tegels-franeker

Tegels Franeker

Bakker Postma

Zoek je naar tegels Franeker?

Franeker is slechts een kwartier verwijderd van onze showroom in de Friese hoofdstad. Tegels kunnen bepalend zijn voor de sfeer en stijl die je woning uitstraalt. In de showroom vind je, nabij Franeker, tegels in verschillende stijlen. Bij Bakker-Postma ben je aan het juiste adres voor een ruim assortiment vloer- en wandtegels, van keramisch tot houtlook en natuursteen.

tegels-franeker

Stijlvolle tegels dichtbij Franeker

De specialisten in onze winkel helpen je graag om de juiste stijl te kiezen. Ook als je nog niet precies weet wat je mooi vindt, kunnen onze specialisten je helpen. Maak snel een afspraak voor advies of kom spontaan langs. Onze rolstoelvriendelijke tegelhandel is gemakkelijk te bereiken vanaf de A31 en beschikt over gratis parkeerplaatsen aan de Balthasar Bekkerwei 108. Bakker-Postma, voor jouw tegels vanuit Franeker.

tegelzaak-franeker

Een ruim aanbod tegels dichtbij Franeker

Het assortiment tegels bestaat uit verschillende materialen, groottes en trendy designs. Alle tegels bieden functionaliteit, stijl én kwaliteit. Hierdoor kun je kiezen voor een uitstraling die het beste bij je woning past: Klassiek: deze tijdloze stijl tegels verveelt nooit! Modern: deze tegels geven een strakke uitstraling aan je huis. Landelijk: deze tegels zorgen voor sfeervolle details. Voor welke stijl je ook gaat, wij denken graag met je mee. Ga je voor een compleet andere look in je huidige of nieuwe huis? Of wil je een ander soort tegels die perfect bij jouw interieur past? Bakker-Postma verzorgt je woning van nieuwe tegels in Franeker.

tegels-showroom-franeker

Kies tegelhandel Bakker-Postma

Je bent van harte welkom om ons assortiment tegels vanuit Franeker bij tegelhandel Bakker-Postma te bewonderen. In onze showroom kun je inspiratie opdoen met de 50+ badkamer- en keukenopstellingen. Hiermee kun je kijken welke stijl en soort tegels in Franeker het beste bij jouw woning past.

advies tegels franeker

Wij helpen je graag

Onze specialisten zijn in staat jouw persoonlijke wensen gemakkelijk te vertalen naar een stijl tegels die het beste bij jou past. Daarnaast kun je voorafgaand aan je bezoek specifieke vragen stellen. We beantwoorden deze graag telefonisch op 058 – 267 04 40 of per e-mail op info@bakker-postma.nl. Hierdoor ben je goed geïnformeerd voorafgaand aan je aankoop van tegels in Franeker of de rest van de regio:

Bekend in heel Friesland

Ook bij jou in de regio staan wij bekend als de Friese tegelhandel:

  • Surhuisterveen
  • Marssum
  • Harlingen
  • Harkema
  • Akkrum
  • Oosterwolde
  • Kollum
  • Heerenveen
  • Makkum
  • Friesland