

Bakker-Postma

Wij zijn al 50 jaar dé specialist op het gebied van keukens

Zoek je wel eens naar ‘keukens Harlingen’? Dan is er een kans dat je bij Bakker Postma uitkomt. Wij bieden al bijna 50 jaar de mooiste keukens aan in de regio van Harlingen. De keuken is het hart van je huis. De plek waar je eten maakt voor geliefden en herinneringen maakt met het gezin. Hier bak je koekjes met de kinderen of maak je hapjes klaar voor een gezellig avondje.

keuken-harlingen

Keukens Harlingen vind je bij Bakker Postma

Wanneer je een keuken voor je woning in Harlingen zoekt dan ben je bij Bakker Postma aan het juiste adres. Wij hebben voor iedereen een geschikte keuken, alle stijlen komen naar voren. Van modern tot retro en van klassiek tot landelijk. Bij ons vind je alle stijlen voor je huis in Harlingen. Daarnaast beiden wij kwaliteit merk keukens en apparatuur aan, waaronder: Keller, Miele, Siemens, Arte, Boretti en ETNA. Naast een nieuw model kunnen wij ook jouw huidige keuken renoveren. Hierbij kun je denken aan nieuwe kastjes, etc. Er zijn kleine renovaties, gedeeltelijke renovaties of complete make-over. Bij beide opties kunnen wij rekening houden met jouw budget en wensen.

keuken-harlingen

Showroomkeuken in Friesland

Wil je naar de grootste locatie voor showroomkeukens in Friesland? Bakker Postma is gelegen in de hoofdstad en ligt op 40 minuten rijden van Harlingen. Hier vind je meer dan 50 verschillende keukens, die al klaarstaan om voor je te bekijken. Loop rustig rond en kijk welke keuken het beste bij jouw stijl en wensen past. Natuurlijk kunnen wij ook altijd een keuken op maat afleveren, waarbij je zelf alles uitzoekt.

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken:

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
keuken-harlingen

Kom naar Bakker Postma voor keukens in Harlingen

Wij hebben keukens die bij jouw budget en wensen passen. Onze experts helpen je met het maken van de goede keuzes, wanneer je vragen hebt. Wij installeren de keuken ook nadat je deze hebt besteld. Wil je inspiratie opdoen voor uw nieuwe kookplek? Kom dan snel naar Bakker Postma. In een klein ritje ben je vanuit Harlingen in de hoofdstad en kun je je ogen uitkijken. Wij denken graag met je mee en gaan door totdat jij 100% tevreden bent. De mooiste keukens in Harlingen vind je bij Bakker Postma.

Droomkeukens in jouw regio kopen

Naast keukens in Harlingen leveren wij ook in andere regio’s van de provincie, namelijk

  • Lemmer
  • Marssum
  • Drachten
  • Heerenveen
  • Bolsward
  • Oosterwolde
  • Kollum
  • Sneek
  • Dokkum
  • Friesland