Keukens-stiens

Keukens Stiens

Kom naar Bakker Postma

De mooiste keukens van Stiens

Rij voor de mooiste keukens Stiens uit en kom langs in onze grote showroom. Hier bieden wij meer dan 40 showroomkeukens aan in diverse stijlen, van landelijk tot retro en van klassiek tot modern. Je kunt hier geheel naar smaak vanuit Stiens keukens uitzoeken! We helpen je graag om de perfecte keuken voor in jouw huis te creëren. We adviseren je graag én geheel vrijblijvend. We vinden klantvriendelijkheid namelijk net zo belangrijk, als dat jij jouw droomkeuken vindt. We bieden een ruim assortiment aan met misschien wel de hoogste kwaliteit keukens van Stiens!

Keukens-stiens
Grootste showroom in de regio

Vanuit Stiens keukens kopen

Wanneer je bij Bakker Postma een keuken koopt, kun je erop rekenen dat we de keuken in perfecte staat afleveren en indien gewenst in huis plaatsen. Wij werken uitsluitend met ons eigen vakkundige installatieteam. Hierdoor kunnen wij hoge kwaliteit waarborgen en garanderen dat de keuken in Stiens op de juiste manier én op het afgesproken tijdstip geïnstalleerd wordt. Kortom, bij ons kun je erop rekenen dat we voor jouw huis in Stiens een keuken geheel naar smaak samenstellen.

Keukens-stiens
Hoge kwaliteit voor ieder budget

Keukenrenovatie door Bakker Postma

Naast het aanschaffen van een nieuwe keuken, kun je ook bij ons terecht voor keukenrenovatie. Het kan namelijk zo zijn dat je nog jaren wilt genieten van uw huidige keuken, maar dat deze toch echt aan vervanging toe is. We hebben voor ieder budget verschillende oplossingen. Laat je keuken in Stiens renoveren door het team van specialisten van Bakker Postma! Neem contact met ons op over de mogelijkheden, of kom langs in onze showroom.

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken:

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Keukens-stiens
Vrijblijvend en deskundig advies

Al 50 jaar de keukenspecialist

Niet voor niets komen mensen vanuit Stiens naar Bakker Postma. Wij zijn al ruim 50 jaar dé specialist op het gebied van keukens in Friesland. Kom langs in onze showroom in de hoofdstad en kies jouw droomkeuken. Je vindt onze keukenzaak aan de Balthasar Bekkerwei 108 in Leeuwarden! Kom vrijblijvend langs voor inspiratie en advies of plan vooraf alvast een adviesgesprek met ons in. Zo weet je zeker dat wij uitgebreid te tijd hebben om je te adviseren in alle mogelijkheden.

Koop jouw keuken in Stiens bij Bakker Postma

Al meer dan 50 jaar leveren en installeren wij onze producten in heel de provincie. Zo vind je niet alleen onze prachtige keukens in Stiens, maar ook in: