keuken-wolvega

Keuken Wolvega

Keukenspecialist Bakker Postma

Voor keukens in Wolvega

Op zoek naar een nieuwe keuken? Wolvega en omstreken komt langs bij Bakker Postma! Bij ons krijg je alle tijd om tussen meer dan 50 keukenopstellingen ideeën op te doen. We kunnen je helpen met een nieuwe indeling, maar ook keukenrenovatie in Wolvega uitvoeren. Kom vrijblijvend langs of plan vooraf een afspraak. Binnen een half uur rijd je over de A32 naar de hoofdstad van de provincie en kun je hier in onze zaak jouw nieuwe keuken in Wolvega uitzoeken!

keuken-wolvega
Grote showroom

Kies jouw keuken in Wolvega

Op basis van jouw persoonlijke smaak en wensen helpen we je graag met het uitzoeken van een nieuwe keuken in Wolvega. In onze keukenzaak vind je keukens en keukenapparatuur van topmerken in verschillende stijlen, voor ieder budget. Denk aan ATAG, Arte, Keller, Rotpunkt Küchen, Siemens en ETNA. We helpen je graag met een deskundig advies en op maat gemaakte tekening van jouw nieuwe keuken in Wolvega. Plan alvast een adviesgesprek met één van onze specialisten, zo weet je zeker dat wij uitgebreid de tijd voor je hebben.

keuken-wolvega
Inclusief vakkundige installatie

Keukenzaak met eigen monteurs

Of je nu een geheel nieuwe keuken koopt of bij ons komt voor keukenrenovatie. Ons team van vakkundige specialisten in de showroom en monteurs leveren vakwerk. Ons team bestaat uit vakmensen die de gemaakte afspraken altijd op het juiste moment nakomen. Het belangrijkste voor ons is dat je tevreden bent met je nieuwe Bakker Postma keuken!

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken:

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
keuken-wolvega
Al bijna 50 jaar de specialist

Maatwerk en keukenrenovatie

Kom bij ons langs in onze keukenzaak en laat je inspireren vanuit Wolvega! Keukens bevatten maatwerk. En dat snappen wij maar al te goed! Kom vrijblijvend langs om jouw wensen te bespreken en laat je inspireren door de mogelijkheden voor een nieuwe maatwerk keuken of keukenrenovatie. We helpen je graag voor ieder budget!

De mooiste keukens van Wolvega en omstreken

Door onze jarenlange ervaring zie je onze gerealiseerde projecten niet alleen terug bij jou in de buurt, maar door heel Friesland. Wanneer kunnen wij je verder helpen voor een nieuwe keuken in Wolvega?