tegels-akkrum

Tegels Akkrum

Bakker Postma

Wil je voor je badkamer, sanitair of keuken nieuwe tegels?

Akkrum en omstreken gaat naar Bakker Postma! In onze grote showroom in de hoofdstad kun je terecht voor een groot aanbod vloer- en wandtegels. Onze specialisten staan voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij jouw keuze voor een tegel in Akkrum.

tegels-akkrum

Uitgebreid assortiment tegels Harlingen

Welke stijl tegels in Akkrum je ook voor ogen hebt, er is een grote kans dat wij deze in ons assortiment hebben! Of je nu voor een landelijke stijl, modern of retro tegel wilt gaan. Wij hebben een groot aanbod A-merk tegels in verschillen stijlen.

tegels-akkrum

Koop jouw tegels in Akkrum bij Bakker Postma

Wij laten ons assortiment inspireren door diverse collecties van binnenhuisadviseurs en architecten. Naast stijl is ook de kwaliteit van tegels in Akkrum erg belangrijk. Het is natuurlijk de bedoeling dat dit een investering voor lange termijn is. Daarom verkopen wij alleen maar goede A-merk tegels zoals: Sphinx, Tagina, Mosa Bij deze merken kun je kiezen uit verschillende materialen en designs, welke veel invloed hebben op de sfeer die je voor ogen hebt. Een geschikte tegel in Akkrum kan net het verschil maken in de uitstraling die je zoekt!

tegels-akkrum

Tegel geschikt voor vloerverwarming

Een groot voordeel bij het gebruik van een tegel is dat deze erg geschikt is voor vloerverwarming. Hiermee kun je de badkamer bijvoorbeeld comfortabel verwarmen en heb je geen last meer van koude voeten. Vloerverwarming zorgt voor een aangename en gelijkmatige warmtestraling over het vloeroppervlak.

tegels-akkrum

Kom langs in onze tegelhandel

Tegels zijn een lastig product om via een foto of online uit te zoeken. Daarom is het fijn dat je de verschillende varianten, afwerkingen en formaten in het echt kunt bekijken. In onze showroom vind je verschillende badkamer- en keukenopstellingen waarin een groot deel van onze collectie is verwerkt om een beter idee de krijgen van combinaties. Daarnaast kun je verschillende combinaties zelf bij elkaar gaan leggen om mooie kleuren bij elkaar te zoeken en te kijken welke stijlen bij elkaar passen. Kom je er zelf niet uit of wil je advies? Onze medewerkers in de showroom helpen je graag verder. We adviseren je over de mogelijkheden waardoor jij hopelijk naar huis gaat met nieuwe tegels in Akkrum!

Bekend in heel Friesland

Ook vanuit de rest van de regio weten mensen onze tegelspeciaalzaak te vinden:

  • Surhuisterveen
  • Marssum
  • Leeuwarden
  • Harkema
  • Harlingen
  • Oosterwolde
  • Kollum
  • Heerenveen
  • Makkum
  • Friesland