Keukens-stiens

Keukens Stiens

Bakker Postma

Bakker Postma biedt al bijna 50 jaar de prachtigste keukens in Stiens aan

In onze grote showroom van onze keukenzaak in Leeuwarden bieden wij meer dan 50 showroomkeukens ten toonstelling aan. Wij bieden deze keukens in diverse stijlen aan, van landelijk tot retro en van klassiek tot modern. Geheel naar smaak! Bij ons kun je erop rekenen dat we een keuken geheel naar jouw smaak kunnen samenstellen. We helpen je graag om de perfecte keuken voor in jouw huis te creëren. We adviseren je graag én geheel vrijblijvend. We vinden klantvriendelijkheid namelijk net zo belangrijk, als dat je je droomkeuken vindt. We bieden een ruim assortiment aan met misschien wel de hoogste kwaliteit keukens in Stiens!

Keukens-stiens

Keukens voor in Stiens kopen

Wanneer je bij Bakker Postma een keuken koopt, kun je erop rekenen dat we de keuken in perfecte staat afleveren en indien gewenst in huis plaatsen. Wij werken uitsluitend met ons eigen vakkundige installatieteam. Hierdoor kunnen wij hoge kwaliteit waarborgen en garanderen dat de keuken op de juiste manier én op het afgesproken tijdstip geïnstalleerd wordt. Binnen ons ruime assortiment is het niet alleen mogelijk om jouw droomkeuken samen te stellen, ook qua apparatuur is het mogelijk om te kiezen uit diverse mogelijkheden. Voor elk budget bieden wij een passende keuken op maat.

Keukens-stiens

Keukenrenovatie door Bakker Postma

Naast het aanschaffen van een nieuwe keuken, kun je ook bij ons terecht voor keukenrenovatie. Het kan namelijk zo zijn dat je nog jaren wilt genieten van uw huidige keuken, maar dat deze toch echt aan vervanging toe is. Laat je keuken renoveren door het team van specialisten van Bakker Postma! Neem contact met ons op over de mogelijkheden, of kom langs in onze showroom.

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken:

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Keukens-stiens

Koop je keuken bij Bakker Postma

Kom langs in onze showroom in Leeuwarden en kies jouw droomkeuken! Ben je benieuwd geworden naar onze keukens? Kom bij ons langs in onze showroom van onze keukenzaak aan de Balthasar Bekkerwei 108 in Leeuwarden! De koffie staat al klaar. We begeleiden je graag in het proces naar je nieuwe keuken. Heb je speciale wensen? Geen probleem. We kunnen overal rekening mee houden.

De mooiste keukens van Friesland koop je al 50 jaar bij Bakker Postma in Leeuwarden!

In heel de provincie kunnen wij onze keukens leveren, dus ook bij jou in de buurt:

  • Lemmer
  • Marssum
  • Drachten
  • Heerenveen
  • Bolsward
  • Oosterwolde
  • Kollum
  • Sneek
  • Dokkum
  • Friesland