badkamer-bakker-postma

Badkamer Drachten

Bakker Postma

Ben je op zoek naar een badkamerspeciaalzaak?

Wij zijn gevestigd in de Friese hoofdstad, op een klein half uurtje rijden vanuit Drachten. In onze showroom vind je een ruime selectie badkamers en sanitair. Met meer dan 25 badkamers vind je altijd een stijl die naadloos op jouw interieur aansluit. Zo kun je onder meer kiezen uit modern en klassiek, maar ook strak of speels. Kom gerust eens bij ons langs vanuit Drachten, zodat wij je kunnen helpen bij het vinden van een mooie, nieuwe badkamer. Voor vragen of advies kun je uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen!

badkamer-drachten

Badkamerspeciaalzaak in Drachten

Als specialist op het gebied van badkamers in Drachten en omgeving, hebben wij een breed scala aan badkamer en sanitair. Qua stijlen kun je onder meer denken aan modern en klassiek. Bovendien staan wij ook bekend om ons wellness assortiment, waarmee je helemaal tot rust komt na een lange dag. Zo verkopen wij sauna’s, stoomcabines en whirlpools.

badkamer-drachten

Bakker Postma: ook voor een badkamer renovatie

Naast een ruim assortiment aan badkamer verzorgen wij ook badkamer renovaties. Om de zoveel jaar is elke badkamer aan renovatie toe. Wij zetten onze vakmannen voor je aan het werk, zodat je badkamer en sanitair in Drachten of omgeving vakkundig worden opgeknapt. Je kunt ons inschakelen voor zowel kleine reparaties, zoals het herstellen van een badkamermeubel, als een complete renovatie van jouw sanitair. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op, of kom langs in onze showroom!

badkamer-drachten

Hoogstaande service

Zodra je onze badkamerspeciaalzaak binnenloopt ontvangen we je hartelijk met een kop koffie. Graag laten we je ons complete assortiment sanitair en badkamers zien, waarbij te allen tijde wordt geluisterd naar jouw wensen. Wij denken met je mee en stellen bovendien gerichte vragen, zodat we samen een badkamer kunnen vinden die er niet alleen bijzonder mooi uitziet, maar ook nog eens naadloos aansluit op jouw interieur.

Wij krijgen regelmatig klanten over de vloer uit Drachten omgeving die op zoek zijn naar badkamers en sanitair van gerenommeerde merken. Zo verkopen wij de onder andere volgende merken:

Artweger, Clou, Dornbracht, Duravit, Geberit, Grohe, Hansgrohe, Geesa, Hotbath, Instamat, LoooX, Magnum, Novellini, Sealskin, Starck, Sunshower, Thermic, Villeroy & Boch, Vola. 

badkamer-drachten

Ruim assortiment badkamers in Drachten

Heb je nog een brandende vraag die na het lezen onbeantwoord is gebleven. Stel hem dan gerust telefonisch of via de mail. Onze medewerkers staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen, zodat je volledig geïnformeerd bent, alvorens je onze badkamers komt bezichtigen vanuit Drachten.

Wij installeren sanitair in jouw regio

Naast Drachten installeren wij ook badkamers, wellness en sanitair in:

  • Lemmer
  • Marssum
  • Harlingen
  • Heerenveen
  • Bolsward
  • Oosterwolde
  • Kollum
  • Sneek
  • Dokkum
  • Friesland