keuken-wolvega

Keuken Wolvega

Keuken in Wolvega?

Dan ben je bij Bakker Postma aan het juiste adres!

Op zoek naar een keuken in Wolvega? Kom langs bij Bakker Postma, in de buurt van Wolvega! Bij ons krijg je alle tijd om tussen meer dan 50 keukenopstellingen ideeën op te doen voor jouw nieuwe keuken. Ook wanneer je op zoek bent naar een gedegen partij om keukenrenovatie in jouw keuken in Wolvega uit te voeren ben je bij ons aan het juiste adres. In onze grote showroom kun je uitgebreid ideeën opdoen en je laten inspireren. Onze showroom is goed bereikbaar. Binnen een half uur rijd je over de A32 naar de hoofdstad van de provincie en kun je hier in onze keukenzaak jouw nieuwe droomkeuken uitkiezen. Bij ons kun je uitsluitend kiezen uit keukens van de hoogste kwaliteit en met een grote variatie in stijl, van klassiek tot modern en landelijk tot retro. Dus kom langs bij Bakker Postma voor je nieuwe keuken in Wolvega!

keuken-wolvega

Keuken Wolvega kopen

In onze grote showroom vind je uitsluitend keukens en keukenapparatuur van topmerken, bijvoorbeeld ATAG, Arte, Keller, Rotpunkt Küchen, Siemens en ETNA. Al bijna 50 jaar zijn wij dé keukenspecialist van de provincie. Samen met jou laten wij je droom uitkomen. Wij bieden talloze mogelijkheden keukenkasten en -deuren aan. Het kan ook zijn dat de inbouwapparatuur van je huidige keuken zijn beste tijd gehad heeft, of dat de deuren van de keuken niet meer zo mooi zijn als voorheen. In dit geval kun je ons inschakelen voor keukenrenovatie in Wolvega.

keuken-wolvega

Complete keukenservice

Wij leveren altijd een complete service, of je nu een geheel nieuwe keuken koopt of bij ons komt voor keukenrenovatie. Ons eigen installatieteam komt de keuken installeren. Dit team bestaat uit vakmensen die de gemaakte afspraken altijd op het juiste moment nakomen. Het belangrijkste voor ons is dat je tevreden bent met je nieuwe Bakker Postma keuken!

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken:

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
keuken-wolvega

Al bijna 50 jaar jouw specialist in keukens vlakbij Wolvega!

Kom bij ons langs in onze showroom en laat je inspireren! Wij bieden je graag een kopje koffie aan en gaan het gesprek met jou aan. Maak een afspraak door te bellen naar 058 – 267 04 40, of kom geheel vrijblijvend bij ons langs. Bakker Postma: al bijna 50 jaar de specialist in keukens in Wolvega!

Bakker Postma: voor de mooiste keukens van de provincie

Niet alleen in Wolvega, ook in de volgende regio’s in Friesland leveren wij:

  • Lemmer
  • Marssum
  • Drachten
  • Heerenveen
  • Buitenpost
  • Oosterwolde
  • Harlingen
  • Sneek
  • Dokkum
  • Friesland