tegels-lemmer

Tegels Lemmer

Kom langs bij Bakker Postma

Voor tegels in Lemmer

Tegels nodig in Lemmer? Op iets meer dan een half uur rijden vind je onze tegelspeciaalzaak, gevestigd aan de rand van de Friese hoofdstad. Je bereikt ons eenvoudig via de A32. Wij staan iedere werkdag voor je klaar, en kunnen niet wachten om je te verwelkomen in onze grote showroom! In onze speciaalzaak in Lemmer zijn alle tegels van hoge kwaliteit. Wij werken met de beste merken, en dit zie je terug in de levensduur en de uitstraling van de producten. Ervaar het zelf en kom bij ons langs. Geniet binnenkort van jouw nieuwe tegels in Lemmer!

tegels-lemmer
De speciaalzaak

Kies tegels in Lemmer

Tegels in Lemmer vind je bij ons in de showroom! Bij ons is alles mogelijk. Je vindt hier een ruime keus aan materialen, stijlen en formaten. Voor elke woonstijl is er een juiste variant te vinden. Ga voor onderhoudsvrij keramiek of voor een tegel van natuursteen. Bij ons kun je alle kanten op. Trendy tegels, of juist een klassiek variant; je vindt het bij ons in de showroom. Weet je nog niet zeker welke variant jij wil? Wij adviseren je graag. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij exact welke tegels er bij jouw ruimte in Lemmer passen.

tegelzaak-lemmer
Voor wanden en vloeren

Diverse tegelstijlen in Lemmer

Welke interieurstijl jouw voorkeur ook heeft, wij hebben altijd de mooiste tegels. Lemmer ligt op een half uurtje rijden vanaf onze ruime showroom, waar je al onze prachtige wand- en vloertegels kunt bekijken. Bij ons is er keuze uit verschillende kleuren en formaten. Kies voor een donkere of lichte kleur, een strak of robuuste stijl en ga voor een grote, of juist een kleine tegel. Bij ons zijn de opties oneindig! Al onze tegels zijn van hoogwaardige kwaliteit. Je bent gegarandeerd van een lange levensduur en een mooie uitstraling in huis. Voor tegels moet je dus Lemmer uit!

tegelzetter lemmer
Vakwerk en ervaring

De tegelspeciaalzaak

Vakwerk en kwaliteit staat bij ons op nummer één. Wij gaan altijd voor de beste resultaten en dit zie je terug in ons werk. Vanuit de showroom, tot aan bij jou thuis; bij Bakker Postma kies je voor een echte speciaalzaak. Dankzij meer dan 50 jaar ervaring in de sector weten wij wat maatwerk is. Wij doen waar we goed in zijn, en dat is mensen blij maken met de mooiste wand- en vloertegels. Wij garanderen vakwerk bij het zetten van jouw nieuwe tegels. Ons team werkt volgens de hoogste eisen en dit is terug te zien in ons werk. Jouw wensen zullen altijd uitkomen!

tegels-lemmer
Bakker Postma

Kom vanuit Lemmer tegels uitzoeken

Op zoek naar de mooiste tegels? Dat vind je gegarandeerd bij ons! Kom bij ons langs in de showroom om ons uitgebreide assortiment met eigen ogen te bekijken. Onze showroom ligt op een dik half uur rijden vanaf Lemmer en hier vind jij geheid jouw nieuwe tegels! Ons deskundige team staat voor je klaar.

Installatie van tegels in Lemmer en omgeving

Heb je de producten gekozen waar jij voor wil gaan? Dan zetten wij alles in gang. Heb je toch nog wat advies nodig, dan adviseren wij je graag bij de keus. Voor de mooiste producten het beste resultaat moet je dus Lemmer uit!