tegels-friesland

Tegels Heerenveen

Kom naar Bakker Postma

Voor tegels in Heerenveen

Ben je op zoek naar nieuwe tegels? Heerenveen ligt vlakbij onze ruime showroom in de hoofdstad van de provincie. Bij ons vind je een ruim aanbod vloertegels en wandtegels van kwaliteitsmerken. Stap in de auto en rijd over de A32 naar dé tegelhandel van Heerenveen en omstreken: Bakker Postma! Je vindt hier alle soorten tegels nabij Heerenveen voor uiteenlopende smaken en voorkeuren.

tegels-friesland
Groot assortiment

Kom voor tegels Heerenveen uit

Je vindt bij ons de mooiste tegels in Heerenveen zoals keramische tegels, natuursteen, tegels in een houtlook en wandtegels voor in je badkamer, keuken of hal. Met onze wandtegels en vloertegels maken wij elke ruimte in jouw huis in Heerenveen af. Doordat wij werken met een eigen installatieteam kunnen we de hoge kwaliteit en juiste montage van jouw tegels garanderen. Kom vrijblijvend langs voor inspiratie en advies over tegels in Heerenveen!

tegels-heerenveen

Welke tegels in Heerenveen kies jij?

Bij Bakker-Postma begrijpen wij dat je uitsluitend tegels wilt kopen die perfect aansluiten bij je smaak en interieur. Daarom verkopen wij tegels nabij Heerenveen die aansluiten bij verschillende stijlen. Dus ben je op zoek naar tegels in een landelijke, klassieke, moderne of retro stijl? Kom bij ons langs in de ruim opgezette showroom om inspiratie op te doen! Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Met tegels kun je eenvoudig sfeer in het huis aanbrengen. Combineer onze vloertegels met vloerverwarming en geniet in de koude winterdagen van aangenaam warme voeten. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten voor meer info.

De tegelhandel met A-merken

We zijn al ruim 50 jaar een begrip in de provincie. In onze ruime showroom kunt u de diverse soorten, maten en kleuren tegels bewonderen. Wij verkopen de volgende merken kwaliteitstegels in onze tegelhandel: 

Mosa, Hexa, Kingston, la cueva, Villeroy & Boch, Sphinx, Marazzi, Aquacolor en meer.

Wij vinden het belangrijk om je eerlijk en geheel vrijblijvend te adviseren over het soort tegel dat het beste bij jouw ruimte en budget past. Ben je ook op zoek naar een tegelzetter? Nadat je de perfecte vloertegels of wandtegels hebt uitgezocht, komt ons vakkundige team de tegels bij jou thuis zetten!

tegels-heerenveen

Stap in de auto en kom langs

In onze ruime tegelhandel kun je niet alleen tegels kopen, wij verkopen namelijk ook keukens, badkamers en sanitair. Wij bieden je een complete service! Dus ben je op zoek naar een prachtige tegelvloer of tegelwand? Kom langs bij Bakker-Postma in Leeuwarden en laat je geheel vrijblijvend adviseren. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! We verwelkomen je graag in onze showroom aan de Balthasar Bekkerwei 108 voor de aankoop van jouw nieuwe tegels nabij Heerenveen!