tegels-drachten

Tegels Drachten

Op zoek naar een tegeloutlet?

Bakker Postma tegels Drachten

Kom voor een breed scala aan tegels in Drachten naar de showroom van Bakker Postma, bestaande uit een ruim aanbod wand- en vloertegels van A-merken. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring met uiteenlopende soorten tegels, waardoor we al uw vragen kunnen beantwoorden en u tevens van een gedegen advies kunnen voorzien. Wacht niet langer; bezoek onze tegeloutlet, waar u rustig uitlopende soorten, maten en kleuren tegels voor in Drachten kunt bewonderen!

tegels-drachten
Groot assortiment

Kies jouw tegel in Drachten

Wanneer je op zoek bent naar tegels in Drachten, dan zoek je uitsluitende tegels die aansluiten bij jouw interieurstijl en voorkeuren. Als tegelspeciaalzaak snappen wij dit uiteraard. Vandaar dat wij diverse stijlen in huis hebben zoals landelijk, klassiek, modern en retro. Daarnaast houden wij onze ogen open voor de nieuwste trends en vullen wij regelmatig ons assortiment aan met de mooiste tegels. Bekijk gerust onze vloer- en wandtegels, door onze tegeloutlet te bezoeken. Je kunt vrijblijvend langskomen of vooraf een afspraak maken voor advies over tegels in Drachten.

tegels-drachten
Diverse materialen

Vloer- en wandtegels

Wij krijgen regelmatig klanten over de vloer uit Drachten, die op zoek zijn naar wand- of vloertegels. De reden daarvoor is dat wij verschillende kwaliteitsmaterialen bieden, die passen binnen menig huishouden. Zo kun je qua materialen onder meer kiezen uit keramiek, natuursteen en houtlook. Het maakt niet uit wat je interieurstijl is, of waar je voorkeur naar uitgaat, wij hebben de tegels die naadloos op jouw interieur aansluiten. Kom gerust eens bij ons langs en spot je favoriete wand- of vloertegels!

tegels-drachten
Kom langs

Vanuit Drachten tegels uitzoeken

Wij zijn de specialist voor keuken- en badkamertegels in Drachten. Zodra je ons inschakelt, zetten wij ons ervaren installatieteam voor je aan het werk. Zij verzorgen een perfecte montage en houden tevens rekening met alle gemaakte afspraken. Door te werken met onze eigen specialisten weten wij zeker dat alle vloer- en wandtegels in Drachten in perfecte staat geplaatst worden. Kom langs in onze showroom, of bel naar onze tegeloutlet vanuit Drachten en vraag ons naar de mogelijkheden.

tegels-drachten
Voor badkamer en keuken

Grote tegeloutlet

Benieuwd naar ons assortiment A-merk tegels? Kom dan gerust eens bij ons langs. Het kost je slechts een half uurtje om vanuit Drachten in onze tegeloutlet te arriveren, mits je de N31 neemt. Hier wachten we je op in een ruime showroom, waar we je aan tegels in diverse stijlen en materialen kunnen helpen. Zijn er nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven, maar die je wél graag aan ons wil stellen? Bel ons dan gerust. Onze medewerkers staan je graag te woord en zorgen ervoor dat je volledig geïnformeerd bent, alvorens je de auto instapt, om vanuit Drachten tegels bij ons te kopen.

Alle tegels in Drachten en regio

In provincie Friesland staan wij bekend om ons ruime assortiment hoogwaardige producten voor badkamer en keuken. Zo kun je ook vanuit de volgende locaties onze tegeloutlet bezoeken voor de mooiste tegels van Drachten en omstreken: