tegels-wolvega

Tegels Wolvega

Bakker Postma

Zoek je mooie tegels?

Wolvega is slechts een halfuurtje rijden vanaf onze showroom. Hier vind je een groot aanbod tegels met een luxe uitstraling. Hierdoor brengt onze tegelcollectie veel sfeer in huis. Perfect als je net een nieuwe woning hebt gekocht of je huis gaat verbouwen. Zeker als je gevoelig bent voor design en schoonheid, ben je voor tegels in Wolvega bij Bakker Postma aan het juiste adres. Onze winkel is rolstoelvriendelijk en je kunt gratis voor de deur parkeren. Onze specialisten adviseren je graag over verschillende tegelstijlen en materialen. Genoeg redenen om een bezoekje te brengen aan onze showroom voor een groot assortiment tegels nabij Wolvega.

tegels-wolvega

Kies voor luxe en design tegels in Wolvega

Onze gehele collectie tegels dichtbij Wolvega laten wij inspireren door binnenhuisadviseurs en architecten. Zo vind je in ons assortiment verschillende formaten en kleuren, waardoor iedereen wel een geschikte tegel bij ons kan vinden. Zo kun je een stijl creëren die bij jou past: Modern, Klassiek, Landelijk, Retro, De vorm, het design en het materiaal van de tegels zijn allemaal van invloed om de sfeer te creëren die je vindt passen bij je woning in Wolvega. Wat je ook kiest, met ons grote aanbod A-merken zoals Sphinx, Tagina of Mosa ben je altijd verzekerd van hoge kwaliteit.

tegels-wolvega

Vloerverwarming en installatie van tegels bij jou thuis

Nadat je je tegels in de showroom hebt uitgekozen, kunnen wij deze bij jou thuis installeren. Doordat wij werken met eigen mensen waarborgen wij de hoge kwaliteit en snelle levering van je tegels in Wolvega. Hiermee ben je verzekerd van een perfecte montage en installatie met hoge mate van flexibiliteit.

tegels-wolvega

Bekijk de tegels in onze showroom

Om een juiste indruk te krijgen van ons grote assortiment vloer- en wandtegels raden we je aan om langs te komen in onze winkel. Door de tegel in het echt te bekijken krijg je namelijk een beter idee van de sfeer en uitstraling van het materiaal. Wij hebben namelijk vele materialen in ons assortiment: Houtlook: waterdicht en minder gevoelig dan echt hout. Natuursteen: iedere tegel heeft een unieke uitstraling. Keramiek: kleur- en slijtvast

tegels-wolvega

Bakker Postma: tegelspecialist nabij Wolvega

Met al meer dan 50 jaar ervaring zijn wij als tegelspecialist een bekende in de regio. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent, daarom nemen we uitgebreid te tijd om te luisteren naar jouw wensen. Ook als je nog niet weet welke stijl je mooi vindt, kunnen onze specialisten je helpen. Daarnaast kun je gerust contact met ons opnemen als je vooraf je bezoek aan onze showroom al specifieke vragen hebt. Wij beantwoorden deze graag.

Bekend in heel Friesland

Bij Bakker Postma ben je aan het juiste adres voor al je tegels in Wolvega en regio:

  • Surhuisterveen
  • Marssum
  • Leeuwarden
  • Harkema
  • Harlingen
  • Oosterwolde
  • Kollum
  • Heerenveen
  • Makkum
  • Friesland