tegels-lemmer

Tegels Dokkum

Bakker Postma

Zoek je naar tegels Dokkum?

Zoekt je naar tegels Dokkum? Dan kun je het best naar Bakker Postma! Wij zijn al meer dan 50 jaar dé tegelspecialist in de regio. Van vloer- tot wandtegels, je kunt in onze showroom verschillende stijlen en merken uitkiezen. Of je nu gaat verbouwen of een nieuwe woning hebt gekocht, met een tegel kun je de vloer, badkamer, keuken of sanitair een unieke uitstraling geven.

tegels-dokkum

De zaak voor tegels in Dokkum

Onze showroom is slechts een halfuurtje rijden met de auto vanaf Dokkum. Tegels bekijken met je eigen ogen kan een veel beter gevoel geven over de sfeer en materialen van de producten. Hierdoor kun je beter inschatten of het type past bij de stijl die je voor ogen hebt. Kom daarom snel langs in onze showroom voor inspiratie en advies voor jouw nieuwe tegels in Dokkum!

tegelzaak-dokkum

Verschillende stijlen tegels in Dokkum

Je kunt bij ons terecht voor verschillende stijlen tegels in Dokkum. Wij hebben ons assortiment laten inspireren door diverse architecten en binnenhuisadviseurs. Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze producten design en schoonheid uitstralen. Dit doet niet af van de betaalbare prijzen van onze producten. Iedereen, met ieder budget, is van harte welkom in onze showroom. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen: Klassiek Retro Modern Landelijk Deze stijlen zijn bepalend voor de overige uitstraling van je huis. Dit kun je creëren door een specifiek materiaal van tegels in Dokkum uit te zoeken, of te kiezen voor een specifiek design. Denk aan houtlook, keramiek of natuursteen. Met onze diverse A-merken ben je bij iedere keuze verzekerd van de beste kwaliteit.

tegelzetter dokkum

Jouw tegels worden gelegd door vakmensen

Het voordeel van een tegel op de vloer, is dat deze uitstekend te combineren is met vloerverwarming. Om er zeker van te zijn dat de tegels en vloerverwarming goed op elkaar aansluiten, kunnen wij beide voor je plaatsen en installeren bij jou thuis in Dokkum. Wij hebben een eigen team van monteurs, waardoor je niet hoeft te communiceren en plannen met een andere partij. Dit scheelt jou een hoop gedoe en wij kunnen onze kwaliteit waarborgen. Vloerverwarming is een duurzame en gelijkmatige manier van verwarmen. Dit geeft een aangename, constante temperatuur in de kamer.

tegelspecialist dokkum

Dé tegelspecialist van Dokkum en omstreken

Onze jarenlange ervaring en service maken het dat wij dé tegelspecialist in Dokkum en omstreken zijn. Wij zetten net dat ene stapje verder om je te helpen bij het kiezen van de juiste vloer- of wandtegels. Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dat ook bent. Doordat wij al jaren werkzaam zijn hebben wij al talloze scenario’s meegemaakt waar wij veel van hebben geleerd. Met deze ervaring en kennis hopen we jou nog beter van dienst te zijn.

advies tegels dokkum

Wees welkom

Je bent van harte welkom voor een kopje koffie in de showroom om je wensen kenbaar te maken. Onze adviseurs denken graag met je mee over de mogelijkheden. Wij vinden namelijk dat een goed advies ook onderdeel is van onze dienstverlening. Ook als je nog geen idee heeft welk type of stijl je leuk vindt: wij helpen je met het kiezen van tegels in Dokkum!

Bekend in heel Friesland

Ook bij jou in de regio staan wij bekend als de Friese tegelhandel:

  • Surhuisterveen
  • Marssum
  • Harlingen
  • Franeker
  • Akkrum
  • Oosterwolde
  • Kollum
  • Heerenveen
  • Makkum
  • Friesland