Tegels Harkema

Tegels Harkema

Bakker Postma

Tegels Harkema kopen?

Ben je op zoek naar nieuwe tegels? Harkema ligt op slechts een klein halfuurtje rijden van onze tegelwinkel. In onze showroom vind je een grote selectie wand- en vloertegels van allerlei kwaliteitsmerken. Bakker Postma is namelijk al meer dan 50 jaar dé specialist op het gebied van tegels vlakbij Harkema! Als je wilt, helpen we je niet alleen bij het uitkiezen van je droomtegels, maar ook bij de montage ervan.

Tegels Harkema
Kom langs!

Grote selectie tegels Harkema

Ben je op zoek naar tegels voor je huis in Harkema? Tegels die perfect aansluiten bij je interieur brengen direct de sfeer in huis waar je naar op zoek bent. Bij Bakker Postma vind je altijd tegels die aan al je wensen voldoen. Wij bieden een grote selectie wand- en vloertegels aan, zoals: tegels van natuursteen, keramische tegels, tegels met houtlook. En nog veel meer! Kom langs in onze showroom om de verschillende soorten te bekijken.

Tegels Harkema

Tegels van de beste kwaliteit

Of je nu net een nieuwe woning hebt gekocht of je huis gaat verbouwen, het is altijd een goed idee om te kiezen voor tegels in je interieur. Wij bieden uitsluitend tegels van de beste kwaliteit. Wand- en vloertegels van deze A-merken stralen klasse en kwaliteit uit. Daarnaast gaat topkwaliteit bij ons altijd samen met een betaalbare prijs. Onze medewerkers helpen je graag met het uitkiezen van de mooiste designtegels die samengaan met jouw interieurstijl en passen bij jouw budget. Zo vind je altijd de perfecte tegels dichtbij Harkema.

Tegels Harkema

Tegels in Harkema plaatsen

Ons montageteam komt graag bij je langs om je tegels in Harkema te leveren en plaatsen. Wij hebben service namelijk hoog in het vaandel staan. Nadat je bij ons je wand- en vloertegels hebt uitgezocht, komen onze eigen vakmensen bij je langs om de tegels snel en vakkundig in je woning te plaatsen. Doordat wij alleen werken met onze eigen monteurs, kunnen wij je verzekeren dat er zorgvuldig met je tegels wordt omgegaan. Daarnaast stelt dit ons in staat om erg flexibel te zijn. Ook ben je er zo altijd van verzekerd dat alle gemaakte afspraken nagekomen worden.

Tegels Harkema

Kom langs in onze showroom vanuit Harkema

Ben je benieuwd naar ons assortiment? Kom dan onze tegels bekijken. We verwelkomen je graag in onze showroom met een kop koffie, zodat we je onze uitgebreide collectie kunnen laten zien. Wil je uitgebreid persoonlijk advies? Hiervoor is het handig om een afspraak te maken. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail. Van het vinden van de mooiste wandtegels en vloertegels tot aan de montage ervan, je bent aan het juiste adres bij Bakker-Postma: jouw expert voor tegels Harkema!

Geliefd in heel Friesland

Met al 50 jaar ervaring zijn wij al werkzaam geweest in de hele provincie. Wanneer mogen wij jou helpen met nieuwe tegels in Harkema?