tegels-jubbega

Tegels Jubbega

Bakker Postma

Zoek je nieuwe tegels in Jubbega?

Je vindt onze tegelhandel op slechts 25 minuten rijden van Jubbega. Onze ruime en centraal gelegen parkeerplaats is eenvoudig bereikbaar vanaf de ringweg en de koffie staat al klaar! Bij tegelspeciaalzaak Bakker Postma vind je een divers assortiment aan tegels, bestaande uit verschillende stijlen, kleuren en afmetingen. Voor vragen of advies kun je altijd contact met ons opnemen, maar je bent ook welkom om de tegels te bekijken in onze zaak nabij Jubbega.

tegels-jubbega

A-merk tegels in Jubbega nodig?

Wij hebben vernomen dat veel mensen uit regio Jubbega tegels zoeken uit onze tegelhandel. Bakker Postma onderscheid zich van lokale tegelzaken door het uitgebreide aanbod op het gebied van wand- en vloertegels. In de showroom vlakbij Jubbega kun je onze collectie tegels in het echt bekijken. Wij verkopen onder meer tegels van de merken Mosa, Sphinx en Tagina. Verschillende klanten betekent verschillende stijlen en wij snappen als geen ander dat de betegeling veel invloed heeft op de sfeer van een ruimte.

tegels-jubbega

Verschillende soorten tegels

Of je nu kiest voor klassiek, landelijk of strak, in onze tegelspeciaalzaak nabij Jubbega ben je op het juiste adres. Bij Bakker Postma hebben we ruim 50 jaar ervaring met tegels, waardoor wij je de beste service kunnen garanderen. Onze ervaren medewerkers staan klaar om je van eerlijk en duidelijk advies te voorzien. We nemen echt de tijd voor je, zodat je onze tegelhandel in de buurt van Jubbega tevreden verlaat.

tegels-jubbega

Vakkundige montage

Het monteren van de tegels is de specialiteit van ons montageteam. Ze gaan altijd voor de beste kwaliteit en service bij het zetten van tegels in de buurt van Jubbega. Op het moment dat je de perfecte tegels hebt gevonden, stellen we samen een plan op waarin je wensen worden vastgelegd. Er worden afspraken gemaakt over de kosten en de duur van de montage, zodat je niet tegen onvoorziene zaken aanloopt. Wij streven ernaar dat je geen zorgen ervaart van de klus. Ons ervaren montageteam zorgt ervoor dat de ruimte die je betegeld wilt hebben netjes wordt opgeleverd.

tegels-jubbega

De tegelspeciaalzaak voor Jubbega

In onze tegelhandel in de buurt van Jubbega vind je gegarandeerd waar je naar op zoek bent. Neem een kijkje in onze showroom waar je alles in het echt kunt bewonderen. Bespreek vervolgens met één van onze deskundigen wat we voor jou kunnen betekenen. We nemen tijdens het bezoek, maar ook tijdens een telefonisch gesprek echt de tijd voor jou. Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dat ook bent! Daarom zijn wij de speciaalzaak als je toe bent aan nieuwe tegels in Jubbega!

Heel Friesland kent Bakker Postma

Onze tegelhandel is inmiddels een bekend begrip door heel Friesland en daarbuiten. Er komen mensen vanuit de hele provincie ons grote assortiment bekijken

  • Surhuisterveen
  • Marssum
  • Leeuwarden
  • Harkema
  • Harlingen
  • Oosterwolde
  • Kollum
  • Heerenveen
  • Makkum
  • Friesland