tegels-franeker

Tegels Franeker

Tegelhandel Bakker Postma

Tegels Franeker kopen?

Ben je op zoek naar tegels? Franeker is slechts een kwartier verwijderd van onze showroom in de Friese hoofdstad. Tegels kunnen bepalend zijn voor de sfeer en stijl die je woning uitstraalt. In de showroom vind je, nabij Franeker, tegels in verschillende stijlen. Bij Bakker-Postma ben je aan het juiste adres voor een ruim assortiment vloer- en wandtegels, van keramisch tot houtlook en natuursteen.

tegels-franeker
Groot assortiment

Stijlvolle tegels dichtbij Franeker

De specialisten in onze winkel helpen je graag om de juiste stijl tegels voor Franeker te kiezen. Ook als je nog niet precies weet wat je mooi vindt, kunnen onze specialisten je helpen. Maak snel een afspraak voor advies of kom spontaan langs. Onze rolstoelvriendelijke tegelhandel is gemakkelijk te bereiken vanaf de A31 en beschikt over gratis parkeerplaatsen aan de Balthasar Bekkerwei 108. Bakker-Postma, voor jouw tegels vanuit Franeker.

tegelzaak-franeker
Inspiratie & deskundig advies

Rij voor tegels Franeker uit

Het assortiment tegels bestaat uit verschillende materialen, groottes en trendy designs. Alle tegels bieden functionaliteit, stijl én kwaliteit. Hierdoor kun je kiezen voor een uitstraling die het beste bij je woning past. Voor welke stijl je ook gaat, wij denken graag met je mee om in Franeker tegels uit te zoeken. Kom vrijblijvend bij ons langs of plan alvast jouw adviesgesprek met een van onze medewerkers

tegels-showroom-franeker
Grootste showroom nabij Franeker

Tegelhandel Bakker Postma

Je bent van harte welkom om ons assortiment tegels vanuit Franeker bij tegelhandel Bakker Postma te bewonderen. In onze showroom kun je inspiratie opdoen met de 50+ badkamer- en keukenopstellingen in combinatie met de mooiste tegels. Boven hebben wij ons gehele tegelassortiment voor je uitgestald. Zo kun je materialen, kleuren, soorten en maten het beste met elkaar vergelijken. We helpen je graag om te kijken kijken welke stijl en soort tegels in Franeker het beste bij jouw woning past.

advies tegels franeker

Deskundig en eerlijk advies

Onze specialisten zijn in staat jouw persoonlijke wensen gemakkelijk te vertalen naar een stijl tegels die het beste bij jou past. Daarnaast kun je voorafgaand aan je bezoek specifieke vragen stellen. We beantwoorden deze graag telefonisch op 058 – 267 04 40 of per e-mail op info@bakker-postma.nl. Hierdoor ben je goed geïnformeerd voorafgaand aan je aankoop van tegels in Franeker of de rest van de regio.

Koop tegels in Franeker en omstreken bij Bakker Postma

Met al 50 jaar ervaring zijn wij inmiddels bekend in de gehele provincie. Zo hebben we al in verschillende plaatsen tegels mogen installeren, vaak in combinatie met een prachtige keuken of badkamer. Wanneer kunnen wij jou helpen met nieuwe tegels in Franeker?