tegels-wolvega

Tegels Wolvega

Bakker Postma

Tegels nabij Wolvega

Rijd voor de mooiste collecties tegels Wolvega uit en kom naar onze showroom. Hier vind je een groot aanbod tegels met een luxe uitstraling. Hierdoor brengt onze tegelcollectie veel sfeer in huis. Perfect als je net een nieuwe woning hebt gekocht of je huis gaat verbouwen. Zeker als je gevoelig bent voor design en schoonheid, ben je voor tegels in Wolvega bij Bakker Postma aan het juiste adres. Onze winkel is rolstoelvriendelijk en je kunt gratis voor de deur parkeren. Onze specialisten adviseren je graag over verschillende stijlen en materialen tegels nabij Wolvega.

tegels-wolvega
Luxe en design

De mooiste tegels in Wolvega

Onze gehele collectie tegels dichtbij Wolvega laten wij inspireren door binnenhuisadviseurs en architecten. Zo vind je in ons assortiment verschillende formaten en kleuren, waardoor iedereen wel een geschikte tegel bij ons kan vinden. Zo kun je een stijl creëren die bij jou past: Modern, Klassiek, Landelijk, Retro, De vorm, het design en het materiaal van de tegels zijn allemaal van invloed om de sfeer te creëren die je vindt passen bij je woning in Wolvega. Wat je ook kiest, met ons grote aanbod A-merken zoals Sphinx, Tagina of Mosa ben je altijd verzekerd van hoge kwaliteit tegels in Wolvega.

tegels-wolvega
Eigen installatieteam

Volledige service incl. installatie

Nadat je je tegels in de showroom hebt uitgekozen, kunnen wij deze bij jou thuis in Wolvega installeren. Dit wordt vaak gedaan in combinatie met vloerverwarming. Ook hierover kunnen we jou adviseren. Doordat wij werken met eigen mensen waarborgen wij de hoge kwaliteit en snelle levering van de tegels in Wolvega. Hiermee ben je verzekerd van een perfecte montage en installatie met hoge mate van flexibiliteit.

tegels-wolvega
Kom langs

Kom vanuit Wolvega tegels bekijken

Om een juiste indruk te krijgen van ons grote assortiment vloer- en wandtegels raden we je aan om langs te komen in onze winkel. Door de tegel in het echt te bekijken krijg je namelijk een beter idee van de sfeer en uitstraling van het materiaal. Zo biedt houtlook de voordelen van een waterdichte tegel en minder gevoeligheid dan echt hout. Natuursteen geeft iedere variant een unieke uitstraling en een keramieken tegel is kleur- en slijtvast. Kom bij ons langs en vergelijk zelf de opties voor bij jou thuis in Wolvega.

tegels-wolvega
Bakker Postma

De tegelspecialist nabij Wolvega

Met al meer dan 50 jaar ervaring zijn wij als tegelspecialist een bekende in de regio. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent, daarom nemen we uitgebreid te tijd om te luisteren naar jouw wensen. Ook als je nog niet weet welke stijl je mooi vindt, kunnen onze specialisten je helpen. Daarnaast kun je gerust contact met ons opnemen als je vooraf je bezoek aan onze showroom al specifieke vragen hebt. Wij beantwoorden deze graag.

Vind onze tegels in Wolvega en omstreken

Bij Bakker Postma ben je aan het juiste adres voor al je tegels in Wolvega en regio: