tegels-drachten

Tegels Drachten

Ben je op zoek naar een tegeloutlet?

Breed scala aan tegels in Drachten

Wij zijn gevestigd in de hoofdstad van de provincie, op een klein half uurtje rijden vanuit Drachten. Hier vindt u onze showroom, bestaande uit een ruim aanbod wand- en vloertegels van A-merken. Hierbij kunt u denken aan merken als Tagina, Sphinx en Mosa. Bovendien hebben wij meer dan 50 jaar ervaring met uiteenlopende soorten tegels, waardoor we al uw vragen kunnen beantwoorden en u tevens van een gedegen advies kunnen voorzien. Wacht niet langer; bezoek onze tegeloutlet vanuit Drachten, waar u rustig uitlopende soorten, maten en kleuren tegels kunt bewonderen!

tegels-drachten

Breed scala aan tegels in Drachten

Wanneer je op zoek bent naar tegels in Drachten, dan zoek je uitsluitende tegels die aansluiten bij jouw interieurstijl en voorkeuren. Als tegelspeciaalzaak snappen wij dit uiteraard. Vandaar dat wij diverse stijlen in huis hebben, zoals landelijk, klassiek, modern en retro. Daarnaast houden wij onze ogen open voor de nieuwste trends en vullen wij regelmatig ons assortiment aan met de mooiste tegels. Bekijk gerust onze vloer- en wandtegels, door onze tegeloutlet vanuit Drachten te bezoeken.

tegels-drachten

Altijd een geschikt materiaal

Wij krijgen regelmatig klanten over de vloer uit Drachten, die op zoek zijn naar wand- of vloertegels. De reden daarvoor is dat wij verschillende kwaliteitsmaterialen bieden, die passen binnen menig huishouden. Zo kun je qua materialen onder meer kiezen uit keramiek, natuursteen en houtlook. Het maakt niet uit wat je interieurstijl is, of waar je voorkeur naar uitgaat, wij hebben de tegels die naadloos op jouw interieur aansluiten. Kom gerust eens bij ons langs en spot je favoriete wand- of vloertegels!

tegels-drachten

Jouw complete tegelhandel

Wij zijn jouw tegelspecialist, wat inhoudt dat wij alles intern verzorgen. De reden daarvoor is dat wij altijd in staat zijn om de hoogst mogelijk kwaliteit van onze tegels en diensten te waarborgen. Zodra je ons inschakelt, zetten wij ons ervaren installatieteam voor je aan het werk. Zij verzorgen een perfecte montage en houden tevens rekening met alle gemaakte afspraken. Kom langs in onze showroom, of bel naar onze tegeloutlet vanuit Drachten en vraag ons naar de mogelijkheden.

tegels-drachten

Bezoek onze tegeloutlet vanuit Drachten

Benieuwd naar ons assortiment A-merk tegels? Kom dan gerust eens bij ons langs. Het kost je slechts een half uurtje om vanuit Drachten in onze tegeloutlet te arriveren, mits je de N31 neemt. Hier wachten we je op in een ruime showroom, waar we je aan tegels in diverse stijlen en materialen kunnen helpen. Zijn er nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven, maar die je wél graag aan ons wil stellen? Bel ons dan gerust. Onze medewerkers staan je graag te woord en zorgen ervoor dat je volledig geïnformeerd bent, alvorens je de auto instapt, om vanuit Drachten tegels bij ons te kopen.

Nieuwe tegels in jouw regio

In provincie Friesland staan wij bekend om ons ruime assortiment hoogwaardige tegels. Zo kun je naast Drachten ook vanuit de volgende locaties onze tegeloutlet bezoeken:

  • Lemmer
  • Marssum
  • Harlingen
  • Franeker
  • Bolsward
  • Oosterwolde
  • Kollum
  • Sneek
  • Dokkum
  • Friesland