tegels-friesland

Tegels Joure

Tegeloutlet Bakker Postma

Koop tegels nabij Joure

Op zoek naar de mooiste tegels? Joure komt naar Bakker Postma voor een ruime selectie tegels van kwaliteitsmerken. Onze tegeloutlet staat in de Friese hoofdstad, op een half uurtje rijden vanuit Joure. Hier kun je ons volledige assortiment tegels bewonderen. Voor vragen of advies kun je ons altijd bellen. Wij staan je graag te woord, zodat je goed geïnformeerd bent, voordat je onze tegels vanuit Joure komt bewonderen!

Tegels-joure
Grootste showroom van het Noorden

Ruime tegeloutlet Joure

Tegels in Joure,zowel voor de wand als de vloer, vind je bij Bakker Postma. In onze showroom met eigen tegel outlet vind je een ruime selectie tegels. Qua stijlen kun je denken aan klassiek, landelijk, retro en modern en ook de nieuwste trends op het gebied van interieurstyling vind je terug in ons assortiment aan tegels. Onze showroom is een van de grootste van Noord-Nederland. Wij staan je hier graag te woord en bieden het nodige advies, zodat je de perfecte aansluiting vindt op je interieur dankzij onze tegels nabij Joure!

Tegels-joure

Diverse materialen tegels voor in Joure en omgeving

Bij onze tegelhandel vind je altijd de tegels die je zoekt. Van natuursteen tot keramiek of een tegel met houtlook, in ons ruime assortiment vind je gegarandeerd je voorkeur. Tegenwoordig kiezen velen voor houtlook tegels, omdat het materiaal vele voordelen biedt. Zo is het duurzamer dan echt hout, eenvoudiger te onderhouden, waterbestendig en tevens ook goedkoper. Benieuwd naar al onze verschillende tegels? Plan vooraf een afspraak voor advies of kom geheel vrijblijvend langs voor tegels in onze tegelhandel nabij Joure.

Tegels-joure

Tegelhandel met eigen montageteam

Heb je tegels gevonden die perfect op jouw wensen aansluiten? Wij verzorgen graag de volgende stappen. Ons installatieteam met tegelzetters zorgt voor een snelle levering en een vakkundige montage. Ze komen bij je langs, waarna jouw tegels uiterst efficiënt en vakkundig worden gelegd. ‘Goed’ is voor ons niet goed genoeg. Onze vakmannen hebben oog voor detail en streven met elke klus naar perfectie. Ook zorgen ze ervoor dat alle afspraken worden nageleefd.

Tegels-joure

Kom vanuit Joure tegels bewonderen

Kom gerust eens langs in onze tegelhandel, waar wij al je vragen beantwoorden en je graag voorzien van advies. Samen zorgen we ervoor dat je tegels aanschaft die naadloos aansluiten op jouw interieur. Je kunt ons bellen met al je vragen of maak vooraf een afspraak voor uitgebreid advies en begeleiding in de showroom. Onze medewerkers staan je graag te woord en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent wanneer je onze tegeloutlet vanuit Joure komt bezoeken!

De mooiste tegels van Joure

Ondanks dat wij onze tegeloutlet in de Friese hoofdstad hebben, monteren wij wand- en vloertegels door de hele provincies. Zo kunnen wij iedereen helpen aan de mooiste tegels in Joure.