badkamer-bakker-postma

Badkamer Joure

Bakker Postma Badkamers

Badkamer in Joure kopen?

Nieuwe badkamer? Joure en omgeving komt naar Bakker Postma! In onze showroom, de grootste van Noord-Nederland, vind je badkamers in diverse stijlen. Ben je op zoek naar een klassiek ontwerp, of gaat je voorkeur uit naar een moderne badkamer? Wij helpen je graag aan een geschikt design en zorgen er vervolgens voor dat je gloednieuwe badkamer vakkundig wordt geïnstalleerd. Bel gerust voor meer informatie, of kom bij ons langs in de showroom voor je nieuwe badkamer in Joure!

badkamer-joure
Kom bij ons langs

Voor sanitair & badkamers in Joure

Voor sanitair en badkamers in Joure zijn wij al vele jaren specialist. Wij krijgen daarom in onze showroom ook regelmatig klanten op bezoek uit de regio, die op zoek zijn naar één van onze stijlvolle badkamers. Bij Bakker Postma is alles mogelijk! We helpen je graag om jouw wensen te vertalen naar een nieuw ontwerp. Kom vrijblijvend langs of plan alvast een adviesgesprek in met een van onze medewerkers voor je nieuwe badkamer in Joure.

badkamer-joure
50+ jaar ervaring

Team van eigen specialisten

Naast een ruime selectie badkamers en sanitair staan wij ook bekend om onze renovatie-service. Dagelijks renoveren onze specialisten sanitair en badkamers in Joure en omgeving. Hierbij kun je denken aan zowel een kleine reparatie, zoals een badkamermeubel die gerepareerd dient te worden, als een complete renovatie van je sanitair. Hierbij zetten we ons ervaren installatieteam voor je aan het werk. Zij zorgen ervoor dat alles met uiterste precisie wordt gemonteerd, zodat je nog vele jaren van je prachtige badkamer in Joure kunt genieten.

badkamer-joure
Laat je inspireren

Sanitair en wellness mogelijkheden

Ben je misschien op zoek naar wellness producten, waarmee je na een lange werkdag volledig tot rust kunt komen? Ook daar kunnen wij je mee helpen. Naast complete badkamers en sanitair verkopen wij namelijk ook stoomcabines, sauna’s en whirlpools. Neem bijvoorbeeld sauna’s, een ideale manier om stress te verlichten, je doorbloeding te bevorderen, afvalstoffen af te drijven en ultiem te ontspannen. Je voelt je naderhand als herboren!

Vind jouw badkamer van een topmerk in onze speciaalzaak

Als je nieuw sanitair koopt, verwacht je kwaliteit. Daarom gebruiken wij bij iedere klus de beste materialen. We verkopen alleen badkamers van de beste merken. Het assortiment van onze badkamerzaak bestaat uit de volgende A-merken:

Artweger, Clou, Dornbracht, Duravit, Geberit, Grohe, Hansgrohe, Geesa, Hotbath, Instamat, LoooX, Magnum, Novellini, Sealskin, Starck, Sunshower, Thermic, Villeroy & Boch, Vola. 

badkamer-joure
Kwaliteit & service

De mooiste badkamers van Joure

Benieuwd geworden naar onze ruime showroom? Kom dan gerust bij ons langs in de Friese hoofdstad. Wij verwelkomen je met een kop koffie en een goed gesprek. Samen zorgen we ervoor dat je een badkamer aanschaft die al jouw verwachtingen overtreft. Wil je eerst even telefonisch informeren? Dan is dat altijd mogelijk. Wij staan je graag te woord, beantwoorden je vragen en voorzien je van een gedegen advies. Zo ben je volledig geïnformeerd, voordat je vanuit Joure badkamers komt bekijken.

Omgeving Joure kiest badkamers van Bakker Postma

Door onze jarenlange ervaring staan wij in de hele provincie bekend om ons ruime aanbod. Wanneer kunnen wij jou helpen met een nieuwe badkamer in Joure?