keuken renovatie Leeuwarden

Keuken Renovatie Leeuwarden

Bakker Postma

Kies keuken renovatie Leeuwarden

Is jouw huidige keuken toe aan een keukenrenovatie? In Leeuwarden vind jij Bakker Postma, dé ervaren partij voor de mooiste aanpassingen in jouw woning. Bij ons kan jij terecht voor kleine en grote renovaties. Van een nieuwe kraan tot aan een volledig nieuwe keuken, hier vind jij gegarandeerd inspiratie voor een keukenrenovatie in Leeuwarden! Wil jij meer informatie over het vernieuwen van je badkamer? Kom dan bij ons langs of neem contact op over een badkamer renovatie in Leeuwarden.

Bakker Postma
Vind jouw droomkeuken

Keukenrenovatie Leeuwarden

Voor een keukenrenovatie in Leeuwarden kun jij terecht bij Bakker Postma. Door onze jarenlange ervaring weten wij exact wat er mogelijk is. Zo worden jouw wensen gegarandeerd werkelijkheid. In onze grote showroom vind je diverse stijlen, opstellingen en losse producten. Hier kun jij eenvoudig je favoriete keukenkastjes, kranen en andere benodigdheden uitzoeken. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Met het kleinste detail geef jij jouw keuken al een geheel nieuwe look. Waar je ook voor kiest, voor een keukenrenovatie moet jij bij Bakker Postma in Leeuwarden zijn!

Renovatie op maat in Leeuwarden

Een keukenrenovatie is maatwerk, daarom kun jij bij ons in Leeuwarden diverse mogelijkheden in de showroom bekijken. Wij maken vervolgens samen met jou het plan voor jouw droomkeuken.

Zo wordt het budget bepaald, kies jij volledig de stijl waar je voor wil gaan of combineer je verschillende elementen met elkaar. Wij ontwerpen het precies zoals jij dat wil. Op deze manier ontstaat er een plan dat perfect past bij jouw woning. Dit doen wij niet alleen voor keukens, maar ook voor badkamer renovaties in Leeuwarden.

Ook als jij nog niet zeker weet wat mogelijk is voor jouw keuken, denken wij met jou mee. Samen zetten we het plan op en lopen we door onze showroom om je te adviseren over verschillende producten. Zo realiseren wij altijd een perfecte keukenrenovatie in Leeuwarden.

Bakker Postma
Bakker Postma
Bakker Postma
Bakker Postma
Bakker Postma
Bakker Postma
Waarom renoveren?

Verschillende stijlen, groot verschil

Ben jij al in onze showroom in Leeuwarden geweest? Hier vind je eindeloos veel inspiratie voor de meest prachtige keukenrenovaties. Van modern tot klassiek en van retro tot landelijk, je vindt hier altijd de stijl die het beste bij jou past. Naast deze diverse stijlen zijn er bij ons ook de mooiste merken en apparatuur te vinden. Zo hebben wij hoogwaardige namen als Siemens, Keller en ATAG en vind je bij ons ook kwalitatieve producten van Quooker. Wil jij dus gaan voor een keukenrenovatie, dan kun je bij ons in Leeuwarden kiezen voor het samenstellen van je eigen favoriete meubels en producten. Van losse elementen tot aan een grote verbouwing, voor een keukenrenovatie in Leeuwarden helpen wij jou graag!

sanitairwinkel Leeuwarden
Kennis en vakmanschap

Kies Bakker P

Onze ervaren adviseurs staan voor jou klaar. Samen werken we aan een passend plan om jouw wensen en verwachtingen te realiseren en zorgen wij voor harmonie in jouw nieuwe badkamer. Wij staan voor kwaliteit, deskundigheid en duurzaamheid. Heb jij dus speciale wensen? Dan zorgen wij ervoor dat dit in de renovatie wordt meegenomen. Zo werken we samen aan de realisatie van jouw droombadkamer.

Kies Bakker Postma

Is jouw keuken of badkamer toe aan een renovatie? Dan kun jij terecht bij Bakker Postma. Met meer dan 50 jaar ervaring in de sector weten wij exact wat er mogelijk is en hoe wij het beste jouw nieuwe badkamer en keuken kunnen realiseren. Ons team staat voor deskundig en persoonlijk advies en wij leveren dan ook niet anders dan kwaliteitskeukens en badkamers. Daarnaast adviseren wij jou ook graag over wellnessproducten en kleine veranderingen zoals nieuwe tegels. Bij ons is alles mogelijk!

  • Keukens Leeuwarden
  • Badkamers Leeuwarden
  • Tegels Leeuwarden
  • Wellness producten
  • 50 jaar ervaring
  • Eigen team van specialisten
  • Alle renovaties mogelijk!

Plan jouw keukenrenovatie in Leeuwarden bij Bakker Postma

Is jouw woning toe aan een renovatie en wil jij hier samen met een ervaren en deskundig team mee aan de slag? Kom dan bij ons langs! Samen stellen we een plan op en zoek jij jouw favoriete producten, merken en stijl uit. Zo starten we binnenkort ook aan jouw keukenrenovatie in Leeuwarden.

Naar de showroom

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken voor de mooiste keukens

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner