keuken-lemmer

Keuken Lemmer

Bakker Postma:

De specialist voor keukens in Lemmer

Op zoek naar een ruim aanbod in diverse stijlen keukens? Lemmer is slechts 40 minuten verwijderd van onze showroom met het grootste aanbod van Noord-Nederland! We begeleiden je graag in het proces om voor jouw woning in Lemmer een keuken uit te zoeken. Ook kun je bij ons terecht voor een keukenrenovatie. Hierdoor hebben wij voor ieder budget een passende oplossing. Ervaar het zelf en kom langs voor jouw nieuwe keuken in Lemmer.

keuken-lemmer
Grote showroom met diverse stijlen

De mooiste keuken van Lemmer

Wil je een nieuwe keuken in Lemmer laten of jouw huidige model laten renoveren door Bakker-Postma? Wij toveren jouw gebruikte keuken om tot droomexemplaar, welke nog jaren mee kan. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment kwaliteitsmerken keukens en keukenapparatuur. Zo verkopen wij bijvoorbeeld ATAG, Arte, Keller, Rotpunkt Küchen, ETNA en Siemens. Kom vrijblijvend langs of maak vooraf een afspraak met onze specialisten. We helpen je graag met het samenstellen van jouw keuken in Lemmer.

De voordelen van een Bakker Postma keuken

Kom bij ons langs in de showroom om een impressie te krijgen van het werk dat wij leveren. De voordelen van een Bakker Postma keuken zijn:

  • Installatie en montage zijn inbegrepen;

  • Een showroom met meer dan 50 keukens om te bewonderen;

  • Al bijna 50 jaar ervaring in het vak;

  • Persoonlijke service;

  • De keuken wordt geïnstalleerd door één van onze vaste installatieteams;

  • Altijd de mooiste keukens van Lemmer voor de beste prijs!

Hoe groot jouw budget ook is, voor elke portemonnee weten wij een passende keuken te vinden.

keuken-lemmer

Lemmer koopt keukens bij Bakker Postma

Kom langs in de showroom om de keukens te bekijken, of maak geheel vrijblijvend een afspraak. Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten, bieden een complete service en nauwkeurige afwerking. Wij zijn te vinden aan de Balthasar Bekkerwei 108 in de Friese hoofdstad. Dus stap in de auto en kom langs! Bij ons vind je de mooiste en voordeligste keukens vlakbij Lemmer!

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken:

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner

Levering van keukens in Lemmer en regio

Ook wanneer je op zoek bent naar een nieuw model in een andere regio in Friesland kun je bij ons terecht. Wij zijn namelijk ook actief in de volgende regio’s voor het plaatsen van de mooiste keukens in Lemmer en: