tegels-lemmer

Tegels Lemmer

Bakker Postma

Voor tegels in Lemmer en omgeving ben je bij ons aan het juiste adres

Op iets meer dan een half uur rijden vanuit Lemmer vind je onze tegelspeciaalzaak aan de rand van de hoofdstad van Friesland. Een bezoek aan onze winkel moet voor jou geen gedoe opleveren. Daarom is onze parkeerplaats makkelijk bereikbaar vanaf de ring. Wij hebben één van de grotere showrooms van het Noorden en zijn iedere werkdag van 9:30 tot 18:00 uur geopend. In onze tegelhandel vlakbij Lemmer is iedere tegel van de hoogste kwaliteit. Woon je in de regio? Kom dan op bezoek en bekijk ons assortiment zelf! Als je liever niet fysiek de winkel bezoekt, is het ook mogelijk om een telefonisch adviesgesprek aan te vragen. Wij gaan hoe dan ook tot het uiterste voor je nieuwe tegels in Lemmer!

tegels-lemmer

De zaak voor tegels in Lemmer

In onze showroom voor tegels in Lemmer is veel mogelijk. Met een ruime keuze aan materialen zit er voor iedereen wel iets tussen. Kies je voor keramiek, dan kun je veel kanten op. Het voordeel van deze tegelsoort is dat het makkelijk is in onderhoud. Daarnaast zijn ze slijtage- en krasvrij. Ben je juist op zoek naar natuursteen tegels in Lemmer? Ook dat vind je in onze showroom. Dit materiaal heeft de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. De grove steensoort is een echte blikvanger en daarnaast onverwoestbaar. Kom gerust langs in onze tegelhandel en ga op zoek naar de perfecte tegel voor jouw interieur.

tegelzaak-lemmer

Diverse tegelstijlen

Ongeacht je interieurstijl hebben wij passende tegels. Lemmer ligt vlakbij onze ruime showroom, waar je rustig alle wand- en vloertegels in het echt kunt bekijken. Je kunt vrijwel iedere kant op doordat je de keuze hebt tussen donker of licht, strak of robuust, groot of klein en nog veel meer. Wij luisteren graag naar je wensen. Neem bijvoorbeeld een tegel in klassieke stijl: ze zijn uniek, verkrijgbaar met of zonder patroon en ze verhogen de sfeer in je huis. Klassiek moet niet verward worden met oud - de materialen die wij gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor ze lang meegaan. Deze tegels zijn goed te combineren met klassiek meubilair.

tegelzetter lemmer

Je tegels worden gelegd door vakmensen

Kwaliteit staat bij ons op nummer één! Van het advies in onze winkel over tegels in Lemmer tot onze monteurs bij jou thuis, wij streven naar een perfecte service. Je krijgt van ons de garantie dat de ruimte die je laat betegelen vlekkeloos wordt afgeleverd. Ons montagepersoneel werkt volgens een hoge standaard, zodat je wensen gerealiseerd kunnen worden.

tegels-lemmer

Veel variatie bij tegelspeciaalzaak Lemmer

In onze zaak in de buurt van Lemmer vind je gegarandeerd de tegels die je zoekt. Wij verwelkomen je graag met een lekkere kop koffie en bieden je een kijkje in onze ruime showroom. Bespreek je plannen met onze deskundige medewerkers en ontdek de mogelijkheden. Wij nemen de tijd voor je tijdens dit proces, zodat je straks blij bent met het resultaat.

Bekend in heel Friesland

Niet alleen vanuit Lemmer komt men een bezoek brengen aan onze tegelspeciaalzaak. Met ruim 50 jaar ervaring kun je iedere tegelklus aan ons toevertrouwen. Wij leggen tegels door de hele provincie:

  • Surhuisterveen
  • Marssum
  • Harlingen
  • Franeker
  • Akkrum
  • Oosterwolde
  • Kollum
  • Heerenveen
  • Dokkum
  • Friesland