badkamer-bakker-postma

Badkamer Dokkum

Bakker Postma

Op zoek naar een badkamer in Dokkum?

Graag verwelkomen wij jou voor een mooie badkamer in Dokkum in onze ruime showroom, waar je 25+ badkamers treft van A-merken, zoals Artweger, Dornbracht en Geberit. Onze badkamerspeciaalzaak staat in de Friese hoofdstad, op een half uur rijden vanuit Dokkum. We luisteren naar je wensen en denken met je mee, zodat we samen een sanitair oplossing kunnen vinden die aan al je wensen en verwachtingen voldoet. Kom gerust eens bij ons langs op de koffie, of informeer je telefonisch voor een badkamer in Dokkum.

badkamer-dokkum
Groot aanbod

Mooiste badkamers van Dokkum

Wil je onze badkamers vanuit Dokkum komen bezichtigen. Wij ontvangen je graag bij ons in de zaak. Samen doorlopen we onze brede selectie badkamers en sanitair. Heb je vragen, of wil je misschien advies ontvangen over welk design goed samengaat met jouw interieur? Vraag het aan onze specialisten, die vrijblijvend met je meedenken en je aan een prachtige design badkamer helpen.

badkamer-dokkum

Wellness & sanitair

Als specialist op het gebied van badkamers en sanitair in Dokkum en regio verzorgen wij regelmatig installaties van onder meer sauna’s, stoomcabines en whirlpools. Heb je een drukke dag op werk gehad? Dan is whirlpool dé ideale manier om helemaal tot rust te komen. Daarnaast biedt een whirlpool ook lichamelijke voordelen. Zo ontspan je je spieren, bestrijd je spierpijn en bevorder je ook nog eens je bloedcirculatie. Wil je meer informatie ontvangen over onze sanitair en wellness producten? Vraag gerust naar de mogelijkheden!

badkamer-dokkum
Voor ieder budget

Ook badkamerrenovatie mogelijk

Is je badkamer of sanitair aan renovatie toe? Door de jaren heen hebben wij een veelvoud aan badkamerrenovaties verricht in Dokkum en omgeving. Wij verzorgen zowel kleine klussen als complete badkamerrenovaties. Hierbij ontzorgen wij jou van A tot Z. Denk aan leidingwerk dat eventueel verplaatst dient te worden, keuzes die gemaakt dienen te worden met het oog op ventilatie, de levensduur van het sanitair, de praktische indeling, maar uiteraard ook de ‘look en feel’ van jouw nieuwe badkamer. Ons installatieteam gaat iedere klus voor een nieuwe of gerenoveerde badkamer in Dokkum aan.

Kies in Dokkum sanitair van gerenommeerde merken

Ben je benieuwd naar de merken die wij verkopen? Als badkamer- en sanitair speciaalzaak in Dokkum hebben wij een ruim assortiment badkamers, bestaande uit diverse topmerken:

Artweger, Clou, Dornbracht, Duravit, Geberit, Grohe, Hansgrohe, Geesa, Hotbath, Instamat, LoooX, Magnum, Novellini, Sealskin, Starck, Sunshower, Thermic, Villeroy & Boch, Vola. 

badkamer-dokkum

Jouw badkamerspecialist

Ben je nieuwsgierig naar onze ruime collectie badkamers en sanitair? Wij ontvangen je hartelijk bij ons in de winkel, waar je meer dan 25 prachtige badkamers kunt bekijken. Graag gaan wij met jou in gesprek en luisteren we naar jouw wensen, zodat we je van een gedegen advies kunnen voorzien. Mocht je nog vragen hebben over onze selectie, bel ons dan gerust. Wij staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen, zodat je op weg wordt geholpen, voordat je onze badkamers komt bezichtigen vanuit Dokkum.

Installaties van badkamers in Dokkum & regio

Wij installeren onze producten door heel de provincie. Niet voor niets dat je ons werk na 50 jaar ervaring tegenkomt in heel Friesland. Zo vind je onze badkamers in Dokkum en: