Bakker Postma

Keukens Oudehaske

Kom naar Bakker-Postma

Voor de mooiste keukens in Oudehaske

Ben je op zoek naar A-merk keukens in Oudehaske? Op nog geen half uur rijden vind je de meest uitgebreide showroom in keukens. Hiermee kun je je woning in Oudehaske nog mooier maken. Een keuken is het hart van het huis en hier wil je natuurlijk goede kwaliteit voor een mooie prijs. Zoek niet verder en kom langs bij Bakker Postma. Droom je ook van een uitgebreid ontbijt, een gezellige brunch of een heerlijk driegangendiner in de avond? Dan wil je een keuken die dit allemaal kan leveren, die kwalitatief goed is en over de juiste apparatuur beschikt. Je kunt deze droom realiseren en jouw huis in Oudehaske nog meer een thuis maken.

Keukens Oudehaske

Keuken showroom in de buurt van Oudehaske

Al bijna 50 jaar heeft Bakker Postma de meest prachtige keukens. Wij hebben ook meer dan tientallen varianten opgesteld in onze showroom. Hierbij komen alle verschillende stijlen aan bod. Er is altijd een die geschikt is voor jouw huis in Oudehaske. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij altijd samen je droomkeuken samenstellen.

Keukens Oudehaske

Verschillend formaat keukens

Bij Bakker Postma vind je verschillend formaat keukens in de showroom. Hierdoor is er altijd een geschikt voor je woning, onafhankelijk van de grootte van de ruimte. Mocht je in de showroom een stijl zien die je graag in jouw huis zou willen, maar is deze te groot of te klein? Geen probleem. Wij kunnen het formaat aanpassen, zodat deze geschikt is voor jouw huis. Op deze manier vind je altijd wat je zoekt en zijn er nog keuzes voor verschillend apparatuur. Maak je nieuwe keuken passend aan het formaat van jouw huis.

Keukens Oudehaske

Kwaliteit keukens en apparatuur in Oudehaske

Oudehaske ligt op minder dan een half uur rijden van Bakker Postma! Met meer dan tien bekende merken vind je altijd wat je zoekt. Hierbij kun je denken aan Miele, Siemens, Etna en Keller. Daarnaast hebben wij ook apparatuur in verschillende A-merken. Zo kun je de beste kwaliteit keuken samenstellen waar je hart sneller van gaat kloppen!

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken:

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Keukens Oudehaske

Ga voor een Bakker Postma keuken in Oudehaske

Ga voor Bakker Postma keukens voor jouw woning in Oudehaske. Hierbij ben je verzekerd van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Al vijftig jaar zorgen wij voor tevreden klanten, dat staat bij ons voorop. Kom langs aan de Balthasar Bekkerwei 108 in Leeuwarden, bekijk de showroom, kies je favoriet of maak het helemaal naar smaak. Alles is mogelijk! Kies voor een keuken van Bakker Postma voor jouw woning in Oudehaske.

Een keuken in jouw regio kopen

Naast Oudehaske is Bakker Postma actief in meer plaatsen in de regio, zoals:

  • Lemmer
  • Marssum
  • Drachten
  • Heerenveen
  • Bolsward
  • Oosterwolde
  • Harlingen
  • Sneek
  • Dokkum
  • Friesland