tegels-friesland

Tegels Friesland

Kom naar onze tegelhandel

Voor tegels in Friesland

De mooiste tegels van Friesland vind je in onze tegelhandel in de Friese hoofdstad. Met een groot assortiment aan de mooiste vloertegels en badkamer tegels kun je bij ons terecht voor het opknappen van je huidige of nieuwe woning. Onze tegelcollectie is geïnspireerd door binnenhuisadviseurs en architecten waardoor deze luxe en design uitstralen. Met een ruime keus aan designs en materialen hebben wij voor iedereen geschikte tegels in Friesland.

tegels-friesland
Bakker Postma

Dé tegelhandel van Friesland

Onze tegelhandel in Friesland kent een ruim assortiment. Of je nu op zoek bent naar keramische vloertegels, houtlook tegels, een tegel van natuursteen of naar plinten voor de afwerking, bij Bakker Postma zit je goed. Ook voor vloerverwarming voor het opwarmen van je nieuwe tegels in Friesland kunnen wij helpen. Doordat wij uitsluitend met ons eigen installatieteam en vakmensen werken kunnen wij perfecte montage garanderen en de gemaakte afspraken altijd nakomen. Zien we je snel in Friesland voor het uitzoeken van nieuwe tegels?

tegels-friesland-bakker-postma

Kom in Friesland tegels uitzoeken

Ben je bezig met het renoveren of verbouwen van je huis? Tegels in Friesland kunnen erg bepalend zijn voor de sfeer hiervan. Een mooie tegelvloer staat stijlvol, maar kan ook weer retro of juist modern ogen. Het is maar net welke afwerking en formaat tegel je kiest. Met name wanneer je kiest voor grote tegels zal de kamer erg rustig en groot ogen. Vind je het lastig om te bepalen welke stijl tegels het beste past bij jouw huis in Friesland? Onze medewerkers kunnen je adviseren en helpen met het maken van een passende keuze!

Hoge kwaliteit A-merk producten

In onze Friese tegelhandel kunt je kiezen uit diverse stijlvolle materialen en formaten. Met tegels van de volgende merken:

Mosa, Hexa, Kingston, la cueva, Villeroy & Boch, Sphinx, Marazzi, Aquacolor en meer.

Van Mosa bieden wij zowel vloer- als wandtegels aan. Deze tegels voldoen aan de strengste kwaliteitseisen zijn hiernaast erg functioneel. Het merk is marktleider op het gebied van innovatie en veel producten zijn voorzien van doordachte details.

Sphinx tegels worden gekenmerkt door trendsettende designs en moderne technologie. De tegels zijn gelijktijdig tijdloos als onderscheidend. Tagina is een Italiaans tegelmerk dat zowel vloer- als wandtegels produceert. De tegels zijn vormgegeven in prachtig Italiaans design en worden gekenmerkt door functionaliteit, stijl en technologie.

Levering van tegels in Friesland

Wil je hier meer over weten of onze collectie komen bewonderen? Kom langs aan de Balthasar Bekkerwei 108 in Leeuwarden, voor de mooiste tegels in Friesland! Ook bij jouw in de regio staan wij bekend als de Friese tegelhandel.