tegels-bolsward

Tegels Bolsward

Tegelhandel Bakker Postma

Koop hier tegels in Bolsward

Kom voor de mooiste tegels van Bolsward naar Bakker Postma. In onze grote tegelhandel in de Friese hoofdstad vind je een ruime selectie wand- en vloertegels van merken als Mosa, Tagina en Sphinx. Kom vrijblijvend vanuit Bolsward tegels uitzoeken of maak alvast een afspraak voor een gedegen adviesgesprek met onze specialisten. We helpen je graag verder met de keuze voor nieuwe tegels voor in Bolsward.

tegels-bolsward
Keuze uit diverse stijlen

De mooiste tegels van Bolsward

Wanneer je nieuwe tegels voor in Bolsward aanschaft, is het natuurlijk zaak dat ze passen bij het overige interieur. In onze tegelhandel vind je tegels in diverse stijlen. Welke stijl of kleuren je voorkeur ook hebben, wij helpen je altijd aan de geschikte variant voor op de vloer of wand. Plan alvast een afspraak of kom vrijblijvend bij ons langs. Je bereikt ons op slechts 25 minuten rijden voor tegels in Bolsward!

Tegels-bolsward
Grootste showroom van het Noorden

Kom naar onze tegelhandel vlakbij Bolsward

Als speciaalzaak op het gebied van badkamers, keukens en tegels, tref je in onze showroom vlakbij Bolsward wand- en vloertegels van diverse materialen. Je kunt kiezen uit onder meer natuursteen, keramiek en houtlook. Ons ruime assortiment draagt onder meer bij aan onze populariteit in Bolsward en omgeving, waar we door de jaren heen vele klanten aan prachtige tegels hebben mogen helpen. Hoe kunnen wij jou helpen?

Tegels-bolsward
Vloer- en wandtegels

Vakkundige montage in Bolsward

Heb je mooie tegels gevonden en wil je ons inschakelen als tegelzetter? Dat is natuurlijk geen probleem! Ons eigen installatieteam gaat graag voor je aan de slag, waarbij je kunt rekenen op een efficiënte en vakkundige montage. Onze tegelzetters hebben oog voor detail; jouw vloer of wand wordt perfect afgewerkt. Tevens wordt te allen tijde rekening gehouden met jouw wensen en worden de gemaakte afspraken nageleefd.

Tegels-bolsward

Onze tegelspecialisten staan voor je klaar

Kom gerust eens langs in onze tegelhandel. Je bereikt ons gemakkelijk en snel vanuit de gehele omgeving. Bij onze ruime showroom in de Friese hoofdstad kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Mocht je vooraf al vragen hebben die je graag beantwoord wilt hebben, bel ons dan gerust. We voorzien je graag van een gedegen advies en beantwoorden al je vragen, zodat je goed geïnformeerd bent, alvorens je onze tegels komt bezichtigen!

Levering van tegels in Bolsward en omgeving

Door de jaren heen hebben wij al vele huishoudens in de provincie kunnen helpen aan het zetten van nieuwe vloer- of wandtegels voor badkamer en keuken. Wanneer kom jij langs voor nieuwe tegels in Bolsward?