keukens-dokkum

Keukens Dokkum

Al 50 jaar ervaring

De mooiste keukens van Dokkum

Stap in de auto en rijd over de N361 binnen een half uur richting de hoofdstad voor de mooiste keukens van Dokkum. In onze uitgebreide showroom kun je meer dan 25 verschillende keukenopstellingen bewonderen in een uitgebreide variatie aan stijlen. Zo weet je zeker dat je bij ons ook een keuken in jouw stijl vindt. Hiernaast doen wij graag net een beetje meer voor de klant. Wij zijn pas tevreden wanneer jij 100% tevreden bent. Zien we je binnenkort voor het uitzoeken van een keuken in Dokkum?

keukens-dokkum
Bakker Postma

De keukenspecialist van Dokkum en omstreken

Een keuken van Bakker Postma is van de hoogst mogelijke kwaliteit en wordt verkocht tegen een vriendelijke prijs. Wij bieden onder andere keukens en keukenapparatuur aan van de kwaliteitsmerken ATAG, Arte, Keller, Miele, Pronorm, Quooker, Rotpunkt Küchen, NEFF en Etna. Persoonlijke begeleiding in de aankoop van een keuken is voor ons erg belangrijk. Kom bij ons langs aan de Balthasar Bekkerwei 108 om een impressie te krijgen van ons werk en wie weet leveren wij binnenkort een gloednieuwe keuken bij jou in Dokkum!

keukens-dokkum

Altijd de hoogste kwaliteit door Bakker Postma

Om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen werken wij uitsluitend met onze eigen installatieteams. Deze vakmensen hebben jarenlange ervaring en hart voor het vak. Zo weten wij zeker dat er op de afgesproken datum uitsluitend vakwerk wordt geleverd. Zelf ervaren hoe dit is? Neem gerust contact op!

Bakker Postma werkt samen met gerenommeerde merken:

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
keukens-dokkum
Bakker Postma Keukens

Kies voor keuken in Dokkum van hoge kwaliteit

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe keuken, of juist een gedegen partij om de keuken te restaureren: wij helpen je graag! Maak geheel vrijblijvend een afspraak of kom bij ons langs in onze grote showroom. Jouw droomkeuken nabij Dokkum is dichterbij dan je denkt!

Een Bakker Postma keuken in jouw regio

Een keuken van Bakker Postma vind je niet alleen in Dokkum, ook in de volgende regio’s staan wij paraat: