badkamer-bakker-postma

Badkamer Joure

Badkamer Joure

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer?

Kom dan gerust eens langs in onze sanitair- en badkamerspeciaalzaak in de Friese hoofdstad, op slechts een half uurtje rijden vanuit Joure. Hier tref je een ruime showroom, bestaande uit meer dan 25 badkamers in diverse stijlen. Ben je op zoek naar een klassiek ontwerp, of gaat je voorkeur uit naar een moderne badkamer? Wij helpen je graag aan een geschikt design en zorgen er vervolgens voor dat je gloednieuwe badkamer vakkundig wordt geïnstalleerd bij jou thuis in Joure. Bel gerust voor meer informatie, of kom bij ons langs op de koffie!

badkamer-joure

Badkamerspeciaalzaak Joure

Wij zijn al vele jaren specialist op het gebied van badkamers en sanitair. Vandaar dat we regelmatig klanten over de vloer krijgen uit Joure, die op zoek zijn naar één van onze stijlvolle badkamers. In onze showroom vind je meer dan 25 badkamers in de stijlen modern en klassiek. Daarnaast is het ook mogelijk om een speels of strak design te kiezen.

badkamer-joure

Vakkundige badkamerrenovatie

Naast een ruime selectie badkamers en sanitair staan wij ook bekend om onze renovatie-service. Dagelijks renoveren onze specialisten sanitair en badkamers in Joure en omgeving. Hierbij kun je denken aan zowel een kleine reparatie, zoals een badkamermeubel die gerepareerd dient te worden, als een complete renovatie van je sanitair. Wij ontzorgen je graag van A tot Z en voorzien je voorafgaande van een gedegen advies, gevolgd door een vakkundige badkamerrenovatie. Hierbij zetten we ons ervaren installatieteam voor je aan het werk. Zij zorgen ervoor dat alles met uiterste precisie wordt gemonteerd, zodat je nog vele jaren van je prachtige badkamer in Joure kunt genieten.

badkamer-joure

Specialist op het gebied van wellness

Ben je misschien op zoek naar wellnessproducten, waarmee je na een lange werkdag volledig tot rust kunt komen? Ook daar kunnen wij je mee helpen. Naast complete badkamers verkopen wij namelijk ook stoomcabines, sauna’s en whirlpools in Joure en omgeving. Neem bijvoorbeeld sauna’s, een ideale manier om stress verlichten, je doorbloeding te bevorderen, afvalstoffen af te drijven en ultiem te ontspannen. Je voelt je naderhand als herboren! Mocht je vragen hebben, of advies willen ontvangen over onze wellnessproducten, schroom dan niet om ons te bellen!

Vind jouw badkamer van een topmerk in onze speciaalzaak

Als je nieuw sanitair koopt, verwacht je kwaliteit. Daarom gebruiken wij bij iedere klus de beste materialen. We verkopen alleen badkamers van de beste merken. Het assortiment van onze badkamer zaak bestaat uit de volgende A-merken:

Artweger, Clou, Dornbracht, Duravit, Geberit, Grohe, Hansgrohe, Geesa, Hotbath, Instamat, LoooX, Magnum, Novellini, Sealskin, Starck, Sunshower, Thermic, Villeroy & Boch, Vola. 

badkamer-joure

Ruim assortiment badkamers in Joure

Benieuwd geraakt naar onze ruime showroom? Kom dan gerust bij ons langs in de Friese hoofdstad. Wij verwelkomen je met een kop koffie en een goed gesprek. Samen zorgen we ervoor dat je een badkamer aanschaft die je verwachtingen overtreft. Mocht je zich eerst even telefonisch willen informeren, dan is dat altijd mogelijk. Wij staan je graag te woord, beantwoorden je vragen en voorzien je van een gedegen advies. Zo ben je volledig geïnformeerd, alvorens je onze badkamers komt bekijken vanuit Joure.

Wij installeren badkamers in de hele provincie

Naast Joure staan wij ook in omringende steden en dorpen bekend om onze ruime badkamer selectie. Zo installeren wij regelmatig badkamers in

  • Lemmer
  • Marssum
  • Harlingen
  • Kollum
  • Bolsward
  • Oosterwolde
  • Kollum
  • Sneek
  • Dokkum
  • Friesland