tegels-franeker

Tegels Harlingen

Bakker Postma

Tegels Harlingen kopen?

Is het tijd voor nieuwe tegels? Harlingen ligt op slechts 15 minuten rijden van onze tegelspeciaalzaak. Bakker Postma is al meer dan 50 jaar dé specialist op het gebied van vloertegels en wandtegels. Tegels zijn bepalend voor de sfeer van je woning of ruimte. Daarom is het belangrijk de tegels eerst van dichtbij te bekijken. In onze showroom kun je inspiratie opdoen en kijken welke tegel het beste bij jou past. Kom je er niet uit? Onze specialisten helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste tegel in Harlingen.

tegels-franeker
Uitgebreid assortiment

Mooiste tegels van Harlingen

Ben je op zoek naar de juiste sfeer voor je woning in Harlingen? Tegels kunnen enorm sfeerbepalend zijn. Bij de aankoop van een nieuwe woning of de verbouwing van je huis dienen de tegels centraal te staan in je ontwerp. Bij tegelspecialist Bakker-Postma vind je tegels in de buurt van Harlingen. Deze zijn beschikbaar in verschillende stijlen, zoals: modern; klassiek; landelijk; industrieel en meer. Kom de verschillende materialen en stijlen bekijken in onze showroom!

tegelzaak-franeker
Altijd persoonlijke service

Vanuit Harlingen tegels bekijken

Ben je overtuigd en toe aan nieuwe tegels? Kom vanuit Harlingen dan gerust eens langs in onze tegelwinkel. Onze specialisten staan voor je klaar met een heerlijke kop koffie. Gedurende het gesprek nemen we ruim de tijd om jouw persoonlijke wensen te bespreken en gezamenlijk met jou de juiste tegels te selecteren. Vind je de keuze wat overweldigend en heb je nog geen idee welke tegels bij je passen? Dan kun je je ook van begin tot eind laten adviseren door onze specialist. Op deze manier kun je tal van inspiratie opdoen en uiteindelijk een gedegen besluit nemen.

tegels-harlingen

Eigen team van tegelleggers

Om onze dienstverlening compleet te maken, leveren en plaatsen wij jouw tegels in Harlingen. Dit gebeurt uitsluitend door onze eigen vakmensen. Hierdoor garanderen wij onze hoge kwaliteit vanaf onze showroom tot aan jouw woning. Hiernaast stelt dit ons in staat om alle gemaakte afspraken te allen tijde na te komen. In onze tegelzaak vind je enkel hoogwaardige merken.

tegels-harlingen

Wij helpen je graag

Onze specialisten zijn in staat je persoonlijke wensen gemakkelijk te vertalen naar een stijl tegels die het beste bij jou past. Daarnaast kun je voorafgaand aan je bezoek specifieke vragen stellen. Wij beantwoorden deze graag telefonisch op 058 – 267 04 40 of per e-mail op info@bakker-postma.nl. Hierdoor ben je goed geïnformeerd voorafgaand aan je aankoop van tegels in Harlingen.

Mooiste tegels van Harlingen en regio

Door onze jarenlange ervaring zijn wij al aan het werk geweest in de gehele provincie. Hierdoor vind je overal onze tegels in Harlingen en: