tegels-makkum

Tegels Makkum

Bakker Postma

Koop hier tegels in Makkum

Kom voor de mooiste tegels in Makkum naar Bakker Postma. In onze tegelhandel in de Friese hoofdstad tref je een ruime selectie wand- en vloertegels in verschillende stijlen. Denk aan moderne tegels, maar ook klassieke, landelijke en retro designs. Het maakt niet uit wat voor type wand- of vloertegels je zoekt, wij hebben allerlei soorten tegels voor in Makkum.

tegels-makkum
Laat je inspireren

Nieuwste collecties tegels in Makkum

Als gespecialiseerde tegelhandel nabij Makkum hebben wij altijd de nieuwste collecties in onze showroom staan. Kom gerust eens bij ons langs om onze gerenommeerde merken te bezichtigen. We verkopen wand- en vloertegels van onder meer Mosa, Sphinx en Tagina. Met deze A-merken profiteert u van de hoogste kwaliteit tegels in Makkum. Kom langs in onze showroom om de verschillen te vergelijken en laat je adviseren door onze specialisten.

tegels-makkum
Groot aanbod

Diverse materialen tegels

Ook op het gebied van tegelmaterialen vind je bij ons altijd wat je zoekt. In onze tegelhandel kun je kiezen uit onder meer keramiek, natuursteen en houtlook. Welk materiaal voor jou het meest geschikt is, hangt af van je voorkeuren. Je kunt je vrijblijvend telefonisch informeren vanuit Makkum, maar het is natuurlijk ook mogelijk om onze tegelcollectie in onze showroom te bezichtigen.

tegels-makkum
Eigen team specialisten

Wij komen naar Makkum voor tegels

Zodra je de tegels hebt gevonden waar je naar op zoek was, is de volgende stap het zetten van jouw gloednieuwe tegels. Wij ontzorgen je hier graag volledig in en zetten ons ervaren tegelzetters voor je aan het werk. Zij komen bij je langs in Makkum en zorgen ervoor dat alles efficiënt en vakkundig wordt uitgevoerd. Perfectie is met elke klus het streven. Onze vakmannen hebben oog voor detail en luisteren graag naar jouw wensen. Ook wordt altijd conform de gemaakte afspraken, zodat je nooit onverhoopt een week langer moet wachten.

tegels-makkum
Plan een adviesgesprek

Jouw tegelhandel in Makkum

Wil je onze nieuwste tegelcollecties bekijken? Je bent altijd welkom in onze showroom, waar we je ontvangen met een kop koffie. Graag laten we je ons ruime assortiment zien en luisteren we naar je wensen. Samen zorgen we ervoor dat je wand- of vloertegels vindt, die aan jouw wensen voldoen en naadloos aansluiten op jouw interieur. Mocht je nog vragen hebben, of een gedegen advies willen ontvangen, bel ons dan gerust. Wij staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen, zodat je geïnformeerd bent over onze tegels, voordat je ons in Makkum bezoekt.

Vind onze tegels in Makkum en regio

Wij staan in heel Friesland bekend om onze ruime selectie wand- en vloertegels. Zo krijgen wij regelmatig klanten over de vloer uit verschillende locaties. Wanneer kunnen wij jou adviseren over nieuwe tegels in Makkum?