keuken-kollumerzwaag

Keukens Kollumerzwaag

Bakker Postma

De mooiste keukens in Kollumerzwaag

Ben je op zoek naar A-merk keukens? Kollumerzwaag is nog geen half uur rijden vanaf onze showroom. Je vindt hier tientallen opstellingen van keukens in diverse stijlen. Een keuken is het hart van het huis en hier wil je natuurlijk goede kwaliteit voor een mooie prijs. Zoek niet verder en kom langs bij Bakker Postma. We helpen je graag om jouw keuken in Kollumerzwaag te realiseren.

keuken-kollumerzwaag
Grote showroom

Keukens nabij Kollumerzwaag

Al bijna 50 jaar heeft Bakker Postma de meest prachtige keukens. Kollumerzwaag en omgeving is dan ook geen vreemde van ons! In onze grote showroom bieden wij meer dan tientallen varianten, waarbij alle verschillende stijlen aan bod komen. Laat je inspireren voor een nieuwe keuken in Kollumerzwaag en kom langs. Je bent van harte welkom aan de Balthasar Bekkerwei 108.

keuken-kollumerzwaag
Inspiratie & advies

Keukens op maat

Bij Bakker Postma kun je terecht voor een showroom model en keukens op maat. Hierdoor is er altijd een geschikte optie voor je woning, onafhankelijk van de grootte en jouw budget. Mocht je in de showroom een stijl zien die je graag in je huis zou willen, maar is deze te groot of te klein? Geen probleem. Wij kunnen het formaat aanpassen, zodat deze geschikt is voor jouw huis. Tijdens een gratis adviesgesprek helpen je we graag verder met het intekenen en visualiseren van jouw nieuwe keuken in Kollumerzwaag.

keuken-kollumerzwaag

Kwaliteit keukens en apparatuur in Kollumerzwaag

Rij voor ons aanbod keukens Kollumerzwaag uit. Op minder dan een half uur rijden vind je onze showroom, de grootste van Noord-Nederland! Wij hebben ruime keus uit prachtige kwaliteitsmerken. Hierbij kun je denken aan Miele, Siemens, Etna en Keller. Daarnaast hebben wij ook apparatuur in verschillende A-merken. Zo kun je de beste kwaliteit keuken samenstellen waar je hart sneller van gaat kloppen!

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken:

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
keuken-kollumerzwaag

Kollumerzwaag kiest keukens van Bakker Postma

Ga voor Bakker Postma keukens voor je woning in Kollumerzwaag. Hierbij ben je verzekerd van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Al vijftig jaar zorgen wij voor tevreden klanten, dat staat bij ons voorop. Kom langs in onze showroom, kies je favoriet of maak het helemaal naar jouw smaak. Alles is mogelijk! Kies in Kollummerzwaag keukens van Bakker Postma voor een prachtig resultaat!