badkamer-bakker-postma

Badkamer Drachten

Bakker Postma

Badkamers nabij Drachten

Kom voor jouw badkamer in Drachten langs bij Bakker Postma, de grootste badkamer showroom van Noord-Nederland. In onze showroom kun je terecht voor een ruime selectie badkamers en sanitair, mogelijk in alle stijlsoorten, zoals klassiek of modern. Kom gerust eens langs of informeer alvast telefonisch. Onze specialisten helpen je graag met het realiseren van een nieuwe badkamer in Drachten.

badkamer-drachten
Ruim assortiment

Sanitair & badkamers in Drachten

Als specialist op het gebied van sanitair en badkamers in Drachten en omgeving, hebben wij een breed assortiment beschikbaar. Qua stijlen kun je onder meer denken aan modern en klassiek. Maar ook op het gebied van sanitair en voorzieningen zijn wij vooruitstrevend. Kom vrijblijvend langs in onze showroom om de verschillende opstellingen en mogelijkheden zelf te ervaren! We helpen je graag met het uitzoeken van een nieuwe badkamer in Drachten.

badkamer-drachten
Sanitair en wellness producten

De sanitairwinkel vlakbij Drachten

Naast ons assortiment badkamers en sanitair in Drachten staan wij bekend om ons wellness assortiment. Hiermee kom je helemaal tot rust na een lange dag. Zo verkopen wij sauna's, stoomcabines en whirlpools om jouw badkamer in Drachten om te toveren tot een oase van rust.

badkamer-drachten
Eigen montageteam

Badkamer renovatie in Drachten

Naast onze ruime selectie badkamers en sanitair kun je Bakker Postma ook inschakelen voor het renoveren van je badkamer. Wij hebben ons eigen montageteam voor kleine reparaties, zoals het herstellen van een badkamermeubel, maar ook voor complete renovaties. Bakker Postma zorgt ervoor dat jouw badkamer vakkundig wordt opgeknapt! Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of kom langs in onze badkamerwinkel!

Badkamerwinkel met sanitair van A-merken

Zodra je onze badkamerwinkel binnenloopt ontvangen we je hartelijk met een kop koffie. Graag laten we je ons complete assortiment zien, waarbij te allen tijde wordt geluisterd naar jouw wensen.

Wij krijgen regelmatig klanten over de vloer uit Drachten omgeving die op zoek zijn naar badkamers en sanitair van gerenommeerde merken. Zo verkopen wij de onder andere volgende merken:

Artweger, Clou, Dornbracht, Duravit, Geberit, Grohe, Hansgrohe, Geesa, Hotbath, Instamat, LoooX, Magnum, Novellini, Sealskin, Starck, Sunshower, Thermic, Villeroy & Boch, Vola. 

badkamer-drachten
Vrijblijvend en deskundig advies

Kom naar onze badkamer showroom vanuit Drachten

Kom voor inspiratie en advies vrijblijvend langs in onze showroom of maak vooraf een afspraak met een van onze specialisten. Wij helpen je graag met het uitzoeken van de mooiste badkamer en het beste sanitair op basis van jouw wensen. Zien we je snel voor jouw badkamer in Drachten?

Kom voor onze badkamers Drachten uit

Door onze 50 jaar ervaring hebben wij al sanitair, badkamers en wellness producten door de hele provincie geïnstalleerd. Wanneer kunnen wij aan de slag met jouw badkamer in Drachten?