tegels-friesland

Tegels Joure

Tegeloutlet Bakker Postma

Koop tegels nabij Joure

Op zoek naar de mooiste tegels? Joure komt naar Bakker Postma voor een ruime selectie tegels van kwaliteitsmerken. Onze tegeloutlet staat in de Friese hoofdstad, op een half uurtje rijden vanuit Joure. Hier kun je ons volledige assortiment tegels bewonderen. Voor vragen of advies kun je ons altijd bellen. Wij staan je graag te woord, zodat je goed geïnformeerd bent, voordat je onze tegels vanuit Joure komt bewonderen!

Tegels-joure
Grootste showroom van het Noorden

Ruime tegeloutlet Joure

Wanneer je op zoek bent naar wand- of vloertegels in Joure, ben je bij ons aan het juiste adres. In onze showroom met eigen tegeloutlet vind je een ruime selectie tegels. Qua stijlen kun je denken aan klassiek, landelijk, retro en modern. Tevens houden wij de nieuwste trends in de gaten en vullen we ons assortiment daarop aan. Onze showroom is een van de grootste van Noord-Nederland! Wij staan je graag te woord en bieden het nodige advies, zodat je tegels in Joure aanschaft die perfect aansluiten op jouw interieur!

Tegels-joure

Diverse materialen tegels

Het maakt niet uit of je voorkeur uitgaat naar natuursteen of keramiek, wij hebben altijd de tegels die je zoekt. Qua materiaal vind je in onze tegeloutlet nabij Joure een breed aanbod zoals keramiek, natuursteen, houtlook. Tegenwoordig kiezen velen voor houtlook tegels, omdat het materiaal vele voordelen biedt. Zo is het duurzamer dan echt hout, eenvoudiger te onderhouden, waterbestendig en tevens ook nog eens goedkoper. Benieuwd naar al onze tegels? Plan vooraf een afspraak voor advies of kom vrijblijvend langs.

Tegels-joure

Tegelhandel met eigen montageteam

Heb je tegels gevonden die perfect op jouw wensen aansluiten? Wij verzorgen graag de volgende stappen. Ons installatieteam met tegelzetters zorgt namelijk voor een snelle levering en een vakkundig montage. Ze komen bij je langs in Joure, waarna jouw tegels uiterst efficiënt en vakkundig worden gelegd. ‘Goed’ is voor ons niet goed genoeg. Onze vakmannen hebben oog voor detail en streven met elke klus naar perfectie. Ook zorgen ze ervoor dat alle afspraken worden nageleefd.

Tegels-joure

Kom vanuit Joure tegels bewonderen

Kom gerust eens in onze tegelhandel, waar wij al je vragen beantwoorden en je tevens voorzien van een gedegen advies. Samen zorgen we ervoor dat je tegels aanschaft die naadloos aansluiten op jouw interieur. Als je nog vragen hebt die je graag telefonisch wilt stellen, schroom dan niet om ons te bellen. Ook kun je vooraf een afspraak plannen voor uitgebreid advies en begeleiding in de showroom. Onze medewerkers staan je graag te woord en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent wanneer je onze tegeloutlet vanuit Joure komt bezoeken.

De mooiste tegels van Joure

Ondanks dat wij onze tegeloutlet in de Friese hoofdstad hebben, monteren wij wand- en vloertegels door de hele provincies. Zo kunnen wij iedereen helpen aan de mooiste tegels in Joure.