tegels-friesland

Tegels Sneek

Bakker Postma

Op zoek naar tegels in Sneek?

Als tegenhandel hebben wij een ruime showroom in de provinciale hoofdstad, op een half uurtje rijden vanuit Sneek. Hier tref je wand- en vloertegels van uiteenlopende materialen, zoals natuursteen, keramiek en houtlook. Bovendien hebben wij diverse stijlen in huis, zodat je altijd tegels aanschaft die op jouw interieur aansluiten. Bel ons gerust voor vragen of advies, of kom langs in dé tegeloutlet van Sneek en omstreken.

Tegels voor uiteenlopende interieurstijlen

Tegels Sneek; altijd passend materiaal

Bij het aanschaffen van nieuwe tegels is het van groot belang dat ze aansluiten op het overige interieur. Als het op vloer- en wandtegels aankomt kun je ons vanuit Sneek bezoeken voor onder meer keramiek, natuursteen en houtlook. Zo kiest men vaak voor tegels van natuursteen, omdat het materiaal 100% natuurlijk is, maar ook krasbestendig en tevens verkrijgbaar voor een betaalbare prijs. Een ander materiaal waarvoor velen uit Sneek en omgeving onze tegelhandel bezoeken is keramiek. Het materiaal is verkrijgbaar in diverse kleuren en designs. Daarnaast zijn keramiek tegels onderhoudsvrij en ook nog eens bijzonder sterk. Kom gerust eens bij ons langs om onze ruime selectie wand- en vloertegels te bekijken.

Tegeloutlet in Sneek

Geschikt voor uiteenlopende interieurstijlen

Naast de diverse materialen zijn onze tegels op te delen in uiteenlopende stijlen. Zijn vind je in onze tegeloutlet nabij Sneek wand- en vloertegels in landelijke, klassieke, retro en moderne stijl. Waar je voorkeur ook naar uitgaat en wat je interieurstijl ook is, wij hebben altijd geschikte tegels die jouw interieur naar een niveau hoger tillen.

tegelzetter sneek

Jouw tegels vakkundig gemonteerd

Wij zijn gespecialiseerd in onder meer wand- en vloertegels, en kunnen om die reden alles intern verzorgen. In onze showroom vind je een ruim aanbod A-merk tegels. Gevonden wat je zoekt? Ons installatieteam komt spoedig bij je langs in Sneek, om jouw tegels snel en vakkundig te monteren. Ook zorgen zij ervoor dat alle afspraken worden nageleefd en jouw tegels mooi worden afgewerkt.

adviseur sneek

Jouw tegeloutlet in Sneek

Ben je benieuwd geraakt naar ons assortiment? Kom dan snel langs in onze tegeloutlet in de Friese hoofdstad. Wij verwelkomen je met een goed kop koffie en laten je graag onze prachtige collecties zien. Zijn er vragen die je voorafgaande aan ons wilt stellen? Ook dat is altijd mogelijk. Bel of mail ons gerust. Onze medewerkers staan je graag te woord en adviseren je vrijblijvend. Zo weet je precies wat je wilt kopen, voordat je onze tegels vanuit Sneek komt bekijken.

Nieuwe tegels in jouw regio

Wij krijgen regelmatig klanten over de vloer uit meerdere steden in Friesland, die op zoek zijn naar hoogwaardige wand- en vloertegels. Naast Sneek hebben wij klanten in:

  • Lemmer
  • Marssum
  • Harlingen
  • Franeker
  • Bolsward
  • Oosterwolde
  • Kollum
  • Heerenveen
  • Dokkum
  • Friesland