badkamer-bakker-postma

Badkamer Heerenveen

Bakker Postma

Op zoek naar een nieuwe badkamer in Heerenveen?

Kom voor badkamers in Heerenveen langs bij Bakker Postma! Onze ruime collectie badkamers en sanitair nabij Heerenveen is op te delen in verschillende klassieke en moderne designs, maar ook strakke en speelse ontwerpen. Neem gerust eens de tijd om onze grote showroom te bezoeken. Dan krijg je een goed idee van alle mogelijkheden voor badkamers. Heb je vragen of weet je nog niet zo goed wat je wilt? Geen punt! Wij helpen je graag met het uitzoeken van een mooie badkamer in Heerenveen.

badkamer-heerenveen
Grote sanitairwinkel

Breed scala badkamers in Heerenveen

Voor een nieuwe badkamer in Heerenveen ben je bij ons dus aan het juiste adres. Onze sanitairwinkel biedt veel inspiratie met de opstellingen van verschillende stijlen sanitair. Regelmatig krijgen wij klanten over de vloer uit Heerenveen voor sanitair onderdelen of een geheel nieuwe badkamer. Wij luisteren graag naar je wensen en laten je ons volledige assortiment zien. Waar je ook voor kiest, onze vakmannen zorgen voor een snel en vakkundige montage.

badkamer-heerenveen
Al 50 jaar de specialist

Voor nieuwe badkamers én renovaties

Naast nieuwe stijlvolle nieuwe badkamers kun je ons in Heerenveen en omgeving ook inschakelen voor renovatieprojecten. Of het nou gaat om het herstellen van een badkamermeubel of een complete renovatie van uw sanitair, onze vakmannen zorgen ervoor dat alles vakkundig wordt uitgevoerd en streven altijd naar perfectie. Heb je nog vragen of wil je advies ontvangen? Bel ons dan gerust!

badkamer-heerenveen
De klant staat op één

Voor uitstekende service

Al ruim 50 jaar staan wij bekend om onze uitstekende service. Zo ontvangen wij jou in onze sanitairwinkel vanuit Heerenveen met een kop koffie, waarna we naar jouw wensen luisteren en tussendoor gerichte vragen stellen. Ons doel is namelijk dat je een badkamer aanschaft, die aan al je wensen voldoet en perfect aansluit op jouw interieur. Ook nemen wij de volledige installatie met ons eigen team voor onze rekening. Wil jij ook maximaal ontzorgd worden in alle keuzes die sanitair en badkamers te bieden hebben? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met onze medewerkers om je te laten adviseren en inspireren.

Gerenommeerde merken sanitair in Heerenveen

Wij verkopen meubels en sanitair van diverse gerenommeerde merken. Onze showroom is binnen een half uurtje te bereiken vanuit Heerenveen. Onze badkamers bevatten onder andere de volgende merken:

Artweger, Clou, Dornbracht, Duravit, Geberit, Grohe, Hansgrohe, Geesa, Hotbath, Instamat, LoooX, Magnum, Novellini, Sealskin, Starck, Sunshower, Thermic, Villeroy & Boch, Vola. 

badkamer-heerenveen

Sanitairwinkel vlakbij Heerenveen

Graag nodigen wij jou uit in onze sanitairwinkel met showroom, waar je ons volledige assortiment kunt bekijken. Onze medewerkers helpen jou met al je vragen en adviseren jou zo nodig over de verschillende stijlen en mogelijkheden. Zo weet je altijd zeker dat je nieuwe sanitair naadloos op jouw interieur in Heerenveen aansluit.

Oplevering van badkamers in Heerenveen en regio

Wij verzorgen vakkundige installaties door de hele regio. Zo hebben wij naast sanitair en badkamers in Heerenveen ook in de volgende plaatsen gewerkt: