tegels-jubbega

Tegels Jubbega

Kom langs bij Bakker Postma

Tegels Jubbega

Op zoek naar tegels rondom Jubbega? Je vindt onze showroom op slechts 40 minuten rijden! Bij tegelspeciaalzaak Bakker Postma vind je een divers assortiment aan vloer- en wandtegels. Heb je vragen over onze producten of heb je advies nodig? Dan kun je ook altijd contact met ons opnemen! Kom langs in onze showroom om ons aanbod te bekijken. Wij zetten de koffie alvast klaar. Bij Bakker Postma vind je geheid jouw nieuwe tegels vlak bij Jubbega!

tegels-jubbega
Groot assortiment

A-merk tegels in Jubbega

Tegels in de regio Jubbega vind je bij Bakker Postma. Wij hebben de beste kwaliteit A-merk tegels. In ons uitgebreide aanbod van wand- en vloertegels vind je de mooiste producten. In onze showroom vlak bij Jubbega, is onze ruime collectie tegels te bekijken. Hier zie je diverse merken voorbij komen zoals Mosa, Sphinx en Tagina. Door ons grote assortiment aan verschillende stijlen, is er voor iedereen een passende tegel te vinden. Bij Bakker Postma weten wij als geen ander hoe belangrijk de tegels zijn voor de sfeer in de ruimte. Kies daarom op alle gemak je nieuwe wand- of vloertegel bij ons!

tegels-jubbega
Verschillende stijlen

Tegelspeciaalzaak vlakbij Jubbega

Voor welke tegel-stijl je ook kiest, in onze speciaalzaak vlakbij Jubbega vind je het allemaal. Ga voor klassiek, landelijk of strak en creëer de sfeer die jij mooi vindt. Wij hebben ruim 50 jaar ervaring in de sector en kunnen de beste service garanderen. Onze ervaren medewerkers staan klaar om je van eerlijk en duidelijk advies te voorzien. We nemen echt de tijd voor je, zodat je onze speciaalzaak tevreden verlaat.

tegels-jubbega
Vakkundige montage

Eigen ervaren team

Het monteren van tegels is onze specialiteit. Ons team gaat altijd voor de beste kwaliteit en service bij het zetten. Heb jij je perfecte tegels gevonden? Dan stellen we samen met jou een plan op, waarin we al je wensen bespreken. We maken afspraken over de beoogde kosten, de duur van de montage en leggen alles vast voor een goed verloop. Zo loop jij nooit tegen verrassingen aan.

tegels-jubbega
Bakker Postma

De plek voor tegels in Jubbega

Bij Bakker Postma vind jij gegarandeerd waar je naar zoekt. In ons ruime assortiment vind je diverse stijlen. Zo is er altijd een product te vinden dat in jouw interieur past. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Samenwerken vinden we belangrijk en ons team staat altijd klaar om je te adviseren in de beste keus. Kom langs bij dé speciaalzaak als je toe bent aan nieuwe tegels in Jubbega!

Heel Friesland kent Bakker Postma

Onze tegelhandel is inmiddels een bekend begrip door heel Friesland en daarbuiten. Er komen mensen vanuit de hele provincie ons grote assortiment bekijken.